Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchennym; , tworzenie i aktualizowanie menu;, nadzór nad jakością i estetyką potraw; , kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów;, prowadzenie i nadzorowanie przygotowywanych potraw;,..
2025-12-08 17:41:09Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchni i delegowanie zadań , koordynacja i nadzór nad pracą całego zespołu, rekrutacja, szkolenia, planowanie i organizacja produkcji gastronomicznej pod konkretne eventy, opracowanie food cost i..
2025-12-08 12:41:48Twój zakres obowiązków, Organizowanie pracy zespołu kucharzy i delegowanie zadań , Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami jakości , Kontrolowanie świeżości oraz jakości wykorzystywanych produktów , Odpowiedzialność za..
2025-12-08 11:41:56Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Opublikowana 15:26:18. Additional InformationJob Number 25158970Job Category Food and Beverage & CulinaryLocation Sheraton… Zobacz tę i więcej podobnych ofert pracy na LinkedIn
2025-12-05 18:52:01Marriott InternationalTwoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą kuchni i zespołem około 25 osób, Delegowanie zadań, tworzenie grafików i rozliczanie pracy zespołu, Nadzór nad porządkiem i bezpieczeństwem pracy zespołu, Planowanie produkcji i nadzór nad wykonaniem..
2025-11-24 12:41:32Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu ku
2025-12-06 07:29:31Twoje główne zadania:realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni oraz kelnerami/kami i recepcjąwydawanie śniadań zamówionych przez Gości, przygotowanie bufetu śniadaniowegoprzygotowywanie dań i
2025-11-20 11:53:56Zakres obowiązków:Pełna organizacja posiłków: przygotowywanie, wydawanie, sprzątanie, zmywanie. Zarządzanie personelem kuchennym. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: średnie zawodoweJęzyk: polsk
2025-12-09 18:40:30Twój zakres obowiązków, Praca zmianowa w zespole dwuosobowym, Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości i porządku na kuchni, zmywanie naczyń..
2025-12-09 14:41:37Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw., Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-12-09 09:41:27Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-09 07:31:10Zakres obowiązków:- przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem,- wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systeme
2025-12-08 18:40:38Zakres obowiązków:- przygotowywanie trzech posiłków dziennie, - przyjmowanie towaru, zamawianie towaru,- rozpisywanie porcji, kalorii, - układanie jadłospisów, - dbanie o porządek na kuchni, magazynach, - umiejętność współpracy z innymi pracowni
2025-12-08 18:40:38Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Komponowanie menu dostosowanego do gustów naszych gości oraz charakteru miejsca,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i..
2025-12-08 15:41:54Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu oraz standardami hotelu, Zapewnienie wysokiej jakości dań poprzez właściwe przygotowanie składników, przyrządzanie potraw oraz prezentację dań, Zachowanie czystości i porząd
2025-12-08 11:41:55Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych Przestrzeganie zasad haccp i bhp Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejs
2025-12-08 11:30:16ISS Facility Services Sp. Z O. O 5,0Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-12-08 10:41:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, racjonalna gospodarka produktami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację dań, utrzymywanie czystości w miejscu pracy..
2025-12-08 10:41:51Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu,, współpraca z głównym kucharzem przy przygotowaniu składników,, gotowanie i kompletowanie zamówień,, przechowywanie produktów spożywczych zgodnie z zasadami bezpieczeństwa
2025-12-08 02:40:04Opis stanowiska wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos dbanie o estetyczne podanie posiłków utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pra
2025-12-07 15:31:02Opis stanowiska Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP
2025-12-07 10:24:02Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu poszukuje Pomocy kuchennej w prywatnym szpitalu (Warszawa / Żoliborz)Wystarczy jeśli zostawisz nam do siebie kontakt poprzez for
2025-12-07 05:25:15Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-06 14:40:08Publiczne Przedszkole na Targówku od stycznia 2026 zatrudni pomoc kuchenną na 3/4 etatu. Praca w godzinach 07:00-13:00 Wynagrodzenie zasadnicze proporcjonalne do wymiaru zatrudnienia, zgodne z Rozporządzeniem Rady Ministrów w sprawie wynagradzan
2025-12-05 21:05:29Zakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Wystarczy jeśli zostawisz nam do siebie kontakt poprzez formularz aplikacyjny Oferujemy:Uczciwe wynagrodzenie w oparciu o Umowę Zlecenie (37 brutto/h).Pracę w systemie 12h (7:00 – 19:00) od poniedziałku do niedzieliPrzyjazną atmosferę pracy oraz
2025-12-05 11:53:46Opis stanowiska pomoc przy produkcji gorących posiłków wydawanie posiłków zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy przestrzeganie zasad HACCP
2025-12-05 11:30:40Twój zakres obowiązków, Kompleksowy nadzór nad działem gastronomii, Zarządzenia zespołem wraz z rekrutacją, szkoleniami, grafikami oraz standardem pracy, Budowanie pozytywnych relacji w zespole, Współpraca z pozostałymi działami hotelu oraz..
2025-12-05 10:41:26Opis stanowiska Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń Dbałość o estetykę przygotowywanych dań Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny
2025-12-05 07:30:37Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30