Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchennym; , tworzenie i aktualizowanie menu;, nadzór nad jakością i estetyką potraw; , kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów;, prowadzenie i nadzorowanie przygotowywanych potraw;,..
2025-12-08 17:41:09Zakres obowiązków:- przygotowywanie trzech posiłków dziennie, - przyjmowanie towaru, zamawianie towaru,- rozpisywanie porcji, kalorii, - układanie jadłospisów, - dbanie o porządek na kuchni, magazynach, - umiejętność współpracy z innymi pracowni
2025-12-08 18:40:38Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Komponowanie menu dostosowanego do gustów naszych gości oraz charakteru miejsca,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i..
2025-12-08 15:41:54Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchni i delegowanie zadań , koordynacja i nadzór nad pracą całego zespołu, rekrutacja, szkolenia, planowanie i organizacja produkcji gastronomicznej pod konkretne eventy, opracowanie food cost i..
2025-12-08 12:41:48Twój zakres obowiązków, Organizowanie pracy zespołu kucharzy i delegowanie zadań , Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami jakości , Kontrolowanie świeżości oraz jakości wykorzystywanych produktów , Odpowiedzialność za..
2025-12-08 11:41:56Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Opublikowana 15:26:18. Additional InformationJob Number 25158970Job Category Food and Beverage & CulinaryLocation Sheraton… Zobacz tę i więcej podobnych ofert pracy na LinkedIn
2025-12-05 18:52:01Marriott InternationalTwoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Restauracja na Mokotowie Pół na Puł z kuchnią sharingową poszukuje osoby na stanowisko Szefa Kuchni, Szef kuchni odpowiada za organizację pracy całego zespołu kuchni: motywuje i zarządza podległym zespołem, planuje grafik
2025-12-03 13:41:19Zastępca szefa kuchniTwój zakres obowiązków Zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności - zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i dbanie o po
2025-11-29 06:59:49Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.oZakres obowiązków:nadzór nad przygotowywaniem posiłków, dbanie o jakość posiłków i sposób ich przechowywania, pilnowanie przestrzegania zasad bezpieczeństwa i higieny, odpowiedzialność za porcjowanie posiłków, prowadzenie dokumentacji itp. Wymag
2025-11-27 18:40:35Twój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą kuchni i zespołem około 25 osób, Delegowanie zadań, tworzenie grafików i rozliczanie pracy zespołu, Nadzór nad porządkiem i bezpieczeństwem pracy zespołu, Planowanie produkcji i nadzór nad wykonaniem..
2025-11-24 12:41:32Twój zakres obowiązków, Kierowanie 7 osobowym zespołem., Bieżąca analiza kosztów., Komponowanie menu i zamówień., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Przygotowywanie imprez okolicznościowych...
2025-11-23 14:40:59Opis stanowiska organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpiecz
2025-11-22 07:31:29Poszukujemy osoby do pracy w charakterze kucharza w Państwowym Przedszkolu Na Warszawskim Targówku (Bródno) Oferta: * Praca na podstawie umowy o pracę na zastępstwo z perspektywą zatrudnienia na stałe na cały etat od 1 grudnia, * Stacjonarnie od
2025-11-21 21:05:26Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań według receptur i standardów restauracji, Udział w produkcji - przygotowywanie półproduktów, obróbka wstępna mięsa, warzyw i ryb, Współpraca przy planowaniu menu i doborze produktów, Współpraca z..
2025-11-19 18:40:08Zakres obowiązków:- kierowanie 7 osobowym zespołem,- komponowanie menu, zamówienia, bieżąca analiza kosztów,- dbałość o porządek i prezentację dań,- przygotowywanie imprez okolicznościowych. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Szef kuchni (kuc
2025-11-18 18:40:43Twój zakres obowiązków, Kierowanie 7 osobowym zespołem., Bieżąca analiza kosztów., Komponowanie menu i zamówień., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Przygotowywanie imprez okolicznościowych...
2025-11-13 14:40:43Twój zakres obowiązków, Praca od poniedziałku do piątku w godz. 6:00-14:00 w restauracji przy Rondzie Daszyńskiego., Konsekwentne zarządzanie kuchnią i podejmowanie trafnych decyzji., Nadzorowanie przygotowywania i prezentacji wszystkich dań,..
2025-11-12 09:40:42Twój zakres obowiązków, Zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności - zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i dbanie o potrawy na linii..
2025-11-12 08:40:19Wymiar etatu: Pełny etat. Min. doświadczenie: 1,5 - 2 lata Finlandia, Laponia Liczba wakatów: 8 pracę w profesjonalnym i zgranym zespole konkurencyjne wynagrodzenie możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji stabilność zatrudnienia
2025-09-19 15:05:26Opis stanowiska:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - r óżne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydat ów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneWymagania:doświadczenie zawodowe, znajomość języka angielskiego
2025-11-28 11:53:51Obowiązki:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - różne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydatów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneirlandzka umowa o pracęStawka początkowa: 18 Euro Brutto za godzinę- 40
2025-11-27 21:25:19Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi standardami, Utrzymywanie czystości i porządku na kuchni, Wykonywanie zamówień i sprawdzanie jakości produktów dostarczanych do kuchni, Organizowanie stanowiska pracy oraz..
2025-12-01 11:41:55Twój zakres obowiązków, Profesjonalna obsługa Klientów w kanale sprzedaży HoReCa, Realizacja wyznaczonych celów i zadań sprzedażowych, Budowanie pozytywnego wizerunku firmy oraz jej produktów, Utrzymywanie i rozwijanie długofalowych relacji..
2025-12-08 13:41:40Twój zakres obowiązków, Pomoc w przygotowywaniu i gotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni, Pomoc w wydawaniu gotowych dań, Przechowywanie i..
2025-12-01 18:40:10Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni , Wydawanie gotowych dań oraz estetyczne dekorowanie potraw ,.
2025-12-01 18:40:10