Twoje główne zadania: doradztwo i obsługa Klienta wystawianie faktur i dokumentów sprzedaży oraz dokumentów magazynowych (WZ, PZ) praca przy kasie fiskalnej i terminalu płatniczym obsługa systemu sprzedażowego w zakresie ewidencji sprzedaży uzup
2025-12-22 15:32:02Twoje główne zadania: współpraca z piekarzami - piecowymi/ciastowymi i pomoc w realizowanych przez nich zadaniach produkcyjnych wsparcie w przygotowywaniu ciasta na kolejną zmianę przygotowywanie i ważenie surowca na produkty piekarni obsługa ma
2025-12-22 15:22:19Zakres obowiązków: naprawy maszyn czy sprzętów wykorzystywanych w punktach handlowych, np. krajalnic, maszyn do mielenia mięsa czy urządzeń do mycia podłóg itp. współpraca z Magazynierami i innymi Pracownikami Magazynu Centralnego wykonywanie za
2025-12-22 15:10:30Twoje główne zadania: praca na wózkach wysokiego składowania, współpraca przy prawidłowym przyjmowaniu i wydawaniu dostaw odpowiednie rozlokowanie towarów na terenie magazynu
2025-12-22 15:07:12Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami obsługa maszyn masarskich kontrola jakości i świeżości surowca dbałość o porządek na stanowisku pracy ora
2025-12-22 14:22:39Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przes
2025-12-22 14:22:37Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktyw
2025-12-22 14:12:16Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktyw
2025-12-22 14:12:16Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktyw
2025-12-22 14:12:16Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-22 14:02:22Twoje zadania: pakowanie wędlin i produktów mięsnych zgodnie z procedurami ważenie, etykietowanie i przygotowanie towaru do wysyłki kontrola jakości produktów przed zapakowaniem kompletacja zamówień i układanie do pojemników utrzymywanie porządk
2025-12-22 14:02:20Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-12-22 14:01:26Twoje główne zadania: odpowiednie rozlokowanie towarów na terenie magazynu zadania związane z załadunkiem i rozładunkiem towarów przyjmowanie i segregowanie opakowań zwrotnych składanie kartonów, naprawa palet i inne prace fizyczne zlecone pr
2025-12-22 14:01:24Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-22 12:52:18Twoje główne zadania: realizacja zamówień towarów do Centrum Logistycznego kontrola dostępności towarów bieżąca analiza podpowiedzi systemowych weryfikowanie poprawności danych analiza możliwości poprawy skuteczności realizacji dostaw opisywanie
2025-12-22 12:14:33Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-12-22 10:26:05Zadania: Produkcja i pieczenie chlebów, bułek oraz innych wyrobów piekarniczych zgodnie z ustalonymi procedurami. Obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych. Dbałość o wysoką jakość produktów. Przygotowanie surowca na kolejną zmianę. Współpraca z z
2025-12-22 07:28:33Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuc
2025-12-21 07:28:34Opis stanowiska: obsługa Klientów zgodnie z obowiązującymi standardami jakości, dbanie o estetyczną ekspozycję produktów, w tym mięsa, wędlin i serów, aktywna sprzedaż i doradztwo produktowe, monitorowanie terminów przydatności produktów, utrzym
2025-12-20 07:29:42Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktyw
2025-12-19 16:02:31Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktyw
2025-12-19 16:02:31Twoje główne zadania: prawidłowe przyjmowanie dostaw asortymentu sprawdzanie jakości towaru odpowiednie rozlokowanie towarów na terenie magazynu utrzymanie porządku w miejscu pracy współpraca w zadaniach z pozostałym personelem sklepu
2025-12-19 15:02:10Twoje główne zadania: szykowanie i sprawdzanie towaru zadania związane z załadunkiem i rozładunkiem towarów kontrola jakości produktów praca ze skanerami elektrycznymi
2025-12-19 14:02:23Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-19 13:16:28Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-19 13:12:25Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-19 13:12:24Opis stanowiska: obsługa klientów zgodnie z przyjętymi standardami przyjmowanie płatności i praca na kasie fiskalnej dbanie o ekspozycję towaru oraz kontrolowanie dat przydatności
2025-12-19 07:27:34Opis stanowiska: profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy obsługa kasy fiskalnej i dokumentowanie sprzedaży dbanie o estetykę ekspozycji produktów i kontrola terminów przydatności do spożycia
2025-12-19 07:27:34Opis stanowiska: profesjonalna obsługa klientów i wsparcie w wyborze produktów, obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, dbanie o porządek oraz prawidłową ekspozycję towaru, kontrola terminów ważności i jakości oferowanych artykułów
2025-12-19 07:27:34Opis stanowiska: Profesjonalna obsługa Klientów i realizacja standardów sprzedaży Obsługa kasy fiskalnej oraz wsparcie w realizacji transakcji Utrzymywanie estetycznej ekspozycji produktów i kontrola ich terminów przydatności
2025-12-19 07:27:34Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-18 14:44:14Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-18 13:11:44Twoje główne zadania: produkcja i pieczenie chlebów, bułek oraz innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych dbałość o wysoką jakość produktów przygotowywanie surowca na następną zmianę/dzień współp
2025-12-18 07:27:59Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca
2025-12-17 15:17:02Opis stanowiska: obsługa Klientów zgodnie z obowiązującymi standardami jakości, dbanie o estetyczną ekspozycję produktów, w tym mięsa, wędlin i serów, aktywna sprzedaż i doradztwo produktowe, monitorowanie terminów przydatności produktów, utrzym
2025-12-17 14:03:02Opis stanowiska: obsługa Klientów zgodnie z obowiązującymi standardami jakości, dbanie o estetyczną ekspozycję produktów, w tym mięsa, wędlin i serów, aktywna sprzedaż i doradztwo produktowe, monitorowanie terminów przydatności produktów, utrzym
2025-12-17 14:03:02Opis stanowiska: obsługa Klientów zgodnie z obowiązującymi standardami jakości, dbanie o estetyczną ekspozycję produktów, w tym mięsa, wędlin i serów, aktywna sprzedaż i doradztwo produktowe, monitorowanie terminów przydatności produktów, utrzym
2025-12-17 14:03:02Opis stanowiska: obsługa klientów z zachowaniem standardów jakości obsługi, obsługa kasy fiskalnej i terminali płatniczych, dbanie o estetykę ekspozycji produktów i porządek na stanowisku, kontrola terminów przydatności do spożycia
2025-12-17 13:57:03Opis stanowiska: obsługa klientów z zachowaniem standardów jakości obsługi, obsługa kasy fiskalnej i terminali płatniczych, dbanie o estetykę ekspozycji produktów i porządek na stanowisku, kontrola terminów przydatności do spożycia
2025-12-17 13:57:03Twoje główne zadania: obsługa dystrybutorów na stacji paliw obsługa kasy fiskalnej obsługa myjni zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów stacji zgodnie ze standardami firmy dbałość o porządek w miejscu pracy
2025-12-17 12:52:30Twoje zadania: Praca fizyczna w dziale warzyw i owoców. Obsługa kasy fiskalnej. Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy. Prawidłowa ekspozycja produktów. Kontrola terminów przydatności do spożycia
2025-12-17 12:43:03Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-17 12:38:06Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-17 09:30:02Twoje zadania: Praca fizyczna w dziale warzyw i owoców. Obsługa kasy fiskalnej. Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy. Prawidłowa ekspozycja produktów. Kontrola terminów przydatności do spożycia
2025-12-17 07:27:40Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktyw
2025-12-17 07:27:40Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-17 07:27:40Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-17 07:27:40Opis stanowiska wsparcie zespołu kuchni w bieżących czynnościach przygotowawczych obsługa urządzeń do mycia naczyń i dbanie o ich prawidłowy stan polerowanie zastawy oraz utrzymywanie jej w odpowiedniej jakości troska o czystość zaplecza kuchenn
2025-12-16 07:28:03Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia
2025-12-15 07:30:06Twoje główne zadania: Przyjmowanie dostaw Kontrola jakości produktów Rozlokowanie towarów w magazynie Utrzymywanie czystości w miejscu pracy Współpraca z zespołem sklepu
2025-12-14 15:00:02