Twój zakres obowiązków, Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych., Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.,..
2024-04-15 17:40:30Zakres obowiązków:produkcja i nadzór nad przygotowywaniem jakościowego dań, współpraca z pozostałymi pracownikami, uzupełnianie dokumentacji HACCP, wykonywanie poleceń przełożonego, kontrola dostaw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadn
2024-04-26 18:41:30Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarn
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:Sporządzanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługS
2024-04-25 18:41:45Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni regionalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (
2024-04-24 18:41:37Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw. Organizacja pracy w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis ofer
2024-04-23 18:41:29Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o estetykę potraw, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, nadzór nad przygotowywaniem dań na czas i ich wydawania. Wymagania:Wymagania konieczne: Wyksz
2024-04-23 18:41:20Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustaloną recepturą, Opracowywanie nowych dań i menu, Kontrola jakości surowców i składowych potraw, Nadzór nad pracą pomocniczego personelu kuchennego, Zapewnienie czystości i porządku na..
2024-04-23 12:40:35Poszukuje do baru kucharza ,oraz kierowcy do rozwozenia pizzy itd
2024-04-18 16:28:38Zakres obowiązków:Realizowanie standardów hotelu i racjonalne gospodarowanie produktami, dbanie o czystość i porządek stanowiska pracy, znajomość i przestrzeganie przepisów HACCP Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1
2024-04-17 18:41:32Restauracja zatrudni Pracownika Kuchni. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań oraz produkcji wg. r
2024-04-14 16:40:01(1096494) Zatrudnię kucharza z doświadczeniem
2024-04-12 11:54:01Ośrodek Sportów Konnych, Hotel, Restauracja "Trzy Podkowy " zatrudni osobę na stanowisko Kucharza. Wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii, dyspozycyjność, uczciwość, sumienność. Zapewniamy pełne przygotowanie do pracy na samodzielnym stanowisku
2024-04-10 14:55:32Zakres obowiązków:przygotowywanie dań znajdujących się w menu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gimnazjalneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagane doświadczen
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Praca na wyspie WIELKA ŻUŁAWA , od 28.04.2023r. -
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs,- Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie,- Utrzymywanie należytej czystości i higieny,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodaw
2024-04-09 18:41:30Zakres obowiązków:Oferta pracy kierowana również do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności- Przygotowanie kanapek, bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych oraz całokształt czynności przed i po rozpoczęciu śniadania, a także pomoc w pracy na kuchni
2024-04-09 18:41:30Zakres obowiązków:- Praca w "Restauracji Pod Orłem"- Wynagrodzenie oraz godziny pracy do uzgodnienia z Pracodawcą- Kontakt telefoniczny: 58 531-52-69 lub 691-889-450 Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, ga
2024-04-09 18:41:30Zakres obowiązków:Obróbka wstępna surowców, obsługa mszyn i narzędzi do przygotowania potraw, napojów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów, sporządzanie dań kuchni staropolskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż
2024-04-09 18:41:30Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych (zup). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Praca między godz. 11:00-2
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadcz
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:zgodny ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Chęci do pracy, mile widziane orzeczenie le
2024-04-03 18:41:38Zakres obowiązków:Znajomość, przestrzeganie przepisów HCCP, GMP, GHP, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesem technologicznym związanych z przygotowywaniem posiłków dla małego dziecka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawod
2024-04-02 18:41:23Hotel w Zblewie (województwo pomorskie, powiat starogardzki, 15km od Starogardu Gdańskiego) szuka Kucharza/Kucharki lub pomocy kuchennej z doświadczeniem. Wymagana dyspozycyjność. Kontakt pod numerem telefonu: 500 716 524. Serdecznie pozdrawiamy i za
2024-04-02 17:11:53Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-03-19 18:41:16W Sheraton Sopot Hotel wierzymy w tworzenie niezapomnianych wrażeń dla naszych gości, a nasz bar na plaży jest tego przykładem! Położony w doskonałej lokalizacji oferuje wyśmienitą kuchnię, zapewniając..
2024-04-27 21:44:55Sheraton Sopot HotelW Sheraton Sopot Hotel jesteśmy dumni z zapewniania naszym gościom wyjątkowej gościnności i niezapomnianych wrażeń kulinarnych. Jako pięciogwiazdkowy hotel przykładamy dużą wagę do utrzymywania najwyższych..
2024-04-27 21:35:12Sheraton Sopot HotelHotel 5* zatrudni do swojego zespołu kandydata/ kandydatkę na stanowisko: KUCHARZ Gwarantujemy: • Atrakcyjne warunki finansowe • Stabilne, długoterminowe zatrudnienie (również poza sezonem) • Możliwość zdobycia doświadczenia u boku utalentowanego Sze
2024-04-27 10:44:10Zakres obowiązków:Wykonywanie poleceń szefa kuchni,dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań,właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi,współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: pod
2024-04-26 18:41:30Opis stanowiska przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z i
2024-04-26 15:50:06Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw oraz wykonywanie zadań produkcyjnych zgodnie z wyznaczonymi standardami i recepturami, dbanie o czystość na stanowisku pracy, dobra organizacja pracy własnej, sumienność, punktualność, zaangażowanie w..
2024-04-26 14:40:39Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami, Zachowanie czystości na stanowisku pracy, Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy...
2024-04-26 13:40:38OSOBOWOŚĆ I UMIEJĘTNOŚCI Jeśli: Czujesz się kimś wyjątkowym Dzielisz naszą pasję gościnności Nie ustajesz w swoim rozwoju Masz odwagę pójść dalej Czujesz w sobie ducha zdobywcy Jesteś innowacyjny Jesteś otwarty na naukę Dołącz do nas, otwierają się p
2024-04-26 11:50:02Twój zakres obowiązków, Obowiązki:, , przygotowywanie smacznych i zbilansowanych posiłków, , dbanie o porządek w kuchni i otoczeniu, , współpraca z pozostałymi pracownikami, , dowożenie posiłków do naszych placówek..
2024-04-26 11:40:37Twój zakres obowiązków, W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywności i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki..
2024-04-26 09:40:39Zakres obowiązków:Przygotowanie i wydanie posiłków dla podopiecznych Domu Pomocy.Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą w zależności od kwalifikacji.Osoby zainteresowane proszone są o kontakt telefoniczny 504-095-627. Wymagania:Wymagania konieczne
2024-04-25 18:41:45Zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków - wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w ur
2024-04-25 18:41:40Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: chiński, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowanyUprawnienia: gotowanie, kucharz kuchni azja
2024-04-25 18:41:33Zakres obowiązków:prace pomocnicze w przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: chęci do pracy Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpoś
2024-04-25 18:41:33Twój zakres obowiązków, Doświadczenie na podobnym stanowisku , Umiejętność pracy pod presją czasu , Umiejętność szybkiego wydawana posiłków, Uczciwość, pracowitość, pozytywne nastawienie , Umiejętność pracy..
2024-04-25 14:40:44Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą mi
2024-04-25 12:30:59Twój zakres obowiązków, przygotowanie potraw;, wydawanie dań;, obsługa urządzeń gastronomicznych (piec, frytkownica, beefer);, dbałość o czystość...
2024-04-25 11:40:43Hotel w Sopocie zatrudni do swojego zespołu kandydata/ kandydatkę na stanowisko: KUCHARZ Gwarantujemy: • Atrakcyjne warunki finansowe • Stabilne, długoterminowe zatrudnienie (również poza sezonem) • Możliwość zdobycia doświadczenia u boku utalentowan
2024-04-24 17:39:39OSOBOWOŚĆ Jeśli: Czujesz się kimś wyjątkowym Dzielisz naszą pasję gościnności Nie ustajesz w swoim rozwoju Masz odwagę pójść dalej Czujesz w sobie ducha zdobywcy Jesteś innowacyjny Pasjonuje Cię gotowanie i poszukiwanie nowych smaków Szacunek i zaufa
2024-04-24 12:57:43OPIS Do zakładu w Bojanie k. Gdyni szukamy kucharzy. Jesteśmy otwarci na różne formy zatrudnienia. Czego oczekujemy: Komunikatywność, wysoka kultura osobista i samodzielność w działaniu Doświadczenie w kuchni żywienia zbiorowego (mile widziane) Umiej
2024-04-24 11:52:56Zatrudnię osobę energiczną, samodzielną, z doświadczeniem i pasją do gotowania kuchni polskiej, na stanowisko kucharza/kucharkę w restauracji w Puzdrowie
2024-04-24 11:47:06Informacje podstawoweMiejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskieZakres obowiązków: samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o
2024-04-24 11:00:16SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY 4,9Twój zakres obowiązków, przygotowanie posiłków zgodnie z nowymi recepturami, utrzymywanie porządku w obrębie swoich stanowisk..
2024-04-23 21:40:03Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, przyrządzanie/ wydawanie dań a'la carte, organizacja śniadań i obiadokolacji, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, zgodnie z grafikiem u
2024-04-23 18:41:28