Wymiar etatu: Pełny etat. Min. doświadczenie: 1,5 - 2 lata Finlandia, Laponia Liczba wakatów: 8 pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji stabilność zatrudnienia
2025-09-19 15:05:26Poszukujemy osoby do pracy w charakterze kucharza w Państwowym Przedszkolu Na Warszawskim Targówku (Bródno) Oferta: * Praca na podstawie umowy o pracę na zastępstwo z perspektywą zatrudnienia na stałe na cały etat od 1 grudnia, * Stacjonarnie od
2025-11-21 21:05:26Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Restauracja na Mokotowie Pół na Puł z kuchnią sharingową poszukuje osoby na stanowisko Szefa Kuchni, Szef kuchni odpowiada za organizację pracy całego zespołu kuchni: motywuje i zarządza podległym zespołem, planuje grafik
2025-12-03 13:41:19Zastępca szefa kuchniTwój zakres obowiązków Zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności - zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i dbanie o po
2025-11-29 06:59:49Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.oZakres obowiązków:nadzór nad przygotowywaniem posiłków, dbanie o jakość posiłków i sposób ich przechowywania, pilnowanie przestrzegania zasad bezpieczeństwa i higieny, odpowiedzialność za porcjowanie posiłków, prowadzenie dokumentacji itp. Wymag
2025-11-27 18:40:35Twój zakres obowiązków, Kierowanie 7 osobowym zespołem., Bieżąca analiza kosztów., Komponowanie menu i zamówień., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Przygotowywanie imprez okolicznościowych...
2025-11-23 14:40:59Opis stanowiska organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpiecz
2025-11-22 07:31:29Poszukujemy osoby do pracy w charakterze kucharza w Państwowym Przedszkolu Na Warszawskim Targówku (Bródno) Oferta: * Praca na podstawie umowy o pracę na zastępstwo z perspektywą zatrudnienia na stałe na cały etat od 1 grudnia, * Stacjonarnie od
2025-11-21 21:05:26Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań według receptur i standardów restauracji, Udział w produkcji - przygotowywanie półproduktów, obróbka wstępna mięsa, warzyw i ryb, Współpraca przy planowaniu menu i doborze produktów, Współpraca z..
2025-11-19 18:40:08Zakres obowiązków:- kierowanie 7 osobowym zespołem,- komponowanie menu, zamówienia, bieżąca analiza kosztów,- dbałość o porządek i prezentację dań,- przygotowywanie imprez okolicznościowych. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Szef kuchni (kuc
2025-11-18 18:40:43Twój zakres obowiązków, Kierowanie 7 osobowym zespołem., Bieżąca analiza kosztów., Komponowanie menu i zamówień., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Przygotowywanie imprez okolicznościowych...
2025-11-13 14:40:43Twój zakres obowiązków, Praca od poniedziałku do piątku w godz. 6:00-14:00 w restauracji przy Rondzie Daszyńskiego., Konsekwentne zarządzanie kuchnią i podejmowanie trafnych decyzji., Nadzorowanie przygotowywania i prezentacji wszystkich dań,..
2025-11-12 09:40:42Twój zakres obowiązków, Zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności - zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i dbanie o potrawy na linii..
2025-11-12 08:40:19Zakres obowiązków:- przygotowywanie trzech posiłków dziennie, - przyjmowanie towaru, zamawianie towaru,- rozpisywanie porcji, kalorii, - układanie jadłospisów, - dbanie o porządek na kuchni, magazynach, - umiejętność współpracy z innymi pracowni
2025-11-07 18:40:28Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Komponowanie menu dostosowanego do gustów naszych gości oraz charakteru miejsca,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i..
2025-11-07 12:40:41Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie ciasta na produkty zgodnie z naszymi standardami,, Produkcji produktów typu: bajgiel, paluch, pizza, kanapki - nie jest to produkcja masowa - patrzymy na zapotrzebowanie klientów,, Kontrola jakości..
2025-11-06 13:40:46Wymiar etatu: Pełny etat. Min. doświadczenie: 1,5 - 2 lata Finlandia, Laponia Liczba wakatów: 8 pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji stabilność zatrudnienia
2025-09-19 15:05:26Twój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą kuchni i zespołem około 25 osób, Delegowanie zadań, tworzenie grafików i rozliczanie pracy zespołu, Nadzór nad porządkiem i bezpieczeństwem pracy zespołu, Planowanie produkcji i nadzór nad wykonaniem..
2025-11-24 12:41:32Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu ku
2025-12-06 07:29:31Twoje główne zadania:realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni oraz kelnerami/kami i recepcjąwydawanie śniadań zamówionych przez Gości, przygotowanie bufetu śniadaniowegoprzygotowywanie dań i
2025-11-20 11:53:56Opis stanowiska:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - r óżne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydat ów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneWymagania:doświadczenie zawodowe, znajomość języka angielskiego
2025-11-28 11:53:51Obowiązki:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - różne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydatów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneirlandzka umowa o pracęStawka początkowa: 18 Euro Brutto za godzinę- 40
2025-11-27 21:25:19Opis stanowiska Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP
2025-12-07 10:24:02Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu poszukuje Pomocy kuchennej w prywatnym szpitalu (Warszawa / Żoliborz)Wystarczy jeśli zostawisz nam do siebie kontakt poprzez for
2025-12-07 05:25:15Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-06 14:40:08Publiczne Przedszkole na Targówku od stycznia 2026 zatrudni pomoc kuchenną na 3/4 etatu. Praca w godzinach 07:00-13:00 Wynagrodzenie zasadnicze proporcjonalne do wymiaru zatrudnienia, zgodne z Rozporządzeniem Rady Ministrów w sprawie wynagradzan
2025-12-05 21:05:29Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-05 15:31:02Zakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Wystarczy jeśli zostawisz nam do siebie kontakt poprzez formularz aplikacyjny Oferujemy:Uczciwe wynagrodzenie w oparciu o Umowę Zlecenie (37 brutto/h).Pracę w systemie 12h (7:00 – 19:00) od poniedziałku do niedzieliPrzyjazną atmosferę pracy oraz
2025-12-05 11:53:46Opis stanowiska pomoc przy produkcji gorących posiłków wydawanie posiłków zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy przestrzeganie zasad HACCP
2025-12-05 11:30:40Twój zakres obowiązków, Kompleksowy nadzór nad działem gastronomii, Zarządzenia zespołem wraz z rekrutacją, szkoleniami, grafikami oraz standardem pracy, Budowanie pozytywnych relacji w zespole, Współpraca z pozostałymi działami hotelu oraz..
2025-12-05 10:41:26Opis stanowiska Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń Dbałość o estetykę przygotowywanych dań Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny
2025-12-05 07:30:37Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30Pomoc kuchenna w stołówce szkolnej. Umowa o pracę 1/2 etatu w godzinach od 11:00 do 15:00. Oferujemy świadczenia socjalne. Wymagana książeczka sanepidu
2025-12-04 21:05:30Zakres obowiązków:• przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,• wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,• przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i por
2025-12-04 18:40:28Zakres obowiązków:1. Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem pracy i po jej zakończeniu.2. Obróbka wstępna brudna i czysta surowców do produkcji posiłków.3. Pomoc w przygotowywaniu posiłków.4. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
2025-12-04 18:40:28Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, taka jak wstępna obróbka składników (mycie, obieranie, krojenie), utrzymanie w czystości kuchni (zmywanie naczyń sprzątanie stanowiska pracy, sprzętu i pomieszczeń) oraz przestrzeganie zasad hi
2025-12-04 18:40:28Twój zakres obowiązków, Wsparcie w obszarze organizacji pracy działu i współpracy z lokalami gastronomicznymi i convenience, Udział w przygotowywaniu raportów / zestawień i aktualizacja baz danych dotyczących działalności działu., Współpraca z.
2025-12-04 17:41:07Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Organizacja pracy kuchni, w tym koordynacja stanowiska i wsparcie zespołu, Planowanie produkcji oraz harmonogramowanie przygotowań, Kontrola
2025-12-04 13:41:24Twój zakres obowiązków, wsparcie kucharzy w codziennych pracach,, przygotowywanie półproduktów (mycie, krojenie, obróbka mięs, ryb, warzyw i owoców),, utrzymywanie porządku, czystości i higieny na stanowisku pracy,, dbanie o właściwe..
2025-12-04 13:41:24Twój zakres obowiązków, Wsparcie przy produkcji wszelkiego rodzaju wyrobów w sekcjach kuchni zimnej, gorącej, cukierni lub sałatek;, Obieranie i krojenie owoców i warzyw;, Układanie, ważenie i pakowanie gotowych wyrobów;, Ustawienie wyrobów w..
2025-12-03 15:41:31Pomoc kuchenna w stołówce szkolnej. Umowa o pracę 1/2 etatu w godzinach od 11:00 do 15:00. Oferujemy świadczenia socjalne. Wymagana książeczka sanepidu
2025-12-03 15:05:23