ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: zaangażowanie oraz rzetelne i uczciwe podejście do przydzielonych z
2024-04-17 07:31:10ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: zaangażowanie oraz rzetelne i uczciwe podejście do przydzielonych z
2024-04-12 07:31:18ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: chęć do pracy, osoba dyspozycyjna, k
2024-04-12 07:31:18ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: zaangażowanie oraz rzetelne i uczciwe podejście do przydzielonych z
2024-04-12 07:31:18ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologic
2024-04-12 07:31:18Zakres obowiązków:Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż produk
2024-04-16 18:41:20Zakres obowiązków:Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00, 14.00-22.00.Długość
2024-04-11 18:41:17Zakres obowiązków:Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00, 14.00-22.00.Długość
2024-04-11 18:41:17Zakres obowiązków:Główne zadania:-współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennych,-obsługa maszyn do mycia naczyń,-czyszczenie sztućców i zastawy,-dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń-utrzymanie porządku w
2024-04-11 18:41:17Zakres obowiązków:Praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy:- przygotowanie surowców drobiowych do przerobu, -obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu,- współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i po
2024-04-11 18:41:17