Cekal jest polską agencją pośrednictwa pracy powstałą w 2013 roku która zajmuję się rekrutacją personelu do pracy w całej Uni Europejskiej. Obsługujemy wiele branż. Jesteśmy legalnym biurem pośrednictwa pracy o numerze KRAZ 27184 OPIS STANOWISKA.
2024-03-29 CekalOpis stanowiska: przygotowanie potraw zapewniając najwyższą jakość produktów i usług, dbałość o estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, dbanie o porządek
2024-03-04 15:51:50Oferuję pracę dla pary w restauracji A'la Carte nad Morzem Bałtyckim w Niemczech na Wyspie Rugia Praca dla samodzielnego kucharza oraz pomocy kuchennejMile widziana para - wspólne mieszkaniePraca Kucharz i pomoc kuchenna, oferta dla paryObowiązki prz
2024-03-20 07:00:32Hoga Personalservice 5,0Zakres obowiązków:Praca w kuchni - przygotowywanie dań a’la carte oraz różnych potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowanyUprawnienia: chęć podnioszenia kwalifikac
2024-03-27 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań a’la carte w restauracji, dbanie o odpowiednią estetykę serwowanych potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzJęzyk: angielski, w mowie - B1 - śre
2024-03-27 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, praca zespołowa, przestrzeganie zasad systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz, specjalizacja: kuchar
2024-03-26 18:41:25Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymywanie kuchni i urządzeń/przyborów kuchennych w czystości, zgodnie z zaleceniami wewnętrznych kontroli i przepisów HACCP. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gast
2024-03-19 18:41:12Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw (a’la carte) w restauracji i na potrzeby cateringu. Współpraca przy planowaniu posiłków i zarządzaniu finansami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, specjalizacja
2024-03-18 18:41:43Zakres obowiązków:Przygotowywanie i serwowanie dań w niedużej kuchni (lunch, obiady – wyroby cukiernicze, dania z karty, pizza), praca w 1-3 osobowym zespole kucharzy, przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Wymagania:Wymagania konieczne
2024-02-05 18:41:04Zakres obowiązków:Przygotowywanie różnego rodzaju dań – na ciepło i na zimno, zgodnie z menu, w hotelowej restauracji, praca zespołowa. Restauracja serwuje wykwintne kolacje składające się z 4 i 6 dań, dania a’la carte, lekkie posiłki w porze lunchu
2024-02-01 18:41:18Opis stanowiska: przygotowanie potraw zapewniając najwyższą jakość produktów i usług, dbałość o estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, dbanie o porządek
2024-03-04 15:51:50Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami Serwowanie potraw konsumentom Dbanie o czystość całej ekspedycji Odpowiednia segregacja i zabezpieczenie pozostałych produktów Sprzątanie stanowiska pracy
2024-03-25 09:40:02