ZAKRES OBOWIĄZKÓW: • Serwowanie dań z karty z uwzględnieniem indywidualnych preferencji Gościa • Pomoc w wyborze pozycji z menu • Przygotowywanie napojów • Przestrzeganie zasad higieny i utrzymanie czystości w restauracji WYMAGANIA: • Doświadczenie n
2024-03-04 11:30:15AE FAVORITE GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Jakość to nasz priorytet! Chcemy abyś dbał/a o nasze standardy działania bez względu na stanowisko! - Jako pracownik restauracji przyjmiesz zamówienie, przygotujesz posiłki, zadbasz o czystość i pomożesz w uzupełnianiu produktów
2024-04-15 18:30:16MAX POLAND Spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąWymagania Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Komunikatywność, sumienność, punktualność, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole. Mile wid
2024-04-23 08:36:01Zakres obowiązków:Cel stanowiska:zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w jednostce.ZADANIA PODSTAWOWE1) pr
2024-04-25 18:41:40Zakres obowiązków:Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; umiejętność samodzielnej pracy na kuchni; umiejętność organizacji pracy, odpowiedzialność, sumienność, umiejętność pracy w zespole; umiejętność sporządzania potraw zgodnie z recepturam
2024-04-26 18:41:39Zakres obowiązków:Wykształcenie: podstawowe lub zawodowe; doświadczenie w pracy na kuchni; umiejętność organizacji pracy, odpowiedzialność, sumienność, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: obróbka wstępna warzyw i owoców, p
2024-04-26 18:41:39Zakres obowiązków:sporządzanie potraw (w tym kuchni regionalnych), kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
2024-04-25 18:41:47Zakres obowiązków:OBSŁUGA KLIENTÓW RESTAURACJI Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: komunikatywność, spostrzegawczość, uważność, Kelner Wynagrodzenie brutto: od 3 261,53 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyW
2024-04-24 18:41:25Zakres obowiązków:kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, 3 lata doświadczenia na stanowisku (oprócz praktyki szkolnej), książeczka sanepidowska, może być
2024-04-23 18:41:23Zakres obowiązków:samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o estetykę wydawanych potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: sumienność, r
2024-04-23 18:41:20Zakres obowiązków:- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków,- obróbka warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie),- rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców,-
2024-04-22 18:41:35Zakres obowiązków:- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków,- obróbka warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie),- rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców,-
2024-04-22 18:41:35Zakres obowiązków:- pomoc w przygotowaniu posiłków zgodnie zatwierdzonym jadłospisem- utrzymanie czystości we wszystkich pomieszczeniach kuchni, jadalni, zaplecza kuchennego- wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe
2024-04-22 18:41:21Zakres obowiązków:Wykształcenie min. zawodowe - umożliwiające wykonywanie zadań na stanowisku KUCHARZPlanowanie i przyrządzanie posiłków dla dzieciPrzestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetykioraz zasad higieniczno-sanitarnych i przep
2024-04-27 18:41:47Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia. Pasja do gotowania. Wynagrodzenie brutto: od 6 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres pró
2024-04-26 18:41:42Zakres obowiązków:wg.stanowiska pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHInne wymagania: doświadczenie zawodowe:wymagane Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodza
2024-04-26 18:41:42Zakres obowiązków:wg.stanowiska pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHInne wymagania: doświadczenie zawodowe:wymagane Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodza
2024-04-26 18:41:42Zakres obowiązków:obróbka żywności, pomoc w przygotowywaniu posiłków, zmywanie naczyń, utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania dodatko
2024-04-26 18:41:39Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, obróbka żywności, utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadni
2024-04-26 18:41:39Zakres obowiązków:Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych - dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie
2024-04-26 18:41:39Zakres obowiązków:Podstawowe czynności to: przyjmowanie produktów, obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna, przygotowanie potraw, smakowanie, porcjowanie i wydawanie 3 posiłków dziennie.Równoważny system pracy wg indywidualnego harmonogramu pracy (w
2024-04-26 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie diet zgodnie z jadłospisem przygotowanym przez dietetyków wg, zasad technologii żywienia. Praca w BalansBox (Restauracja Aureus) ul. Boh. Westerplatte 4, 76-200 Słupsk;Praca na okres próbny: 3 miesiące z możliwością
2024-04-26 18:41:37Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, chęci do pracy, może być osoba do przyuczenia. Praca na jedna zmianę od 10.00 do 18.00.W
2024-04-26 18:41:36Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: WYMAGANE MINIMALNE DOŚWIADCZENIE W PRACY W KUCHNI Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikow
2024-04-26 18:41:36Zakres obowiązków:do uzgodnieniaMożliwość zakwaterowania i wyżywienia na okres pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania:
2024-04-26 18:41:36Zakres obowiązków:do uzgodnieniaMożliwość zakwaterowania i wyżywienia na okres pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania:
2024-04-26 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań kuchnii polskiej i pizzy. Sporządzanie dań zgodnie z normami jakościowymi określonymi przez HACCAP Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie za
2024-04-26 18:41:36Zakres obowiązków:gotowanie, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: wykszt. podstawowe, doświadczenie zawodowe - 2 lata, umiejętność gotowania, komunikatywność
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:- przygotowanie sali do przyjęcia i obsługi konsumentów (sprzątanie, mycie i polerowanie sztućców oraz szkła), - uzupełnianie przypraw, serwetek i pieczywa, - rozliczenia się z pobranych w kuchni potraw, napojów i towarów handlowych
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:- obróbka wstępna warzyw i owoców, obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw i owoców,- utrzymanie czystości w obrębie kuchni, magazynu, pomieszczeń przykuchennych i zaplecza sanitarnego, - dbanie o dostępność środków czystości w kuc
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:- przygotowanie, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem, - planowanie jadłospisów, - udzielanie instruktażu personelowi kuchni,- informowanie kierownika o niesprawnym sprzęcie, - uczestniczenie w miesięcznych remanen
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:bezpośre
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:pomoc kuchenna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:bezpośrednio do
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:prace kelnerskie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób apl
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem pracy, godz. pracy: 06:00-14:00 i 14:00-20:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpośredn
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem pracy, godz. pracy: 10:00-22:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpośrednio do
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:Praca w kuchni szkolnej, prace związane z przygotowaniem posiłków, sprzątanie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę w zastępst
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:Zadania:- obsługa klienta,- przyjmowanie zamówień,- kasowanie należności. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneUprawnienia: książeczka sanepidowska, KomunikatywnośćWymagania pożądane: Zawód: Kelner*
2024-04-26 18:41:32Zakres obowiązków:praca przy grillu, frytownicach, tosterach, przygotowywanie deserów, kanapek, sałatek, napojów, obsługa kasy fiskalnej, prace magazynowe, prace porządkowe Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInn
2024-04-26 18:41:32Zakres obowiązków:kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wymagania: rok doświadczenia, wykształcenie bez znaczenia, książeczka sanepidowska. Praca w Zgłobicach od pon. - nd. w przedziale godz
2024-04-26 18:41:32Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętność pracy w zespole , umiejętności gastronomiczneInne wymagania: Mile widziane doświadczenie w pracy w gastronom
2024-04-26 18:41:31Twój zakres obowiązków, zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw w punktach gastronomicznych restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracji, dbanie o porządek na stanowisku pracy, sumienne wykonywanie..
2024-04-26 11:40:37Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw i posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: -doświadczenie zawodowe wskazane na podobnym stanowisku-możliwość dokształcenia i uzyskania kwalifikacji w zawodzie
2024-04-25 18:41:54Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie zawodowe wskazane na podobnym stanowisku Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposó
2024-04-25 18:41:54Zakres obowiązków:praca na kuchni, zespołowe przygotowywanie i wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawody: Pomoc kuchenna, Kucharz*Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: - umiejętności: odpowiednie do stanowiska- wsk
2024-04-25 18:41:52Zakres obowiązków:-Przygotowywanie owoców, warzyw -Dbanie o porządek Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 4 24
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:-Przygotowywanie kart i dań-Obsługa konferencji Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 4 50
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:-obszar produkcji: praca przy grilu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów ( np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów;-obszar sprzedaży: przygotowywanie desrów oraz napojów
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:- pomoc w przygotowaniu posiłków;- prace pomocnicze w kuchni;- dbanie o porządek w miejscu wykonywania pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych Wyn
2024-04-25 18:41:47Zakres obowiązków:Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, ciast, deserów, dbanie o porządek w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznychInne wymagani
2024-04-25 18:41:47Zakres obowiązków:Przygotowywanie burgerów, deserów oraz ich sprzedaż, dbanie o porządek, czyszczenie i konserwacja urządzeń, narzędzi i naczyń, rozkładanie dostaw, przygotowywanie restauracji do otwarcia. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakres
2024-04-25 18:41:45Zakres obowiązków:Przygotowywanie burgerów, deserów oraz ich sprzedaż, dbanie o porządek, czyszczenie i konserwacja urządzeń, narzędzi i naczyń, rozkładanie dostaw, przygotowywanie restauracji do otwarcia. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakres
2024-04-25 18:41:45ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - doraźna pomoc szefowi kuchni i pozostałym kucharzom - obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań i posiłków oraz deserów - zmywanie i sprzątanie kuchni WYMAGANIA: - chęci do pracy - dobra organizacja pracy - umiejętność
2024-04-15 22:30:21PI MANAGEMENT SP. Z O.OZAKRES OBOWIĄZKÓW: - terminowe wydawanie posiłków, - obsługa Gości sanatoryjnych, - obsługa bufetu śniadaniowego, wydawanie posiłków, - wykonywanie prac związanych z przygotowaniem jadalni do spożycia posiłków. WYMAGANIA: - elastyczność w weekendy i
2024-04-19 15:30:18American Heart of Poland S.A