Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrz
2025-12-11 08:48:02Twoje główne zadania: przygotowywanie i uzupełnianie asortymentu piekarniczego praca przy odpieku pieczywa zgodnie z wytycznymi obsługa lady z wyrobami cukierniczymi pomoc w bieżących pracach na innych działach sklepu dbanie o prawidłową ekspozy
2025-12-11 07:30:20Opis stanowiska: Analiza nagrań z monitoringu w celu oceny stanu bezpieczeństwa w placówkach. Identyfikacja zagrożeń i podejmowanie działań minimalizujących ryzyko kradzieży. Przeprowadzanie mobilnych patroli prewencyjnych w wyznaczonych lokaliz
2025-12-10 07:28:26Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość właściwą ekspozycję towarów - mięso, wędliny, sery itp., aktywna sprzedaż produktów, monitorowanie terminów przydatności do spożycia, dbałość
2025-12-09 07:31:11Twoje główne zadania: obsługa klientów w dziale świeżych produktów spożywczych dbanie o właściwą ekspozycję i uzupełnianie asortymentu kontrolowanie terminów przydatności artykułów spożywczych aktywna sprzedaż i udzielanie informacji o oferowany
2025-12-09 07:31:11Twoje główne zadania: pakowanie gotowych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur przygotowanie produktów piekarni do sprzedaży współpraca z innymi pracownikami piekarni w zakresie pomocniczych prac produkcyjnych dbałość o porządek i czystoś
2025-12-09 07:31:10Twoje główne zadania: sprzątanie powierzchni Ciastkarni łącznie z halą produkcyjną utrzymywanie czystości w toaletach oraz pomieszczeniach socjalnych bieżące uzupełnianie materiałów i środków czystości pomocnicze prace porządkowe zlecone przez p
2025-12-09 07:31:10Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzed
2025-12-09 07:31:10Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. monitorowanie terminów przydatności do spożycia aktywna sprzedaż p
2025-12-09 07:31:10Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali
2025-12-09 07:31:10Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości prowadzenie cykl
2025-12-08 07:30:59Twoje główne zadania: współpraca z Kierownikiem/Zastępcą Kierownika w zakresie monitorowania obowiązujących standardów obsługi i jakości, zadania związane z realizacją planów sprzedażowych przez sklep, współpraca w zadaniach związanych z zamówie
2025-12-07 07:30:34Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. monitorowanie terminów przydatności do spożycia aktywna sprzedaż p
2025-12-07 07:30:33Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia aktywna sprzedaż
2025-12-06 07:29:31Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-12-06 07:29:31