ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - codzienne dbanie o ekspozycję produktów świeżych (ryby, sery), - zapewnienie jakości i świeżości asortymentu, - obsługa klienta przy ladzie tradycyjnej i pomoc w wyborze produktów, - dbanie o porządek na dziale, - umieszczanie pr
2024-04-08 07:30:21ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - dbanie o prawidłowe funkcjonowanie Działu Kas, - współodpowiedzialność za wynik i realizacje określonych celów działu, - organizacja pracy Działu. WYMAGANIA: - znajomości zasad i reguł pracy w handlu, - dyspozycyjności i dobrej o
2024-04-17 15:30:08ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - udział we wdrażaniu polityki handlowej firmy, - współudział w tworzeniu i realizacji akcji handlowych, - współodpowiedzialność za wynik, organizację pracy i zarządzenie działem, - dbanie o estetyczny wygląd i właściwy sposób eksp
2024-04-16 15:30:17ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Obsługa kasy fiskalnej - Obsługa terminala i urządzeń kasowych - Obsługa klienta WYMAGANIA: - Zaangażowania w pracę - Komunikatywności i łatwości nawiązywania kontaktów - Umiejętności pracy w zespole. OFERUJEMY: - Zatrudnienie na
2024-04-16 11:30:16ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - obsługa, konserwacja, bieżące naprawy urządzeń i instalacji energetycznych (elektrycznych, gazowych, ciepłowniczych, wentylacyjnych, chłodniczych), produkcyjnych (mechanika), wodno-kanalizacyjnych, - wykonywanie prac ogólnobudowl
2024-04-16 07:30:03ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - produkcja artykułów cukierniczych - obsługa pieców w celu odpieku WYMAGANIA: - doświadczenia na oferowanym stanowisku lub wykształcenia w tym kierunku - zaangażowania w pracę - umiejętności pracy w zespole OFERUJEMY: - umowę o pr
2024-04-15 07:30:18ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, - zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, - nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), - nadzór nad zamówieniami
2024-04-13 07:30:04ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - zarządzanie podległą kategorią: owoce/warzywa/ryby/sery – szerokość asortymentu, polityka cenowa, - praca z ofertami, - przygotowanie katalogu promocyjnego, - poszukiwanie nowych produktów – produkcja własna – dział ryby, - monit
2024-04-13 07:30:04ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie produktów zgodnie z recepturami, - weryfikacja receptur, przygotowywanie prób nowych produktów, - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych produktów, - obsługa pieców cukierniczych, - przestrzeganie zasad higi
2024-04-10 11:30:17ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - codzienne dbanie o ekspozycję produktów świeżych (ryby, sery), - zapewnienie jakości i świeżości asortymentu, - obsługa klienta przy ladzie tradycyjnej i pomoc w wyborze produktów, - dbanie o porządek na dziale, - umieszczanie pr
2024-04-08 07:30:21ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, - dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, - atrakcyjne eksponowanie towaru, - przygotowywanie prób nowych produktów - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - obsługa
2024-04-10 11:30:17ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, - dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, - atrakcyjne eksponowanie towaru, - przygotowywanie prób nowych produktów - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - obsługa
2024-04-13 07:30:15ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - wykrawanie elementów na mięsa drobne, - produkcja wyrobów garmażeryjnych, - produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich, - przygotowywanie potraw wg gotowych receptur. WYMAGANIA: - zaangażowanie w pracę, - komunikatywność i łatwo
2024-04-10 07:30:12ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - efektywne zarządzanie powierzonym marketem, - realizowanie celów sprzedażowych i operacyjnych marketu w zakresie przychodów, kosztów, rotacji zapasów, zapewniających jego rentowność i konkurencyjność na lokalnym rynku, - utrzyman
2024-04-08 15:30:14ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - zarządzanie podległą kategorią: owoce/warzywa/ryby/sery – szerokość asortymentu, polityka cenowa, - praca z ofertami, - przygotowanie katalogu promocyjnego, - poszukiwanie nowych produktów – produkcja własna – dział ryby, - monit
2024-04-13 07:30:04ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie produktów zgodnie z recepturami, - weryfikacja receptur, przygotowywanie prób nowych produktów, - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych produktów, - obsługa pieców cukierniczych, - przestrzeganie zasad higi
2024-04-10 11:30:17ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, - dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, - atrakcyjne eksponowanie towaru, - przygotowywanie prób nowych produktów - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - obsługa
2024-04-10 11:30:17