Requirements: Two (2) years of relevant experience within in a 4*/5* hotel (preferably all inclusive) Excellent command of English language. Additional languages will be valued. Exceptional communication and interpersonal skills, with a friendly and
2024-04-10 14:50:17Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, dań a’la carte, dań cateringowych, przyjęć, praca zespołowa, przestrzeganie zasad systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności. Współpraca z szefem kuchni, składanie raportów. Zamawianie produktów, dokonywan
2024-04-09 18:41:30Zakres obowiązków:Praca w kuchni - przygotowywanie dań a’la carte oraz różnych potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowanyUprawnienia: chęć podnioszenia kwalifikac
2024-03-27 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań a’la carte w restauracji, dbanie o odpowiednią estetykę serwowanych potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzJęzyk: angielski, w mowie - B1 - śre
2024-03-27 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, praca zespołowa, przestrzeganie zasad systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz, specjalizacja: kuchar
2024-03-26 18:41:25Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymywanie kuchni i urządzeń/przyborów kuchennych w czystości, zgodnie z zaleceniami wewnętrznych kontroli i przepisów HACCP. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gast
2024-03-19 18:41:12Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw (a’la carte) w restauracji i na potrzeby cateringu. Współpraca przy planowaniu posiłków i zarządzaniu finansami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, specjalizacja
2024-03-18 18:41:43Zakres obowiązków:Przygotowywanie i serwowanie dań w niedużej kuchni (lunch, obiady – wyroby cukiernicze, dania z karty, pizza), praca w 1-3 osobowym zespole kucharzy, przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Wymagania:Wymagania konieczne
2024-02-05 18:41:04ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - profesjonalne doradztwo dla klientów w zakresie doboru produktów - przygotowywanie i prowadzenie pokazów kulinarnych i warsztatów dla klientów oraz pracowników firmy - współpraca wewnątrz firmy z zespołami sprzedaży, marketingu o
2024-04-05 07:30:03FARUTEX SP. Z O. OWymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią Znajomość procedur HACCP Mile
2024-04-12 10:00:04