Zakres obowiązków:według stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób apliko
2025-11-05 18:40:32Dyspozycyjność do podjęcia pracy w pełnym wymiarze godzinowym, Pierwsze doświadczenie w obsłudze klienta, Umiejętność pracy w zespole Bardzo wysokie umiejętności komunikacyjne Umiejętność pracy pod presją czasu i klienta Skrupulatność i rzetelno
2025-12-05 10:25:17DevireZAKRES OBOWIĄZKÓW: Twoje zadania: - Obsługa recepcji i pierwszego kontaktu z klientami oraz gośćmi - Odbieranie i kierowanie telefonów oraz e-maili - Obsługa korespondencji przychodzącej i wychodzącej - Zarządzanie kalendarzem spotkań i sal konf
2025-12-08 15:30:12Grafton Sp. Z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Praca mobilna na terenie woj. mazowieckiego oraz woj. łódzkiego - Przygotowywanie kompletnej dokumentacji formalno-technicznej nowych inwestycji - Nadzór i koordynacja realizacji obiektów handlowych oraz remontów generalnych
2025-12-08 07:30:08Lidl sp. z o. o. sp. kZAKRES OBOWIĄZKÓW: - ze względu na specyfikę stanowiska zakres obowiązków zostanie omówiony podczas rozmowy z kandydatem WYMAGANIA: - - znajomość podstaw Liturgii, - minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku - dyspozycyjność (w tym pra
2025-12-08 07:30:08Parafia Rzymskokatolicka św. Ignacego LoyoliZakres obowiązków:- przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem,- wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systeme
2025-12-08 18:40:38Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu oraz standardami hotelu, Zapewnienie wysokiej jakości dań poprzez właściwe przygotowanie składników, przyrządzanie potraw oraz prezentację dań, Zachowanie czystości i porząd
2025-12-08 11:41:55Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych Przestrzeganie zasad haccp i bhp Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejs
2025-12-08 11:30:16ISS Facility Services Sp. Z O. O 5,0Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-12-08 10:41:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, racjonalna gospodarka produktami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację dań, utrzymywanie czystości w miejscu pracy..
2025-12-08 10:41:51Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-06 14:40:08Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Opublikowana 15:26:18. Additional InformationJob Number 25158970Job Category Food and Beverage & CulinaryLocation Sheraton… Zobacz tę i więcej podobnych ofert pracy na LinkedIn
2025-12-05 18:52:01Marriott InternationalOpis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-05 15:31:02Zakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30Zakres obowiązków:• przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,• wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,• przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i por
2025-12-04 18:40:28Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Organizacja pracy kuchni, w tym koordynacja stanowiska i wsparcie zespołu, Planowanie produkcji oraz harmonogramowanie przygotowań, Kontrola
2025-12-04 13:41:24Twój zakres obowiązków, Wsparcie przy produkcji wszelkiego rodzaju wyrobów w sekcjach kuchni zimnej, gorącej, cukierni lub sałatek;, Obieranie i krojenie owoców i warzyw;, Układanie, ważenie i pakowanie gotowych wyrobów;, Ustawienie wyrobów w..
2025-12-03 15:41:31Twój zakres obowiązków, Wsparcie przygotowywania produktów słonych, Krojenie, ważenie, pakowanie gotowych wyrobów, umieszczanie w chłodni, wypełnianie kart produkcyjnych, Kontrola jakości i higiena – dbanie o walory smakowe, świeżość, estetykę.
2025-12-03 14:41:29Zakres obowiązków:\nPrzygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.\nZapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.\nUtrzymanie czystości na stanowisku pracy.\nPraca w ok. 10-osobowym zespole.\nPrzygotowywanie składników do gotowa
2025-12-03 12:54:06HR WISE sp. z o. o 5,0Kuchnia Cateringowa zatrudni kucharkę. Praca jednozmianowa w godz. 06.00 - 14.00. Przygotowywanie tradycyjnych zup i drugich dań. Warszawa Mokotów
2025-12-02 21:05:27Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawanso
2025-12-02 18:40:27Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:Przygotowywanie i wydawanie posiłk ów zgodnie z jadłospisem i na zasadach określonych w powszechnie obowiązujących przepisach dotyczących zbiorowego żywienia Przygotowywanie posiłk ów dla wychowank ów zgod
2025-12-02 11:53:42Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-12-02 09:41:33Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków wedlug ustalonych przepisów. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla
2025-12-01 18:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań kuchni japońskiej (sushi, rolki, przystawki) i międzynarodowej, Dbanie o jakość produktów oraz estetykę i smak potraw, Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, Współpraca z zespołem i udzia
2025-12-01 17:41:18Pilnie poszukiwana osoba na stanowisko cukiernika. Miejsce pracy: okolice Sulejówka – Hotel Opis stanowiska: Odpowiedzialność za prowadzenie działu cukierniczego. Nadzorowanie oraz praca przy produkcji ciast naturalnych, ciast drożdżowych, tortó
2025-11-29 21:05:25Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni , Kontrolowanie jakości i świeżości używanych produktów , Odpowiedzialność
2025-11-29 11:41:24