Business Bridge Group to profesjonalna agencja rekrutacyjna, którą tworzą doświadczeni i skuteczni ludzie. W praktyce oznacza to, że szukamy i - co ważniejsze - znajdujemy odpowiednich specjalistów i menedżerów dla firm, które działają w Polsce
2025-08-25 15:05:27Stanowisko: Kucharz / Zastępca Szefa Kuchni Miejsce pracy: Łuków woj. Lubelskie Szukamy ambitnej i odpowiedzialnej osoby, która dołączy do naszego zespołu jako Kucharz – Zastępca Szefa Kuchni. Jeśli kochasz gotowanie, potrafisz pracować w zespol
2025-09-10 21:05:28Wymiar etatu: Pełny etat. Min. doświadczenie: 1,5 - 2 lata Finlandia, Laponia Liczba wakatów: 8 pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji stabilność zatrudnienia
2025-09-19 15:05:26Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie dań zgodnie z menu i standardami restauracji , - Koordynowanie pracy zespołu kuchni podczas zmiany , - Monitorowanie jakości i świeżości używanych składników , - Wsparcie w tworzeniu nowych przepisów i.
2025-12-12 12:41:24Poszukuję pracowników na stanowisku: kucharz w Domu Pomocy Społecznej dla Kobiet . Wymagana znajomość kuchni, solidność wykonywanej pracy, umiejętność pracy w zespole i kultura osobista. Praca w systemie zmianowym od pon. do niedzieli w godz. 6
2025-12-11 21:05:26Szkoła Podstawowa nr 407 zatrudni kucharkę/kucharza. Wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku kucharza. Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw. Dbanie o estetyk
2025-12-11 15:35:07Szkoła podstawowa nr 407 5,0Twój zakres obowiązków, Wsparcie kucharzy liniowych i szefa kuchni w codziennej pracy na kuchni, Przygotowywanie składników według wytycznych (mycie, krojenie, obróbka wstępna), Pomoc w przygotowywaniu dań zgodnie z recepturami i standardami..
2025-12-11 06:40:05Opis stanowiska Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożyw
2025-12-10 11:30:02Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych Przestrzeganie zasad haccp i bhp Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejs
2025-12-10 07:28:26ISS Facility Services Sp. Z O. O 5,0Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-10 07:28:26Zakres obowiązków:Pełna organizacja posiłków: przygotowywanie, wydawanie, sprzątanie, zmywanie. Zarządzanie personelem kuchennym. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: średnie zawodoweJęzyk: polsk
2025-12-09 18:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw., Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-12-09 09:41:27Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-09 07:31:10Zakres obowiązków:- przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem,- wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systeme
2025-12-08 18:40:38Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu oraz standardami hotelu, Zapewnienie wysokiej jakości dań poprzez właściwe przygotowanie składników, przyrządzanie potraw oraz prezentację dań, Zachowanie czystości i porząd
2025-12-08 11:41:55Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-12-08 10:41:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, racjonalna gospodarka produktami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację dań, utrzymywanie czystości w miejscu pracy..
2025-12-08 10:41:51Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Opublikowana 15:26:18. Additional InformationJob Number 25158970Job Category Food and Beverage & CulinaryLocation Sheraton… Zobacz tę i więcej podobnych ofert pracy na LinkedIn
2025-12-05 18:52:01Marriott InternationalZakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Zakres obowiązków:• przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,• wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,• przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i por
2025-12-04 18:40:28Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Organizacja pracy kuchni, w tym koordynacja stanowiska i wsparcie zespołu, Planowanie produkcji oraz harmonogramowanie przygotowań, Kontrola
2025-12-04 13:41:24Twój zakres obowiązków, Wsparcie przy produkcji wszelkiego rodzaju wyrobów w sekcjach kuchni zimnej, gorącej, cukierni lub sałatek;, Obieranie i krojenie owoców i warzyw;, Układanie, ważenie i pakowanie gotowych wyrobów;, Ustawienie wyrobów w..
2025-12-03 15:41:31Twój zakres obowiązków, Wsparcie przygotowywania produktów słonych, Krojenie, ważenie, pakowanie gotowych wyrobów, umieszczanie w chłodni, wypełnianie kart produkcyjnych, Kontrola jakości i higiena – dbanie o walory smakowe, świeżość, estetykę.
2025-12-03 14:41:29Zakres obowiązków:\nPrzygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.\nZapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.\nUtrzymanie czystości na stanowisku pracy.\nPraca w ok. 10-osobowym zespole.\nPrzygotowywanie składników do gotowa
2025-12-03 12:54:06HR WISE sp. z o. o 5,0Kuchnia Cateringowa zatrudni kucharkę. Praca jednozmianowa w godz. 06.00 - 14.00. Przygotowywanie tradycyjnych zup i drugich dań. Warszawa Mokotów
2025-12-02 21:05:27Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawanso
2025-12-02 18:40:27Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:Przygotowywanie i wydawanie posiłk ów zgodnie z jadłospisem i na zasadach określonych w powszechnie obowiązujących przepisach dotyczących zbiorowego żywienia Przygotowywanie posiłk ów dla wychowank ów zgod
2025-12-02 11:53:42Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-12-02 09:41:33Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków wedlug ustalonych przepisów. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla
2025-12-01 18:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań kuchni japońskiej (sushi, rolki, przystawki) i międzynarodowej, Dbanie o jakość produktów oraz estetykę i smak potraw, Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, Współpraca z zespołem i udzia
2025-12-01 17:41:18Pilnie poszukiwana osoba na stanowisko cukiernika. Miejsce pracy: okolice Sulejówka – Hotel Opis stanowiska: Odpowiedzialność za prowadzenie działu cukierniczego. Nadzorowanie oraz praca przy produkcji ciast naturalnych, ciast drożdżowych, tortó
2025-11-29 21:05:25Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni , Kontrolowanie jakości i świeżości używanych produktów , Odpowiedzialność
2025-11-29 11:41:24Zakres obowiązków:- znajomość przepisów i zasad związanych z właściwym przyrządzaniem potraw oraz eksploatacją maszyn i urządzeń służby żywnościowej,- przygotowanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej,- dbałość o stan sanitarno - higieni
2025-11-28 18:40:37Twój zakres obowiązków, Przygotowanie posiłków dla Gości hotelowych zgodnie z procedurami, Dbanie o najwyższą jakość dań oraz zadowolenie Gości, Realizowanie poleceń Szefa Kuchni..
2025-11-28 11:41:46Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie produktami, dbałość o porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad haccp i bhp..
2025-11-28 09:41:31Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. , Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy. , Kontrola jakości i świeżości składników. , Zarządzanie zapasami i składanie zamówień na produkty. ,..
2025-11-27 16:41:05Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, Przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów konferencyjnych, Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw..
2025-11-26 11:41:42Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami;, racjonalne gospodarowanie towarem;, obsługa urządzeń gastronomicznych;, dbanie o czystość i porządek miejsca pracy...
2025-11-25 14:41:19Twój zakres obowiązków, bieżąca produkcja , wydawanie zamówień, dbanie o porządek, sporządzanie list produkcji na kolejną zmianę..
2025-11-25 09:41:21Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-11-24 09:41:26Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw., Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-11-24 09:41:26Zakres obowiązków:- przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3-7 lat, - planowanie jadłospisów, - składanie zamówień oraz kontrola stanu magazynu i czystości pomieszczeń w pionie kuchennym,- współdziałanie w zakresie wykonywanych obowiązków. Wy
2025-11-22 18:40:27Jesteś pasjonatem gotowania i chcesz rozwijać swoje umiejętności w prestiżowym środowisku hotelowym? Dołącz do naszego zespołu! Kucharz / Restauracje HoteloweObowiązki Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i standardami restauracji, Zapew
2025-11-22 10:59:46Velar spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąPoszukujemy osoby do pracy w charakterze kucharza w Państwowym Przedszkolu Na Warszawskim Targówku (Bródno) Oferta: * Praca na podstawie umowy o pracę na zastępstwo z perspektywą zatrudnienia na stałe na cały etat od 1 grudnia, * Stacjonarnie od
2025-11-21 21:05:26Twój zakres obowiązków, Współpraca i realizacja zadań pod kierunkiem Szefa Kuchni, Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym, codziennym menu, ️ Dbałość o smak i estetykę serwowanych potraw, ..
2025-11-21 15:41:50Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami , Dbanie o właściwe przechowywanie i przygotowanie produktów spożywczych , Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy , Kontrolowanie jakości i świeżości
2025-11-21 10:41:21Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-11-21 09:42:19Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-11-20 15:24:02Twój zakres obowiązków, Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków., Obsługa kasy fiskalnej i terminala., Przyjmowanie zamówień na wynos., Sprzątanie kuchni., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Zmywanie
2025-11-19 18:03:23Twój zakres obowiązków, jednym słowem: gotowanie! Wszystko co wychodzi spod Twoich rąk jest zgodne z ustalonymi przepisami, metodami i wskazówkami Szefa Kuchni, dbasz o to, aby każdy wydany przez Ciebie talerz wyglądał estetycznie, potrafisz..
2025-11-19 18:03:18Witam poszukujemy kucharki lub kucharza do pracy ,w systemie pracy 8 godzinny 8-16
2025-09-24 05:05:29