Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, fast foodów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Wymadane doświaczenie w zawodzie. Praca w barze KURKA WODNA w Siemiana
2024-03-11 18:41:22Opis stanowiska przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z i
2024-04-26 15:50:06Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarn
2024-04-25 18:41:50Twój zakres obowiązków, przygotowanie potraw;, wydawanie dań;, obsługa urządzeń gastronomicznych (piec, frytkownica, beefer);, dbałość o czystość...
2024-04-25 11:40:43Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni regionalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (
2024-04-24 18:41:37Zakres obowiązków:przyjmowanie zamówień; przygotowywanie sałatek; przygotowywanie kebabów; bieżące utrzymywanie czystości w lokalu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj um
2024-04-22 18:41:32Poszukuje do baru kucharza ,oraz kierowcy do rozwozenia pizzy itd
2024-04-18 16:28:38Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla gości. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Prac
2024-04-17 18:41:32Zakres obowiązków:Realizowanie standardów hotelu i racjonalne gospodarowanie produktami, dbanie o czystość i porządek stanowiska pracy, znajomość i przestrzeganie przepisów HACCP Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1
2024-04-17 18:41:32Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, Dbanie o prawidłową jakość i smak podawanych dań, Odpowiedzialność za odpowiednie składniki i ich jakość, Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy,..
2024-04-15 12:40:37Zakres obowiązków:przygotowywanie dań znajdujących się w menu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gimnazjalneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagane doświadczen
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Praca na wyspie WIELKA ŻUŁAWA , od 28.04.2023r. -
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych (zup). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Praca między godz. 11:00-2
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadcz
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Znajomość, przestrzeganie przepisów HCCP, GMP, GHP, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesem technologicznym związanych z przygotowywaniem posiłków dla małego dziecka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawod
2024-04-02 18:41:23Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-03-19 18:41:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla klientów Ośrodka Agroturystycznego Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie
2024-03-05 18:41:21Zakres obowiązków:Obróbka i smażenie ryb słodkowodnych. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Wymagania: Doświadczenie w zawodzie kucharz
2024-03-04 18:42:50Hotel w Ostródzie poszukuje osoby na stanowisko kucharza/kucharki w pełnym wymiarze czasu pracy. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Ponieważ stawka jest negocjowalna, proszę o przesłanie krótkiego opisu doświadczenia na podobnym stanowisku + propozy
2024-03-02 20:10:29Zakres obowiązków:Sporządzanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługS
2024-04-25 18:41:45Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw. Organizacja pracy w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis ofer
2024-04-23 18:41:29Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 600 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Dom pomocy
2024-04-19 18:41:30Twój zakres obowiązków, Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych., Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.,..
2024-04-15 17:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi przepisami i standardami, Koordynacja pracy personelu kuchennego podczas zmiany, Nadzór nad jakością potraw i estetyką ich podania, Zarządzanie zapasami i kontrola kosztów,..
2024-04-15 13:40:39Restauracja zatrudni Pracownika Kuchni. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań oraz produkcji wg. r
2024-04-14 16:40:01Ośrodek Sportów Konnych, Hotel, Restauracja "Trzy Podkowy " zatrudni osobę na stanowisko Kucharza. Wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii, dyspozycyjność, uczciwość, sumienność. Zapewniamy pełne przygotowanie do pracy na samodzielnym stanowisku
2024-04-10 14:55:32Zakres obowiązków:Przygotowaniem dań a'la carte, przygotowaniem dań bufetowych, przygotowaniem śniadań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasad
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Prace związane z przygotowaniem potraw, przygotowanie surowców, obróbka mięs, ryb, drobiu, warzyw, nabiału, przygotowywanie surówek, utrzymanie czystość miejsca pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnie
2024-03-29 18:42:29Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami Grupy Dobry Hotel, Zachowanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa w miejscu pracy., Przygotowywanie składników, obróbka mięsa, ryb, owoców i warzyw.,..
2024-03-28 10:40:38Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie w gastronomii Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowani
2024-03-27 18:41:49Chcesz sobie dorobić w sezonie lecz nie masz pomysłu? Gościniec Pod Dębem poszukuje kucharza na okres od początku maja do września do pracy w przyczepie gastronomicznej nad jeziorem Dadaj. Jeżeli jesteś zainteresowany/na zadzwoń lub napisz na podany
2024-03-13 08:05:39Obowiązki kucharza/kucharki - przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami firmy - dbanie o jakość i smak potraw - przygotowanie składników, takich jak mięso, ryby, warzywa, owoce - nadzorowanie higieny i czystości w kuchni - planowanie
2024-02-28 11:35:00Masz smykałkę do gotowania? Potrzebujesz stałej pracy masz duże, wspaniałe serce. Gościniec Pod Dębem poszukuje osoby do kuchni Masz pasję, lubisz gotować, jesteś kreatywny. Dobrze trafiłeś. Czekaliśmy na Ciebie. Zadzwoń do nas lub napisz na adres ma
2024-01-03 22:22:30