Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań a'la carte, przyrządzanie innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych..
2025-11-24 13:41:24Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami , dbanie o jakość , smak i estetykę , znajomość i stosowanie technik kulinarnych , takich jak smażenie , gotowanie , pieczenie , umiejętność robienia pizzy różnych ro
2025-11-07 18:40:27Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczneWymagany staż pracy: lata: 0, miesiące: 6 Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpi
2025-11-06 18:40:39Zakres obowiązków:Praca w zespole, gotowanie posiłków dla firm ustalanie menu oraz sporządzanie zamówień towaru, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżoweUprawnienia: 2 lat pracy w zawodzie, aktualna książeczka SanepidInne w
2025-10-20 18:40:38ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Pakowanie artykułów (spody do pizzy, bułki itp.) - Kontrola jakości produktu końcowego - Wykonywanie prac produkcyjnych WYMAGANIA: Czego oczekujemy? - Chęci do pracy w systemie zmianowym - Zaangażowania w wykonywane obowiązk
2025-12-04 15:30:06Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kDoświadczenie na danym stanowisku w hotelarstwie lub gastronomii znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym EastGateRecruitment jest agencją pośrednictwa pracy wpisaną do Rejestru Podmiotów Prowadzących Agencje Zatrudnienia pod numer
2025-11-06 10:25:18EAST GATE RecruitmentZAKRES OBOWIĄZKÓW: Godziny pracy: od 8.30 do 9.45, od pon. do pt. - utrzymanie porządku i czystości w placówce bankowej: odkurzanie, mycie podłóg, wynoszenie śmieci, mycie bankomatów - inne prace porządkowe WYMAGANIA: - wysoka kultura osobista -
2025-12-02 07:30:10Inwemer System Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem sprzedawców - Przygotowywanie harmonogramów pracy - Prowadzenie szkoleń produktowych i sprzedażowych - Analiza danych i przygotowywanie raportów - Rozliczanie premii - Dbanie o wysoki standard obsługi kl
2025-11-29 07:30:09Gi Group SAZakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: 1 rok doświadczenia w zawodzieWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 30,5
2025-12-03 18:40:28Tw ój zakres obowiązk ów:praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży,organizacja pracy w kuchni,kreowanie sezonowych kart menu,spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego,przygotowywanie zam ówień i odbi ór towar ów.Nasze wymagania:minimum
2025-11-14 11:53:44Jako Transgourmet Polska działamy pod dwiema markami handlowymi: - Transgourmet – skierowaną do sektora gastronomicznego i obszaru HoReCa, - Selgros – nastawioną na handel hurtowy i detaliczny
2025-11-13 16:30:02Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów
2025-11-13 15:34:27Dzień dobry, do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko: kucharz Zakres obowiązków: - przygotowanie wydawki - obróbka mięs - wydawanie dań al a carte - przygotowanie dań na przyjęcie okolicznościowe Poszukujemy osób z doświadczeniem na
2025-11-03 05:05:32Praca w kuchni hotelowej Kucharz Pomoc kuchenna
2025-09-01 21:05:31Zakres obowiązków:przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami lokalu, stosowanie technik kulinarnych zapewniających wysoką jakość i smak potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: z
2025-12-03 18:40:28Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, standardami HCCP oraz pod nadzorem szefa kuchni. Do zadań należą również dbałość o higienę i bezpieczeństwo pracy w kuchni, kontrola jakości i prawidłowe przechowywanie surowców, a
2025-12-03 18:40:28Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30Numer referencyjny oferty: 22620 Oferujemy: - zatrudnienie na warunkach austriackich - austriacka umowa o pracę (nie w delegacji) - atrakcyjne wynagrodzenie 17,10 EUR brutto / godzinę + 26,40 EU
2025-12-04 13:15:01SILVERHANDZakres obowiązków:Wstępna obróbka składników: mycie , obieranie , krojenie warzyw oraz owoców , pomoc w przygotowywaniu dań , przygotowywanie prostych potraw i deserów , sałatek , kanapek , estetyczne dekorowanie i porcjowanie potraw , pomoc w p
2025-12-02 18:40:25Praca od zaraz - Praca w Holandii - Trybowanie wołowiny Szukasz pracy, która pozwoli Ci zarobić na całkiem fajne życie? Mamy coś dla Ciebie! Stanowisko: Trybowanie wołowiny Gdzie: Holandia Kiedy: Start od zaraz! Jeśli: Masz chęci do pracy Jesteś
2025-12-04 21:05:30Zakres obowiązków:Pomoc przy przygotowywaniu posiłków w restauracji hotelowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLic
2025-12-03 18:40:28Pomoc kuchenna - ZmywalniaTwój zakres obowiązków Odbieranie tac z podajnika i wstępne płukanie naczyń, Płukanie garnków oraz pojemników GN i wkładanie ich do wyparzarki, Obsługę przemysłowej zmywarki (załadunek i rozładunek), Dbanie o czystość i
2025-11-28 06:59:48Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.oZakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków - wydawanie posiłków - dostarczanie posiłków do klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagane podstawowe doświadczenie w gastronomii oraz
2025-11-24 18:40:48Zakres obowiązków:sprzątanie, mycie i krojenie, szatkowanie, wstępna obróbka surowców i półproduktów oraz pomoc kucharzowi. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweJęzyk: polski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A
2025-10-28 18:41:08Zakres obowiązków:wsparcie przygotowania posiłków takie jak: obróbka wstępna czynności porządkowe Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: wyk
2025-12-03 18:40:28Zakres obowiązków:przygotowywanie półproduktów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Rest
2025-12-03 18:40:28Praca od zaraz - Praca w Holandii - Trybowanie wołowiny Szukasz pracy, która pozwoli Ci zarobić na całkiem fajne życie? Mamy coś dla Ciebie! Stanowisko: Trybowanie wołowiny Gdzie: Holandia Kiedy: Start od zaraz! Jeśli: Masz chęci do pracy Jesteś
2025-12-04 21:05:30Praca od zaraz - Praca w Holandii - Trybowanie wołowiny Szukasz pracy, która pozwoli Ci zarobić na całkiem fajne życie? Mamy coś dla Ciebie! Stanowisko: Trybowanie wołowiny Gdzie: Holandia Kiedy: Start od zaraz! Jeśli: Masz chęci do pracy Jesteś
2025-12-04 21:05:30Zakres obowiązków:Obsługa recepcji hotelowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowanyInne wymagania: komunikat
2025-12-03 18:40:28Zakres obowiązków:utrzymywanie porządku w pomieszczeniach hotelu, umowa zlecenie z możliwością zatrudnienia na umowę o pracę Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespol
2025-12-03 18:40:28Zakres obowiązków:Przyjmowanie rezerwacji, zakwaterowanie i wykwaterowanie gości, obsługa recepcji w języku polskim i angielskim, obsługa elektroniczna systemów rezerwacyjnych, sporządzanie raportów hotelowych, rozliczanie finansowe gości hotelo
2025-12-02 18:40:25Zakres obowiązków:obsługa gości w restauracji hotelowej Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: wymagane wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie w zawodzie (udokumentowane), znajomość ję
2025-11-25 18:40:37Zakres obowiązków:Obsługa gości w lokalu gastronomicznym, przyjmowanie zamówień, serwowanie potraw, rozliczanie, dbanie o czystość i porządek Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: Umiejętność obsługi kasy fis
2025-11-21 18:40:35