Wymiar etatu: Pełny etat. Min. doświadczenie: 1,5 - 2 lata Finlandia, Laponia Liczba wakatów: 8 pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji stabilność zatrudnienia
2025-09-19 15:05:26Opis stanowiska organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpiecz
2025-11-14 12:12:02Twój zakres obowiązków, Kierowanie 7 osobowym zespołem., Bieżąca analiza kosztów., Komponowanie menu i zamówień., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Przygotowywanie imprez okolicznościowych...
2025-11-13 14:40:43Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych
2025-11-13 12:12:23Twój zakres obowiązków, Praca od poniedziałku do piątku w godz. 6:00-14:00 w restauracji przy Rondzie Daszyńskiego., Konsekwentne zarządzanie kuchnią i podejmowanie trafnych decyzji., Nadzorowanie przygotowywania i prezentacji wszystkich dań,..
2025-11-12 09:40:42Twój zakres obowiązków, Zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności - zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i dbanie o potrawy na linii..
2025-11-12 08:40:19Zakres obowiązków:- przygotowywanie trzech posiłków dziennie, - przyjmowanie towaru, zamawianie towaru,- rozpisywanie porcji, kalorii, - układanie jadłospisów, - dbanie o porządek na kuchni, magazynach, - umiejętność współpracy z innymi pracowni
2025-11-07 18:40:28Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Komponowanie menu dostosowanego do gustów naszych gości oraz charakteru miejsca,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i..
2025-11-07 12:40:41Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie ciasta na produkty zgodnie z naszymi standardami,, Produkcji produktów typu: bajgiel, paluch, pizza, kanapki - nie jest to produkcja masowa - patrzymy na zapotrzebowanie klientów,, Kontrola jakości..
2025-11-06 13:40:46Twój zakres obowiązków, Kreatywne tworzenie i współtworzenie menu opartego na klasycznych i nowoczesnych recepturach kuchni włoskiej,, Zarządzanie pracą całego zespołu kuchni, organizacja i koordynacja pracy,, Nadzór nad jakością serwowanych..
2025-11-04 12:40:52Twój zakres obowiązków, BAR RASCAL - Head Chef - Szef / Szefowa Kuchni, , Pełny etat - 5 dni w tygodniu, , Szef Kuchni w Barze Rascal odpowiada za całościowe zarządzanie kuchnią – od zapewnienia jej sprawnego funkcjonowania, przez utrzymanie..
2025-10-27 17:40:32Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kuchni i organizacja pracy personelu , Odpowiedzialność za tworzenie i wdrażanie nowych receptur oraz sezonowych kart dań, Kontrola jakości przygotowywanych potraw oraz estetyki ich podania , Nadzór.
2025-10-27 12:40:57Twój zakres obowiązków, Organizacja pracy kuchni i kontrola jakości potraw;, Szkolenie i koordynacja pracy kucharzy;, Opracowywanie i wdrażanie nowych pozycji w menu (w tym sezonowych i promocyjnych zestawów);, Nadzór nad przestrzeganiem receptu
2025-10-14 16:40:41Twój zakres obowiązków, Cosmopolitan Events&Catering – grupa pasjonatów jedzenia i organizacji wydarzeń, która tworzy firmę cateringową specjalizującą się w organizacji szeroko pojętego cateringu biznesowego oraz cateringu okolicznościowego na.
2025-10-14 12:40:46Wymiar etatu: Pełny etat. Min. doświadczenie: 1,5 - 2 lata Finlandia, Laponia Liczba wakatów: 8 pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji stabilność zatrudnienia
2025-09-19 15:05:26Twój zakres obowiązków, budowanie, zarządzanie oraz nadzorowanie podległego zespołu pracowników, przygotowywanie grafików, dbanie o wysoki poziom efektywności pracy, codzienna dbałość o jakość serwowanych dań oraz weryfikację ich przygotowywania
2025-11-04 07:40:05Stanowisko: kelner/kelnerka Opis stanowiska: - obsługa klienta w restauracji - przyjmowanie zamówień - wydawanie posiłków i napojów - sprzątanie stołów - dbanie o czystość w restauracji Wymagania: - ukończone 18 lat - wykształcenie minimum..
2025-11-12 12:58:20Silvia MandiyPoszukujemy recepcjonistki, która dołączy do naszego zespołu i będzie: - doskonała znajomość języka angielskiego, - znajomość obsługi komputera, - niezły widok. Jeżeli jesteś zdecydowany wyślij swoje CV KIEROWCA Poszukujemy doświadczonego..
2025-11-12 12:57:59Alvise MilanoOpis stanowiska wsparcie w przygotowywaniu potraw i półproduktów, obsługa kasy fiskalnej oraz terminala płatniczego, przyjmowanie i realizacja zamówień na wynos, dbanie o czystość stanowiska pracy i zaplecza kuchennego, zmywanie naczyń oraz utrz
2025-11-15 07:30:28Kuchnia Cateringowa zatrudni kucharkę. Praca jednozmianowa w godz. 06.00 - 14.00. Przygotowywanie tradycyjnych zup i drugich dań. Warszawa Mokotów
2025-11-14 21:05:31Kuchnia cateringowa zatrudni pomoc kuchenną. Praca jednozmianowa 6.00-14.00 w miłym zespole. Warszawa Mokotów
2025-11-14 21:05:31Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami, Dbanie o świeżość oraz jakość używanych produktów spożywczych, Organizacja stanowiska pracy oraz utrzymanie czystości w kuchni, Współpraca z..
2025-11-14 16:40:29Twój zakres obowiązków, Pomoc z przygotowywaniu prostych dań (kuchnia polska), Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy, Wydawanie posiłków..
2025-11-14 11:40:51Twój zakres obowiązków, Współzarządzanie sprzedażą, kosztami i jakością obsługi gastronomi w celu maksymalizacji przychodów i zysków, Stała kontrola jakości produktu i obsługi, poziomu zadowolenia gości z usług gastronomicznych oraz..
2025-11-13 19:40:06Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie składników i pomoc w ich obróbce, takich jak: mycie, krojenie, siekanie, Przygotowywanie prostych potraw i dań, zgodnie z przepisami i instrukcjami kuchni, Pomoc w przygotowywaniu zup, sosów, sałatek i..
2025-11-13 19:40:05Twój zakres obowiązków, Wspieranie szefów kuchni w organizacji pracy całego zespołu kuchennego, Koordynowanie przygotowania dań zgodnie ze standardami restauracji, Nadzorowanie jakości wydawanych potraw i estetyki podania, Wdrażanie i szkolenie
2025-11-13 14:40:43Twój zakres obowiązków, Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni;, Nadzorowanie pracy podległego zespołu;, Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów;, Kontrola jakości i kosztów;, Współprac
2025-11-13 13:40:41Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-11-13 13:40:40Twój zakres obowiązków, obowiązki wynikające z charakteru stanowiska..
2025-11-12 08:40:19Twój zakres obowiązków, Zakres obowiązków, • składanie i kompletowanie dań zgodnie z wytycznymi kucharza,, •wstępna obróbka produktów spożywczych (mycie, krojenie, obieranie), • utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,, •pomoc w..
2025-11-11 21:40:05Szukamy kucharzy oraz kucharki do włoskiej restauracji i pizzerii. Mile widziani do studenci - również do przyuczenia. Możliwość zakwaterowania. Stawka godzinowa od 35zł/H. Praca już od 16 lat za zgodą rodzica. Zapewniamy miłą atmosferę w pracy
2025-11-11 21:05:34Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków. Obsługa kasy fiskalnej i terminala. Przyjmowanie zamówień na wynos. Sprzątanie kuchni. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Zmywanie naczyń stoło
2025-11-11 15:42:58Cekal jest polską agencją pośrednictwa pracy powstałą w 2013 roku która zajmuję się rekrutacją personelu do pracy w całej Uni Europejskiej. Obsługujemy wiele branż. Jesteśmy legalnym biurem pośrednictwa pracy o numerze KRAZ 27184 OPIS STANOWISKA
2025-11-10 21:05:25Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań obiadowych oraz pierogów w asortymencie..
2025-11-10 11:40:42Twój zakres obowiązków, Pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami firmy,, Nakładanie i wydawanie posiłków,, Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw,, Zmywanie naczyń (obsługa zmywarki przemysłowej)...
2025-11-09 00:40:12Opis stanowiska mycie naczyń oraz sprzętu kuchennego, pomoc przy przygotowaniu posiłków, wydawanie dań, dbanie o porządek na stanowisku. Grafik: pon.–pt., godz. 6:00–14:00
2025-11-08 10:02:02Zadania: Przygotowywanie składników: mycie, obieranie i krojenie warzyw oraz owoców Utrzymywanie porządku w kuchni i magazynach zgodnie z normami sanitarnymi Obsługa zmywarki oraz mycie naczyń i sprzętu kuchennego Odbiór dostaw, magazynowanie pr
2025-11-08 09:20:02Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, racjonalna gospodarka produktami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację dań, utrzymywanie czystości w miejscu pracy..
2025-11-07 14:40:44Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, wydawanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy, współpraca z zespołem. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: średnie zawo
2025-11-06 18:40:42Zakres obowiązków:pomoc kucharzowi przy sporządzaniu posiłków, utrzymanie czystości stanowiska pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: Wymagane wykształcenie średnie oraz aktualna
2025-11-06 18:40:42Twój zakres obowiązków, Pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami firmy,, Przestrzeganie zasad higieny, procedur HACCP oraz zasad BHP,, Utrzymanie czystości i porządku w zakładzie produkcyjnym...
2025-11-06 17:40:38