Opis stanowiska: - Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem. - Dbanie o jakość i świeżość używanych produktów. - Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz pomieszczeniach przyległych. - Przestrzeganie zasad higieny i bezpie
2025-09-25 21:05:25Twój zakres obowiązków, przygotowywanie śniadań, dań obiadowych,, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji,, dbanie o jakość i estetykę potraw,, utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy,, współpraca z zespoł
2025-11-12 13:40:42Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-05 15:31:02Zakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30Zakres obowiązków:• przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,• wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,• przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i por
2025-12-04 18:40:28Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Organizacja pracy kuchni, w tym koordynacja stanowiska i wsparcie zespołu, Planowanie produkcji oraz harmonogramowanie przygotowań, Kontrola
2025-12-04 13:41:24Twój zakres obowiązków, Wsparcie przy produkcji wszelkiego rodzaju wyrobów w sekcjach kuchni zimnej, gorącej, cukierni lub sałatek;, Obieranie i krojenie owoców i warzyw;, Układanie, ważenie i pakowanie gotowych wyrobów;, Ustawienie wyrobów w..
2025-12-03 15:41:31Twój zakres obowiązków, Wsparcie przygotowywania produktów słonych, Krojenie, ważenie, pakowanie gotowych wyrobów, umieszczanie w chłodni, wypełnianie kart produkcyjnych, Kontrola jakości i higiena – dbanie o walory smakowe, świeżość, estetykę.
2025-12-03 14:41:29Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawanso
2025-12-02 18:40:27Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:Przygotowywanie i wydawanie posiłk ów zgodnie z jadłospisem i na zasadach określonych w powszechnie obowiązujących przepisach dotyczących zbiorowego żywienia Przygotowywanie posiłk ów dla wychowank ów zgod
2025-12-02 11:53:42Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-12-02 09:41:33Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków wedlug ustalonych przepisów. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla
2025-12-01 18:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań kuchni japońskiej (sushi, rolki, przystawki) i międzynarodowej, Dbanie o jakość produktów oraz estetykę i smak potraw, Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, Współpraca z zespołem i udzia
2025-12-01 17:41:18Pilnie poszukiwana osoba na stanowisko cukiernika. Miejsce pracy: okolice Sulejówka – Hotel Opis stanowiska: Odpowiedzialność za prowadzenie działu cukierniczego. Nadzorowanie oraz praca przy produkcji ciast naturalnych, ciast drożdżowych, tortó
2025-11-29 21:05:25Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i recepturami , Organizacja stanowiska pracy oraz dbanie o higienę i porządek , Kontrola jakości, świeżości i ilości używanych produktów , Współpraca z zespołem..
2025-11-29 18:40:05Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni , Kontrolowanie jakości i świeżości używanych produktów , Odpowiedzialność
2025-11-29 11:41:24Zakres obowiązków:- znajomość przepisów i zasad związanych z właściwym przyrządzaniem potraw oraz eksploatacją maszyn i urządzeń służby żywnościowej,- przygotowanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej,- dbałość o stan sanitarno - higieni
2025-11-28 18:40:37Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: obsługa urządzeń kuchennych, umiejętność przyrządzania i przygotowywania potraw Wynagrodzenie brutto: od 4
2025-11-28 18:40:37Twój zakres obowiązków, Przygotowanie posiłków dla Gości hotelowych zgodnie z procedurami, Dbanie o najwyższą jakość dań oraz zadowolenie Gości, Realizowanie poleceń Szefa Kuchni..
2025-11-28 11:41:46Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie produktami, dbałość o porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad haccp i bhp..
2025-11-28 09:41:31Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. , Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy. , Kontrola jakości i świeżości składników. , Zarządzanie zapasami i składanie zamówień na produkty. ,..
2025-11-27 16:41:05Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, Przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów konferencyjnych, Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw..
2025-11-26 11:41:42