Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań a"la karta. Przygotowywanie innych potraw w ramach usług okolicznościowych. Praca od godz. 8.00 do 20.00 (system 1/1 lub 2/2, weekendy pracujące wg grafiku oraz kalendarza imprez). Wymagania:Wymagania koniec
2025-11-24 18:40:50ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Prowadzenie własnej działalności gospodarczej w oparciu o sprawdzony model biznesowy, - Dbanie o wysoką jakość obsługi, - Monitorowanie stanów magazynowych i zamówień, - Dostosowywanie asortymentu sklepu do potrzeb lokalnego
2025-12-23 07:30:12Żabka Polska Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Wspieranie rozwoju poznawczego podopiecznych poprzez prowadzenie zajęć indywidualnych i grupowych dla dzieci i młodzieży, zapewnianie pomocy w nauce szkolnej podczas zajęć w świetlicy - Organizacja czasu wolnego dzieciom (za
2025-12-19 07:30:06Stowarzyszenie SOS Wioski Dziecięce w PolsceWykształcenie techniczne (preferowane kierunki: mechatronika, elektrotechnika, automatyka, elektryka), umiejętność czytania schematów elektrycznych i dokumentacji technicznej, doświadczenie w pracy przy montażu lub utrzymaniu systemów automatyki
2025-12-08 10:25:12Grela Group Sp. z o. oWykształcenie techniczne Sumienność, dokładność i dyspozycyjność Umiejętność posługiwania się podstawowymi narzędziami pomiarowymi (w tym kluczem dynamometrycznym) Gotowość do pracy w systemie dwuzmianowym Znajomość pakietu MS Office komunikatyw
2025-12-08 10:25:12Grela Group Sp. z o. oGłówne zadania:realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hoteluprzygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakośćprzestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni
2025-12-23 11:53:51Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuc
2025-12-21 07:28:34Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrz
2025-12-11 08:48:02Zatrudnię kucharza do restauracji na weekend Poszukujemy kucharza/kucharki do pracy w naszej restauracji w weekendy (piątek–niedziela). Zakres obowiązków: • Przygotowywanie dań zgodnie z menu • Dbanie o estetykę i jakość potraw • Utrzymywanie cz
2025-09-24 05:05:29W związku z rozwojem i zbliżającym się sezonem poszukujemy: - kucharza - pomoc kucharza - kelner weekendowy Zarobki: - od 3 tyś do 5 tyś w zależności od stanowiska, obowiązków, umiejętności i zaangażowania. Pensja jest wypłacana do 10-go każdego
2025-12-23 21:05:26Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 7 000 do 9 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:kontakt przez OHPMiejsce pracy: Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskieAdr
2025-11-21 18:40:41Numer referencyjny oferty: 22702 Oferujemy: - zatrudnienie na warunkach niemieckich - niemiecki Pracodawca (nie w delegacji) - wynagrodzenie 1900 euro netto / na miesiąc (przy 1 klasie podatkowej
2025-12-23 13:15:02SILVERHANDNumer referencyjny oferty: 22620 Oferujemy: - zatrudnienie na warunkach austriackich - austriacka umowa o pracę (nie w delegacji) - atrakcyjne wynagrodzenie 17,10 EUR brutto / godzinę + 26,40 EU
2025-12-23 13:15:02SILVERHANDGłówne zadania:współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennychobsługa maszyn do mycia naczyńczyszczenie sztućców i zastawydbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeńutrzymanie porządku w kuchni, pomieszczeni
2025-12-20 11:53:48Opis stanowiska wsparcie zespołu kuchni w bieżących czynnościach przygotowawczych obsługa urządzeń do mycia naczyń i dbanie o ich prawidłowy stan polerowanie zastawy oraz utrzymywanie jej w odpowiedniej jakości troska o czystość zaplecza kuchenn
2025-12-16 07:28:03Zakres obowiązków:Obsługa pod nadzorem urządzeń i maszyn cukierniczych, przygotowywanie półproduktów do wypiekania ciast, ciastek i deserów, przygotowywanie mas, kremów, dekoracji i lodów, zdobienie wypieków. pakowanie wyrobów ciastkarskich. Prz
2025-12-13 18:40:26Zakres obowiązków:Współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennych.Obsługa maszyn do mycia naczyń. Czyszczenie sztućców i zastawy.Dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń.Utrzymanie porządku w kuchni, pomi
2025-12-11 18:40:30Twój zakres obowiązków, Współpraca z innymi działami w celu zapewnienia płynności operacyjnej. , Raportowanie wyników i kluczowych wskaźników procesowych. , Wdrażanie nowych pracowników oraz dbałość o przestrzeganie standardów i procedur. ,.
2025-12-05 00:40:11Chef de projet IT (F/H)49_744000093718209Obowiązki Dynamique et structuré(e), vous serez capable de prendre les rênes de l’ensemble du dispositif : coordination des opérations, gestion des équipes, communication avec les partenaires, reporting…
2025-12-23 10:59:40Eurofins GSC Poland Sp. z o.oMOŻLIWOŚĆ WAKATU!! Zoe Hotel, luksusowy pięciogwiazdkowy obiekt, jest częścią kolekcji Red Carnation Hotel, położonej w ekskluzywnym San Francisco , z poczuciem domowej prywatnej rezydencji i personelem pod ręką, aby zaspokoić każdą zachciankę...
2025-12-23 08:58:12hotel zoeTwój zakres obowiązków, kompleksowa obsługa Gości,, rozwiązywanie bieżących problemów w sposób zapewniający satysfakcję Gości,, zarządzanie rezerwacjami,, obsługa programów hotelowych i połączeń telefonicznych,, informowanie Gości o warunkach..
2025-12-16 12:41:33Zakres obowiązków:Obsługa konsumenta wg karty zamówień. Praca w dni wolne wg ustalonego grafiku. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: staż pracy mile widziany oraz ważna książeczka Sanepid Wynagrodzeni
2025-12-16 18:40:29Zakres obowiązków:Realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu.Przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość.Przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w k
2025-12-11 18:40:30Zakres obowiązków:Mieszanie surowców w zależności od rodzaju ciast oraz ich wyrabianie. Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień. Formowanie, wypiek lub smażenie.Praca w godzinach 13.00-21.00, sporadycznie 17.00-01.00 (praca w Siedlcach). Istniej
2025-12-09 18:40:30Hotel Hetman w Siedlcach (ul. Warszawska 133) zaprasza do współpracy Kucharza / Kucharkę: Kucharz / Kucharka_ Hotel Hetman Główne zadania: - realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efek
2025-12-08 18:35:06PHU Topaz Sp. z o.oDo Hotelu Hetman w Siedlcach (ul. Warszawska 133) poszukujemy pracownika/pracownicy na stanowisko - Pomoc kuchenna (k / m) Pomoc kuchenna (k /m)_Hotel Hetman Główne zadania: - współpraca z ku
2025-12-08 18:35:06PHU Topaz Sp. z o.oTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 12:41:25W związku z dynamicznym rozwojem naszej firmy poszukujemy kandydatów na stanowiska:-Piekarz Możliwość zakwaterowania na miejscu Oferujemy Stabilne zatrudnienie w szybko rozwijającej się firmie Prace w dwu zmianowym systemie Możliwość przyuczenia
2025-10-29 21:05:33Do Hotelu Hetman w Siedlcach (ul. Warszawska 133) poszukujemy pracowników na stanowisko - Kelner/kelnerka Kelner/ka_Hotel Hetman Twoje główne zadania: - obsługa Gości i serwowanie potraw zgo
2025-10-29 15:35:08PHU Topaz Sp. z o.oOferowane stanowisko: KELNER/RECEPCJONISTA Zadania: - przyjmowanie Gości hotelowych na recepcji - obsługa restauracji hotelowej, imprez okolicznościowych, konferencji, catering Wymagania: - komunikatywna znajomość języka angielskiego - umiejętno
2025-09-29 21:05:30Zatrudnię pracownika do obsługi w wagonie restauracyjnym Poszukujemy energicznej i odpowiedzialnej osoby do pracy w wagonie restauracyjnym w pociągach dalekobieżnych. Zakres obowiązków: • Obsługa klientów w wagonie restauracyjnym • Przyjmowanie
2025-09-10 21:05:28