Firma Business Bridge Group Sp. z o.o. jest profesjonalną agencją rekrutacyjną. Współpracujemy z firmami w zakresie poszukiwania najlepszych specjalistów i menedżerów na terenie całej Polski i UE, dbając przy tym o zapewnienie satysfakcjonującej
2025-08-25 15:05:27Firma Business Bridge Group Sp. z o.o. jest profesjonalną agencją rekrutacyjną. Współpracujemy z firmami w zakresie poszukiwania najlepszych specjalistów i menedżerów na terenie całej Polski i UE, dbając przy tym o zapewnienie satysfakcjonującej
2025-08-25 15:05:27CHODZI ZA TOBĄ NATURALNIE DOBRE JEDZENIE? PRZYŁĄCZ SIĘ DO NAS! W związku z dynamicznym rozwojem, restauracja mieszcząca się w C.H. Zakopianka zatrudni Zastępcę Szefa Kuchni . Do Twoich zadań należeć będzie: - przygotowywanie produktów, dań zgodn
2025-09-13 05:05:30Zakres obowiązków:- kierowanie pracą kucharek i pomocy kuchennych oraz przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonywaniem,- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów dziennych i dekadowych,- pobieranie produktów spożyw
2025-11-21 18:40:35Opis pracy:- Do wyboru hotele 3* - 5*, pensjonaty rodzinne lub schroniska g órskie.- Posiadamy więcej stanowisk pracy, staramy się dopasować ofertę do Twoich potrzeb.- Oferujemy możliwość przepracowania jednego sezonu lub nawiązania stałej wsp ó
2025-11-21 11:53:56Twój zakres obowiązków, Prowadzenie angażujących warsztatów kulinarnych dla grup o różnym poziomie zaawansowania., Opracowywanie programów warsztatów w oparciu o aktualne trendy kulinarne oraz indywidualne potrzeby uczestników i zamawiających.,
2025-11-21 09:42:20Karolina Kolańska Twoje GastroTwój zakres obowiązków, Tworzenie menu a'la carte, okazjonalnych, bankietowych, wkładek,, Opracowywanie receptur nowoprzygotowanych menu,, Współtworzenie strategii kosztowej i praca na wskaźnikach gastronomicznych,, Zapewnianie jakości i estetyk
2025-11-20 15:41:22Twój zakres obowiązków, Serwowanie dań w restauracji à la carte, śniadaniowej, bankietowej, o różnych porach dnia, Czynności produkcyjne dań a'la carte, Zarządzanie zespołem, Nadzór nad jakością przygotowywanych potraw, Tworzenie nowych dań i ka
2025-11-20 14:41:11Twoje główne zadania:realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni oraz kelnerami/kami i recepcjąwydawanie śniadań zamówionych przez Gości, przygotowanie bufetu śniadaniowegoprzygotowywanie dań i
2025-11-20 11:53:56Zakres obowiązków:Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi
2025-11-19 18:40:41Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań według receptur i standardów restauracji, Udział w produkcji - przygotowywanie półproduktów, obróbka wstępna mięsa, warzyw i ryb, Współpraca przy planowaniu menu i doborze produktów, Współpraca z..
2025-11-19 18:40:08Twój zakres obowiązków, tworzenie menu restauracji zgodnego z charakterem obiektu i sezonowością produktów., planowanie pracy kuchni i zarządzanie zespołem, współpraca z dostawcami i nadzór nad jakością produktów., kontrola kosztów surowcowych.
2025-11-19 18:03:28Twój zakres obowiązków, Gotowanie z pasją i smakiem, Nadzór nad jakością przygotowywanych potraw, Współtworzenie nowych receptur potraw, Utrzymanie porządku i dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny, zgodnie z zasadami BHP.
2025-11-19 18:03:28Twój zakres obowiązków, Zarządzanie i organizacja pracy zespołu kuchni , Zarządzanie działem kuchni, Zarządzanie gospodarką magazynową, Zaopatrzenie kuchni, negocjacje z dostawcami, Opracowywanie ofert menu i okolicznościowych, Kalkulacja kosztó
2025-11-19 18:03:27Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy., Zarządzanie produkcją., Dbanie o jakość i estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-11-19 18:03:17Firma TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie nie tylko sieć sklepów włas
2025-11-19 15:35:17PHU Topaz Sp. z o.oMUSI Sp. z o.o. z siedzibą w Kielcach będąca właścicielem obiektu hotelowego zlokalizowanego w Cedzynie k. Kielc poszukuje pracownika na stanowisko: SZEF KUCHNI Miejsce pracy: CEDZYNA, woj. świętokrzyskie WYMAGANIA: - doświadczenie na stanowisku
2025-11-19 15:05:34Dla naszej firmy działającej w sektorze hotelarskim w Irlandii poszukujemy: Baristy - Kelnera - Szefa kuchni - Kucharza - Zmywacza naczyń - Szefa kuchni pizzy - Cukiernika - Recepcjonisty. Oceniane są również profile juniorów do przeszkolenia...
2025-11-19 11:29:36Poszukuję kucharza / kucharkę do Domu Wczasowego w Murzasichlu z Zamieszkaniem
2025-11-19 05:05:28Zakres obowiązków:- kierowanie 7 osobowym zespołem,- komponowanie menu, zamówienia, bieżąca analiza kosztów,- dbałość o porządek i prezentację dań,- przygotowywanie imprez okolicznościowych. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Szef kuchni (kuc
2025-11-18 18:40:43Dzień dobry! Restauracja KORA w Gdańsku poszukuje osoby na stanowisko szefa kuchni. Zależy nam na osobie kontaktowej, miłej i uczynnej. Zespół w KORZE pomaga sobie i szanuje się na wzajem. Takiego lidera szukamy. CV proszę składać na maila. Pozd
2025-11-17 14:21:05Zakres obowiązków:zarządzanie kuchnią, od planowania menu po kontrolę jakości oraz zarządzanie personelem Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 7 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyWymiar etatu:0.5Liczba wolnych miejsc pracy:2, dla
2025-11-15 18:40:27Twój zakres obowiązków, Zarządzanie całokształtem pracy Kuchni w ekskluzywnej restauracji hotelowej, Zarządzanie zespołem, Opracowanie nowych przepisów, kształtowanie oraz dokonywanie zmian w zakresie menu, Organizowanie i koordynowanie procesów
2025-11-14 14:40:59Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy., Zarządzanie produkcją., Dbanie o jakość i estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-11-14 10:40:46Zakres obowiązków:Pomoc w przyżądzaniu posiłków, wydawanie i serwowanie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Chęci do pracyWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologic
2025-11-13 18:40:31Twój zakres obowiązków, Kierowanie 7 osobowym zespołem., Bieżąca analiza kosztów., Komponowanie menu i zamówień., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Przygotowywanie imprez okolicznościowych...
2025-11-13 14:40:43Stanowisko: kelner/kelnerka Opis stanowiska: - obsługa klienta w restauracji - przyjmowanie zamówień - wydawanie posiłków i napojów - sprzątanie stołów - dbanie o czystość w restauracji Wymagania: - ukończone 18 lat - wykształcenie minimum..
2025-11-12 12:58:20Silvia MandiyPoszukujemy recepcjonistki, która dołączy do naszego zespołu i będzie: - doskonała znajomość języka angielskiego, - znajomość obsługi komputera, - niezły widok. Jeżeli jesteś zdecydowany wyślij swoje CV KIEROWCA Poszukujemy doświadczonego..
2025-11-12 12:57:59Alvise MilanoOpis stanowiska:Zarządzanie zespołem kucharzy oraz organizacja pracy kuchniTworzenie i aktualizacja menu z uwzględnieniem sezonowości produkt ówDbałość o wysoką jakość i estetykę serwowanych dańNadz ór nad zam ówieniami, stanami magazynowymi i k
2025-11-12 11:53:46Twój zakres obowiązków, Nadzór nad całokształtem pracy kuchni butikowego Hotelu Le Mont Medical SPA i Restauracji Czarny Pieprz tj.: nadzór nad grafikiem, kontrola i rozliczanie foodcostu,, Sporządzanie receptur dań i kalkulacji cenowych,,..
2025-11-12 11:40:48Twój zakres obowiązków, Praca od poniedziałku do piątku w godz. 6:00-14:00 w restauracji przy Rondzie Daszyńskiego., Konsekwentne zarządzanie kuchnią i podejmowanie trafnych decyzji., Nadzorowanie przygotowywania i prezentacji wszystkich dań,..
2025-11-12 09:40:42Twój zakres obowiązków, Zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności - zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i dbanie o potrawy na linii..
2025-11-12 08:40:19Twój zakres obowiązków, Organizacja i nadzór pracy kuchni, Tworzenie i aktualizacja menu, Kontrola jakości i estetyki wyrobów, Planowanie i koordynowanie produkcji, Zamawianie surowców i półproduktów, Nadzór nad stanami magazynowymi, Tworzenie.
2025-11-11 11:40:43Zakres obowiązków:Planbowanie menu, zarządzanie personelem, opracowywanie receptur, zarządzanie magazynem. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Doświadczenie zawodowe min. 2 lata.Znajomość gast
2025-11-07 18:40:29Zakres obowiązków:- przygotowywanie trzech posiłków dziennie, - przyjmowanie towaru, zamawianie towaru,- rozpisywanie porcji, kalorii, - układanie jadłospisów, - dbanie o porządek na kuchni, magazynach, - umiejętność współpracy z innymi pracowni
2025-11-07 18:40:28Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Komponowanie menu dostosowanego do gustów naszych gości oraz charakteru miejsca,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i..
2025-11-07 12:40:41Twój zakres obowiązków, organizacja i nadzór pracy kuchni, tworzenie i aktualizacja menu, dbanie o wysoką jakość serwowanych potraw, zarządzanie zespołem kucharzy i pomocników, kontrola dostaw, stanów magazynowych oraz kosztów, przestrzeganie..
2025-11-07 10:40:44Twój zakres obowiązków, We Wrocławiu powstaje nowy koncept restauracyjny. Nie szukamy kogoś „do pracy w kuchni”. Szukamy twórcy smaku, lidera zespołu, architekta kulinarnej tożsamości., Jeśli gotowanie to dla Ciebie sztuka, organizacja to Twoje
2025-11-07 09:40:49Twój zakres obowiązków, Zarządzanie całym procesem pracy kuchni – od przygotowania po serwis, Utrzymywanie najwyższych standardów jakości i prezentacji dań, Kontrola kosztów i optymalizacja zużycia produktów, Szkolenie i rozwijanie zespołu..
2025-11-07 09:40:49Przedszkole w Olsztynie zatrudni osobę do pracy w kuchni na stanowisku intendenta/pracownika kuchni. Wymagania niezbędne: - doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, - znajomość procedur i przepisów HACCP oraz zbiorowego żywienia, - dobra ob
2025-11-04 21:05:27Zakres obowiązków:- organizacja pracy zespołowej w kuchni;- dbałość o jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków,- układanie jadłospisu z dietetykiem,- przygotowywanie i wydawanie posiłków wg jadłospisu oraz norm żywienia zbiorowego,- wykor
2025-11-03 18:40:36Zakres obowiązków:Zarządzanie kuchnią oraz pracownikami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz, ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI Wynagrodzenie brutto: od 10 000 PLNRodzaj u
2025-10-30 18:40:43Posiadasz doświadczenie w obszarze gastronomii? Chcesz pracować z najlepszymi specjalistami w branży? Jesteś ..
2025-10-29 16:15:17Zakres obowiązków:Praca w Restauracji MC`Donalds , praca na trzy zmiany- zakres obowiązków : obsługa Gości w zakresie przyjmowania zamówień, przygotowywanie zamówień, komplementowanie zamówień i wydawanie ich Gościom restauracji, dbanie o porząd
2025-10-27 18:40:45Zakres obowiązków:- służba w systemie wielozmianowym w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceUprawnienia: osoba daje rękojmię prawidłowego wykonywania powierz
2025-10-24 18:40:42Gościniec Konopielka to wyjątkowe miejsce, w którym tradycja spotyka się z naturą, a autentyczne smaki kuchni polskiej i kociewskiej tworzą niepowtarzalne doświadczenie dla naszych Gości. W związku z rozwojem restauracji poszukujemy osoby na sta
2025-10-24 08:21:18Zakres obowiązków:w zawodzie Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Szef kuchni (kuchmistrz)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY
2025-10-21 18:40:29Tworzymy dla was hotel z restauracją - nowe miejsce na mapie Swarzędza, poszukujemy pracownika na stanowisko Zastępca Szefa Kuchni. Jeśli lubisz pracę z ludźmi jesteś otwarty, energiczny, ciekawy świata smaku i nowych możliwości zapraszamy do na
2025-10-16 21:05:27Zakres obowiązków:Sprzedawca, gastronom. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczny lub handlowyUprawnienia: badania lekarskie Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas
2025-10-15 18:40:35Praca w kuchni bufetowej , dogodne godziny pracy, Umowa o prace lub zlecenie, praca od poniedziałku do piątku. Praca w miłej atmosferze, w zgranym zespole. Obowiązki Tworzenie i wdrażanie standardów przygotowywania potraw. Organizacja pracy kuch
2025-10-14 05:05:33Hotel w okolicy Ostrów Mazowieckiej – poszukuje osób na stanowisko: SZEF KUCHNI Do obowiązków należeć będzie: Efektywne zarządzanie pracą w kuchni restauracyjnej i bankietowej oraz podległym personelem Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami
2025-10-05 21:05:33Poszukujemy kreatywnego i doświadczonego Szefa / Szefowej Kuchni, który poprowadzi naszą gastronomię na najwyższym poziomie – zarówno w codziennej obsłudze restauracji à la carte, jak i przy weselach, bankietach oraz innych wydarzeniach..
2025-10-02 16:44:26Szukamy do miłego zespołu SZEFA KUCHNI z doświadczeniem . Elastyczny grafik i dobre warunki finansowe Serdecznie zapraszamy na spotkanie !
2025-09-24 21:05:30Firma Meta Sp. z o.o. / Arena Catering zatrudni Zastępcę szefa kuchni. Twój zakres obowiązków: - tworzenie ofert kulinarnych oraz menu, - opracowywanie nowych receptur gastronomicznych, - zamawianie towarów/ produktów/ sprzętu kuchennego, - kont
2025-09-17 15:05:33Praca za granicą: Finlandia, ( Helsinki / Tampere ) Liczba wakatów: 6 Fiński kontrakt Tryb zatrudnienia: pełen etat pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie!! możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji st
2025-09-19 15:05:26