Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią Znajomość procedur HACCP Mile
2024-04-23 10:00:03Zakres obowiązków:Prace związane z przygotowaniem potraw, przygotowanie surowców, obróbka mięs, ryb, drobiu, warzyw, nabiału, przygotowywanie surówek, utrzymanie czystość miejsca pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnie
2024-03-29 18:42:29Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami Grupy Dobry Hotel, Zachowanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa w miejscu pracy., Przygotowywanie składników, obróbka mięsa, ryb, owoców i warzyw.,..
2024-03-28 10:40:38Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarn
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:Obsługa klientów restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania dodatkowe: Zawód: Kelner
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, zmywanie naczyń. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lek
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:Obsługa gości restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Dodatkowe
2024-04-24 18:41:37Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni regionalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (
2024-04-24 18:41:37Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, prace pomocnicze w kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: badania sanepidowskieWymagania dodatkowe: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)Inne wymagani
2024-04-24 18:41:37Zakres obowiązków:Prace pomocnicze w kuchni, zmywanie naczyń. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Wynagrodzenie brutto: od 27,7 do 27,7 PLNRodzaj umo
2024-04-19 18:41:30Zakres obowiązków:Zmywanie naczyń po posiłkach, wykonywanie prac zleconych przez przełożonego, utrzymywanie czystości w miejscu pracy i wykonywanie innych prac porządkowych na terenie kuchni/zmywalni, współpraca z pozostałym personelem kuchennym. Wym
2024-04-17 18:41:32Zakres obowiązków:Realizowanie standardów hotelu i racjonalne gospodarowanie produktami, dbanie o czystość i porządek stanowiska pracy, znajomość i przestrzeganie przepisów HACCP Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1
2024-04-17 18:41:32Zakres obowiązków:Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej i terminala, obsługa imprez okolicznościowych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Rozkład czasu pracy: 12:00-21:00Mile widziane doświadcz
2024-04-15 18:41:21Zakres obowiązków:Doraźna pomoc szefowi kuchni i pozostałym kucharzom. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wymiar czasu pracy: 40 h/tygMile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
2024-04-15 18:41:21Zakres obowiązków:Współpraca z kucharzem, pomoc przy przygotowywaniu dań, obróbka wstępna warzyw i owoców, dbanie o porządek w miejscu pracy, odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub nie
2024-04-15 18:41:21Restauracja zatrudni Pracownika Kuchni. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań oraz produkcji wg. r
2024-04-14 16:40:01Zakres obowiązków:Prace pomocnicze w kuchni przy przygotowywaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Pracodawca nie wymaga wykształcenia wz
2024-04-11 18:41:13Zakres obowiązków:przygotowywanie dań znajdujących się w menu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gimnazjalneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagane doświadczen
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Praca na wyspie WIELKA ŻUŁAWA , od 28.04.2023r. -
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:obsługa gości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Praca na wyspie WIELKA ŻUŁAWA , od 28.04.2023r. - w godzinac
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowaniem dań a'la carte, przygotowaniem dań bufetowych, przygotowaniem śniadań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasad
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych (zup). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Praca między godz. 11:00-2
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadcz
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Prace pomocnicze w kuchni, rozwożenie śniadań do klientów (sezon letni) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Prawo jazdy kat. B, Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymag
2024-04-04 18:41:13Zakres obowiązków:Znajomość, przestrzeganie przepisów HCCP, GMP, GHP, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesem technologicznym związanych z przygotowywaniem posiłków dla małego dziecka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawod
2024-04-02 18:41:23Zakres obowiązków:Obsługa gości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie mile widziane. Praca w systemie równoważnym w god
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Co będziesz robić? przygotowywać burgery, desery i inne pyszności sprzedawać je kompletować i wydawać zamówienia dbać o porządek Masz smaka na tę ofertę? Aplikuj na www.praca.mcdonalds.pl lub wypełnij ulotkę rekrutacyjną w restauracji McDonald '
2024-03-26 05:16:11McDonalds - IG Iwona KasperekCo będziesz robić? przygotowywać burgery, desery i inne pyszności sprzedawać je kompletować i wydawać zamówienia dbać o porządek Masz smaka na tę ofertę? Aplikuj na www.praca.mcdonalds.pl lub wypełnij ulotkę rekrutacyjną w restauracji McDonald '
2024-03-26 05:16:11McDonalds - IG Iwona KasperekZakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Praca w systemie
2024-03-25 18:41:38Zakres obowiązków:Obsługa klientów, przyjmowanie zamówień. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Praca w systemie zmianowym między w godz. 11:
2024-03-25 18:41:38Zakres obowiązków:Przygotowywanie restauracji do otwarcia - obsługa gościa w restauracji - przygotowywanie napojów ciepłych / zimnych oraz drinków - serwowanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych - dbanie o porządek w miejscu pracy - współpraca ze
2024-03-19 18:41:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-03-19 18:41:16Zakres obowiązków:Obsługa klientów restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania dodatkowe: Zawód: Kelner* (wymagany staż - lata: 1)Inne wymagania: Praca
2024-03-18 18:41:49Zakres obowiązków:Obsługa klientów ośrodka wypoczynkowego Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodowe, brak lub niepełne podstawowe, średnie ogólnokształcąceWymagania pożądane: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne
2024-03-14 18:41:28Zakres obowiązków:Obsługa klienta, obsługa sali, robienie deserów, drinków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Kontakt osobisty: PUB NO NAME ul. Kopernika 4a
2024-03-13 18:41:29Opis: Jeśli jesteś doświadczonym/doświadczoną kelnerem/kelnerką bądź barmanem/barmanką to czekamy właśnie na Ciebie. Gościniec Pod Dębem poszukuję osobę, która jest kreatywna, odpowiedzialna a zarazem samodzielna znającą gastronomię i nie bojącą się
2024-03-13 08:05:39Chcesz sobie dorobić w sezonie lecz nie masz pomysłu? Gościniec Pod Dębem poszukuje kucharza na okres od początku maja do września do pracy w przyczepie gastronomicznej nad jeziorem Dadaj. Jeżeli jesteś zainteresowany/na zadzwoń lub napisz na podany
2024-03-13 08:05:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie i podawanie napojów, przyjmowanie zamówień od klientów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, znajomość języka angielskiego w stopniu
2024-03-12 18:41:12Zakres obowiązków:Pomoc w obróbce i smażeniu ryb słodkowodnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Chęci do pracy. Kontakt e-mail: globalinvestilawa@gmail.com
2024-03-04 18:42:50Zakres obowiązków:Obróbka i smażenie ryb słodkowodnych. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Wymagania: Doświadczenie w zawodzie kucharz
2024-03-04 18:42:50Obowiązki kucharza/kucharki - przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami firmy - dbanie o jakość i smak potraw - przygotowanie składników, takich jak mięso, ryby, warzywa, owoce - nadzorowanie higieny i czystości w kuchni - planowanie
2024-02-28 11:35:00Hotel Stork poszukuje samodzielnego kucharza / kucharki z pasją do gotowania i wyczuciem smaku z doświadczeniem zawodowym. Obowiązki przygotowywanie dań z zachowaniem najwyższych standardów jakości przygotowywanie potraw wg. ustalonych receptur Szefa
2024-02-12 11:43:00Zakres obowiązków:Profesjonalna obsługa gości, banie o wizerunek i najwyższą jakość świadczonych usług, współpraca z pozostałymi działami hotelu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celó
2024-01-18 18:41:06Masz smykałkę do gotowania? Potrzebujesz stałej pracy masz duże, wspaniałe serce. Gościniec Pod Dębem poszukuje osoby do kuchni Masz pasję, lubisz gotować, jesteś kreatywny. Dobrze trafiłeś. Czekaliśmy na Ciebie. Zadzwoń do nas lub napisz na adres ma
2024-01-03 22:22:30