Wymiar etatu: Pełny etat. Min. doświadczenie: 1,5 - 2 lata Finlandia, Laponia Liczba wakatów: 8 pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji stabilność zatrudnienia
2025-09-19 15:05:26Poszukujemy osoby do pracy w charakterze kucharza w Państwowym Przedszkolu Na Warszawskim Targówku (Bródno) Oferta: * Praca na podstawie umowy o pracę na zastępstwo z perspektywą zatrudnienia na stałe na cały etat od 1 grudnia, * Stacjonarnie od
2025-11-21 21:05:26Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchni i delegowanie zadań , koordynacja i nadzór nad pracą całego zespołu, rekrutacja, szkolenia, planowanie i organizacja produkcji gastronomicznej pod konkretne eventy, opracowanie food cost i..
2025-12-08 12:41:48Twój zakres obowiązków, Organizowanie pracy zespołu kucharzy i delegowanie zadań , Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami jakości , Kontrolowanie świeżości oraz jakości wykorzystywanych produktów , Odpowiedzialność za..
2025-12-08 11:41:56Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Opublikowana 15:26:18. Additional InformationJob Number 25158970Job Category Food and Beverage & CulinaryLocation Sheraton… Zobacz tę i więcej podobnych ofert pracy na LinkedIn
2025-12-05 18:52:01Marriott InternationalTwoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Restauracja na Mokotowie Pół na Puł z kuchnią sharingową poszukuje osoby na stanowisko Szefa Kuchni, Szef kuchni odpowiada za organizację pracy całego zespołu kuchni: motywuje i zarządza podległym zespołem, planuje grafik
2025-12-03 13:41:19Zastępca szefa kuchniTwój zakres obowiązków Zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności - zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i dbanie o po
2025-11-29 06:59:49Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę w zastępstwie WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5) - Języki: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły - Inne wymagania: Wymagan
2025-11-28 07:32:07PRZEDSZKOLE NR 227 WESOŁE NUTKI 4,6Twój zakres obowiązków, Kierowanie 7 osobowym zespołem., Bieżąca analiza kosztów., Komponowanie menu i zamówień., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Przygotowywanie imprez okolicznościowych...
2025-11-23 14:40:59Opis stanowiska organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpiecz
2025-11-22 07:31:29Poszukujemy osoby do pracy w charakterze kucharza w Państwowym Przedszkolu Na Warszawskim Targówku (Bródno) Oferta: * Praca na podstawie umowy o pracę na zastępstwo z perspektywą zatrudnienia na stałe na cały etat od 1 grudnia, * Stacjonarnie od
2025-11-21 21:05:26Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań według receptur i standardów restauracji, Udział w produkcji - przygotowywanie półproduktów, obróbka wstępna mięsa, warzyw i ryb, Współpraca przy planowaniu menu i doborze produktów, Współpraca z..
2025-11-19 18:40:08ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe - Zawody: Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 1) - Języki: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły - Inne wymagania: Wymagani
2025-11-19 07:32:12ISS Facility Services Sp. Z O. O 5,0Twój zakres obowiązków, Kierowanie 7 osobowym zespołem., Bieżąca analiza kosztów., Komponowanie menu i zamówień., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Przygotowywanie imprez okolicznościowych...
2025-11-13 14:40:43Twój zakres obowiązków, Praca od poniedziałku do piątku w godz. 6:00-14:00 w restauracji przy Rondzie Daszyńskiego., Konsekwentne zarządzanie kuchnią i podejmowanie trafnych decyzji., Nadzorowanie przygotowywania i prezentacji wszystkich dań,..
2025-11-12 09:40:42Twój zakres obowiązków, Zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności - zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i dbanie o potrawy na linii..
2025-11-12 08:40:19Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Komponowanie menu dostosowanego do gustów naszych gości oraz charakteru miejsca,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i..
2025-11-07 12:40:41Wymiar etatu: Pełny etat. Min. doświadczenie: 1,5 - 2 lata Finlandia, Laponia Liczba wakatów: 8 pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji stabilność zatrudnienia
2025-09-19 15:05:26Twój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą kuchni i zespołem około 25 osób, Delegowanie zadań, tworzenie grafików i rozliczanie pracy zespołu, Nadzór nad porządkiem i bezpieczeństwem pracy zespołu, Planowanie produkcji i nadzór nad wykonaniem..
2025-11-24 12:41:32Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu ku
2025-12-06 07:29:31Twoje główne zadania:realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni oraz kelnerami/kami i recepcjąwydawanie śniadań zamówionych przez Gości, przygotowanie bufetu śniadaniowegoprzygotowywanie dań i
2025-11-20 11:53:56Opis stanowiska:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - r óżne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydat ów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneWymagania:doświadczenie zawodowe, znajomość języka angielskiego
2025-11-28 11:53:51Obowiązki:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - różne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydatów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneirlandzka umowa o pracęStawka początkowa: 18 Euro Brutto za godzinę- 40
2025-11-27 21:25:19Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu oraz standardami hotelu, Zapewnienie wysokiej jakości dań poprzez właściwe przygotowanie składników, przyrządzanie potraw oraz prezentację dań, Zachowanie czystości i porząd
2025-12-08 11:41:55Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-12-08 10:41:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu,, współpraca z głównym kucharzem przy przygotowaniu składników,, gotowanie i kompletowanie zamówień,, przechowywanie produktów spożywczych zgodnie z zasadami bezpieczeństwa
2025-12-08 02:40:04Opis stanowiska wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos dbanie o estetyczne podanie posiłków utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pra
2025-12-07 15:31:02Opis stanowiska Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP
2025-12-07 10:24:02Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu poszukuje Pomocy kuchennej w prywatnym szpitalu (Warszawa / Żoliborz)Wystarczy jeśli zostawisz nam do siebie kontakt poprzez for
2025-12-07 05:25:15Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-06 14:40:08Publiczne Przedszkole na Targówku od stycznia 2026 zatrudni pomoc kuchenną na 3/4 etatu. Praca w godzinach 07:00-13:00 Wynagrodzenie zasadnicze proporcjonalne do wymiaru zatrudnienia, zgodne z Rozporządzeniem Rady Ministrów w sprawie wynagradzan
2025-12-05 21:05:29Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-05 15:31:02Zakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Wystarczy jeśli zostawisz nam do siebie kontakt poprzez formularz aplikacyjny Oferujemy:Uczciwe wynagrodzenie w oparciu o Umowę Zlecenie (37 brutto/h).Pracę w systemie 12h (7:00 – 19:00) od poniedziałku do niedzieliPrzyjazną atmosferę pracy oraz
2025-12-05 11:53:46Opis stanowiska pomoc przy produkcji gorących posiłków wydawanie posiłków zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy przestrzeganie zasad HACCP
2025-12-05 11:30:40Twój zakres obowiązków, Kompleksowy nadzór nad działem gastronomii, Zarządzenia zespołem wraz z rekrutacją, szkoleniami, grafikami oraz standardem pracy, Budowanie pozytywnych relacji w zespole, Współpraca z pozostałymi działami hotelu oraz..
2025-12-05 10:41:26ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Zawody: Pomoc kuchenna - Uprawnienia: współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładność,badania sanepidowskie - Inne wymagania: W
2025-12-05 07:31:37SZKOŁA PODSTAWOWA NR 140 IM. KAZIMIERZA...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie średnie zawodowe.Kontakt: sekretariat@zpow3.waw.pl, tel: 22 849 60 13 - Przeznaczone wyłącznie dla osób zare
2025-12-05 07:31:37Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych... 4,0ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Dobra organizacja
2025-12-05 07:31:37Gastro-team kuranowski tomaszOpis stanowiska Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń Dbałość o estetykę przygotowywanych dań Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny
2025-12-05 07:30:37Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30Pomoc kuchenna w stołówce szkolnej. Umowa o pracę 1/2 etatu w godzinach od 11:00 do 15:00. Oferujemy świadczenia socjalne. Wymagana książeczka sanepidu
2025-12-04 21:05:30Twój zakres obowiązków, Wsparcie w obszarze organizacji pracy działu i współpracy z lokalami gastronomicznymi i convenience, Udział w przygotowywaniu raportów / zestawień i aktualizacja baz danych dotyczących działalności działu., Współpraca z.
2025-12-04 17:41:07Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09