Dla naszego klienta poszukujemy kucharzy do pracy. Niemcy (różne lokalizacje) Zakres obowiązków: - Przygotowywanie wysokiej jakości potraw według ustalonych receptur, dań, innowacyjnych przek
2025-01-19 10:20:08Twoje główne zadania: obsługa Gości Restauracji i serwowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami jakości obsługi stała współpraca z zespołem kuchni, baru itd. znajomość karty menu i proponowanie dodatkowych potraw/napoi dbałość o czystoś
2025-01-16 13:00:02Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-01-17 09:50:02Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-01-17 09:00:02Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie składników, np. siekanie warzyw, ciasta (w specjalnej maszynie), sosów, obróbka mięsa, Dbanie o bieżącą czystość kuchni, zaplecza i restauracji, w tym przyborów kucharskich i blach do pizzy, Zmywanie naczy
2025-01-22 22:40:02FERKOM sp. z o.oKUCHARZ - NIEMCY - NIEMIECKI PRACODAWCA - NIEMIECKA UMOWA UMOWA O PRACĘ. ZAKWATEROWANIE ORGANIZUJE i OPŁACA PACODAWCA.Niemiecki Pracodawca Zatrudni Kucharzy.Pracodawca Niemiecka Agencja Pracy - Umowa Niemiecka. Zatrudnienie od Luty 2025 i cyklic
2025-01-22 21:25:44Do Twoich obowiązków będzie należało:wstępne obrabianie składników i przygotowywanie prostych dań,pomaganie kucharzom w przygotowywaniu posiłków,utrzymywanie porządku na swoim stanowisku.Oczekujemy:znajomości języka angielskiego lub niemieckiego
2025-01-22 21:25:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZAKRES OBOWIĄZKÓW:Utrzymanie czystości w miejscu pracyPomoc w gotowaniuPrzygotowanie składników do dań WYMAGANIA:PODSTAWOWA znajomość języka niemieckiego (warunek konieczny)Doświadczenie w pracy jako pomoc kuchennaPraca w syste
2025-01-22 21:25:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZAKRES OBOWIĄZKÓW:GotowanieUtrzymanie czystości w miejscu pracyPrzygotowywanie dań WYMAGANIA:PODSTAWOWA znajomość języka niemieckiego (warunek konieczny)Doświadczenie w pracy jako kucharzPraca w systemie 1-zmianowym (zmiana por
2025-01-22 21:25:44Silverhand to międzynarodowa agencja zatrudnienia specjalizującą się w rekrutacji fachowców do pracy za granicą. Pomożemy Ci znaleźć pracę w takich krajach, jak: Niemcy, Austria, Holandia, Belgia, Islandia, Norwegia, Dania, Szwecja i wielu innyc
2025-01-22 21:25:44Opis stanowiska pracyPraca od zaraz na niemiecka umowe o pracy na czas nieokreslony bezposrednio z niemieckim pracodawca bez polskich podwykonawcow. PRACA OD ZARAZ (regularne zjazdy do Polski)!Niemiecki kompleks restauracyjno-konferencyjny z tra
2025-01-22 21:25:44Praca od zaraz na niemiecka umowe o pracy na czas nieokreslony bezposrednio z niemieckim pracodawca bez polskich podwykonawcow. PRACA OD ZARAZ (regularne zjazdy do Polski)!Niemiecki kompleks restauracyjno-konferencyjny z tradycyjna kuchnia niemi
2025-01-22 21:25:44Poszukuje kelnerki/kasjera do pracy w Barze Restauracyjnym. Pakowanie i wydawanie dań do odbioru osobistego. Godziny pracy: 12:00 -21:00, praca 6-dniowa lub praca tylko 3 dni w weekendy piątek ~ niedziela. Więcej informacji udzielę telefonicznie
2025-01-22 21:06:47Praca Oferty pracy Sopot: Kucharz / kucharka w cateringu - Sopot Kamienny Po. Poszukujemy kucharza/kucharki do kuchni cateringowej, znajdującej się na sopockim Kamiennym Potoku. Obecnie żywimy dzieci przedszkolne i żłobkowe, ilość
2025-01-22 20:21:03Zakres obowiązków:Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widzianeZakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiempraca na okres próbny do 3 m-cy z możliwością dalszej współpracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:Doświadczenie w gastronomii Początkowo umowa na okres próbny docelowo na czas nieokreślony Miejsce wykonywania pracy: Ośrodek Piaski-Szczygliczka, Restauracja ,,LAGUNA'', Restauracja ,,PLAŻOWA'' Wymagania:Wymagania konieczne: W
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:Doświadczenie w gastronomii Początkowo umowa na okres próbny docelowa na czas nieokreślony Miejsce pracy: Ośrodek Piaski-Szczygliczka, Restauracja ,,PLAŻOWA", Restauracja ,,LAGUNA'' Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie:
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:Praca w restauracji szybkiej obsługi. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Umiejętność 1] : Znajomość podstaw kuchni tureckiej Wynag
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ KUCHNI BENGALSKIEJ POD NADZOREM BENGALSKIEGO SZEFA KUCHNI. PRYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW WEDŁUG RECEPTURY REGIONALNEJ.SKŁADANIE ZAMOWIEŃ NA PRODUKTY Z BANGLADESZU. Wymagania:Wymagania konieczne: Wyk
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:pomoc w kuchni,obróbka warzyw, utrzymanie czystości w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 670 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zar
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:przygowywanie posiłków , wydawanie posiłkow. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:gotowanie, przyrzadzanie posiłkow Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: gotowanie Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejest
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, tj.: przygotowanie (polerowanie) sztućców, szkła, porcelany oraz naczyń do wydawania potraw i napojów, nakrywanie stołów do konsumpcji z uwzględnieniem pory dnia i skła
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci do lat 3 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych, dobry stan zdrowia, brak przeciwwskazań do dźw
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: komunikatywność, wysoka kultura osobista, CIERPLIWOŚĆ, OP
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:przygotowywanie dań z karty cateringów, bufetów, na rezerwacje zgodnie z kalendarzem imprez Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: doświadczenie zawodowe, umiejętność, z
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem, godz. pracy 11-22, okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: książeczka Sanepid Wynagrodzenie brutto: od 4
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:Wszelkie prace związane z przygotowywaniem oraz wydawaniem posiłków w stołówce ośrodka. Wykonywanie innych czynności na stołówce ośrodka, w tym o charakterze porządkowym. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie br
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, umiejętność optymalnego zamawiania produktów, efektywne zarządzanie surowcem, przygotowywanie receptur do dań zawartych w menu, dbanie o po
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:Zachowanie czystości i porządku na stanowisku pracy. Pomoc w przygotowaniu potraw zgodnie z recepturami.*praca wg harmonogramu, umowa o pracę na czas określony z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony. Wymagania:Wymagani
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:Wykonywanie poleceń szefa kuchni, dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, współpraca z innymi pracownikami kuchni. Umowa zlecenie możliwa umowa na okres próbny - dwie zm
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:Doraźna pomoc szefowi kuchni i kucharzom, obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań, zmywanie i sprzątanie kuchni. Umowa zlecenie możliwa umowa na okres próbny - dwie zmiany w godz.: 6.00-14.00/14.00-22.00. Wymagania:W
2025-01-22 18:41:31Opis zadań:- pomoc w przygotowaniu posiłków,- wstępna obróbka warzyw,- mycie naczyń Wymagania: Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwe
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:Obsługa gości restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: bez nałogów, chęć do pracy, mile widziane doświadczenie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 do 5 0
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych, dbanie o czystość w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: praca
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:wg. potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: Wymagania;doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, motywacja do pracy sumienność. Znajomość j. angielskiego,dyspozycyjność w weeke
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:w/g potrzeb Wymagania:Wymagania konieczne: Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowanyUprawnienia: książeczka zdrowiaWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneIn
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:wg. potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagania;doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, motywacja do pracy sumienność, dokładność, sumienność, dyspozycyjność w weekendy. Wynagr
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:GOTOWANIE W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, WYDAWANIE POSIŁKÓW Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: [Umiejętność 1] : GOTOWANIE POSIŁKÓW W ŻYWIENIU ZBIOROWYM[Inne] : POSIA
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:praca na kuchni, pomoc w przygotowaniu potraw, smażeniu, gotowaniu i pieczeniu pod nadzorem kucharza, sprzątanie, obieranie warzyw (praca w godzinach 5-13 lub 7-15) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynag
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłkówJedna zmiana 8-16Oferta pracy w ramach DIWSP ze wskazanym kandydatem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umow
2025-01-22 18:41:31Opis zadań:zgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, zasadnicze branżowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposó
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów (wspólnie z intendentem),- pobieranie artykułów spożywczych w ilościach przewidzianych recepturą,- przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarnych, dyscyp
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:obsługiwanie gości restauracji, obsługa systemu POS, przygotowywanie przyjęć okolicznościowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidem
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:- pomoc kucharce, - obieranie warzyw, - krojenie, szatkowanie, obsługa maszyn kuchennych,- sprzątanie stanowisk pracy i stołówki. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasa
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:- ścisła współpraca z główną kucharką, - przygotowywanie posiłków, - poddawanie produktów spożywczych niezbędnej obróbce, - sprzątanie kuchni i przyległych magazynów, zmywanie, wydawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne:
2025-01-22 18:41:30Opis zadań:Program stażu Wymagania: Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Kozłów Biskupi, powiat: sochaczewski
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: turecki, w mowie - B1 - średnio
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żwyności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składn
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:Pomoc w kuchni. Praca od poniedziałku do piątku, w godz. 06:00-14:00, 08:00-16:00 (40 godz. tygodniowo). Wysokość wynagrodzenia brutto 40 zł/ godz. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:Praca w MC DONALDS, przy obsłudze gości, praca przy produkcji kanapek, smażenie mięsa , frytek, pakowanie kanapek, napoi i deserów, wydawanie zamówień. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Pra
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:Praca w przedszkolu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: DOŚWIADCZENIE W BRANŻY GASTRONOMICZNEJUMIEJĘTNOŚĆ TWORZENIA R
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:Obróbka warzyw, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie, sprawianie mięsa, drobiu, ryb, przgotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza. Dla osób spoza miasta Suwałki pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Wymagania:Wymagania ko
2025-01-22 18:41:30Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw. Dla osób spoza miasta Suwałki pracodwca zapewnia zakwaterowanie. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666
2025-01-22 18:41:30ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Zakres obowiązków: - Serwowanie posiłków naszym gościom sanatoryjnym – na czas i z uśmiechem. - Obsługiwanie bufetu śniadaniowego. - Przygotowywanie jadalni, aby wszystko wyglądało i smakowało jak najlepiej! WYMAGANIA: Wymagan
2025-01-13 15:30:13American Heart of Poland S.AGłówne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami realizacja przydzielonych zadań w kuchni efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałoś
2025-01-17 09:50:03