Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi standardami, Utrzymywanie czystości i porządku na kuchni, Wykonywanie zamówień i sprawdzanie jakości produktów dostarczanych do kuchni, Organizowanie stanowiska pracy oraz..
2025-12-01 11:41:55Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni , Wydawanie gotowych dań oraz estetyczne dekorowanie potraw ,.
2025-12-01 18:40:10Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i recepturami , Organizacja stanowiska pracy oraz dbanie o higienę i porządek , Kontrola jakości, świeżości i ilości używanych produktów , Współpraca z zespołem..
2025-11-29 18:40:05Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dbanie o porządek i.
2025-11-19 18:03:19Miejsce pracy: Legia Training Center, Książenice (k. Grodziska Mazowieckiego) Główne obowiązki: • przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami; • racjonalne gospodarowanie towarem; • obsługa urządzeń gastronomicznych; • dbanie o czystość i por
2025-11-14 21:05:31Witam . Zatrudnię osobę do pracy w kuchni. Praca w systemie 2/2 po 12 h. Miejsce pracy Płochocin 05-860
2025-10-27 21:05:29Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-06 14:40:08Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-05 15:31:02Zakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30Zakres obowiązków:• przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,• wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,• przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i por
2025-12-04 18:40:28Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Organizacja pracy kuchni, w tym koordynacja stanowiska i wsparcie zespołu, Planowanie produkcji oraz harmonogramowanie przygotowań, Kontrola
2025-12-04 13:41:24Twój zakres obowiązków, Wsparcie przy produkcji wszelkiego rodzaju wyrobów w sekcjach kuchni zimnej, gorącej, cukierni lub sałatek;, Obieranie i krojenie owoców i warzyw;, Układanie, ważenie i pakowanie gotowych wyrobów;, Ustawienie wyrobów w..
2025-12-03 15:41:31Twój zakres obowiązków, Wsparcie przygotowywania produktów słonych, Krojenie, ważenie, pakowanie gotowych wyrobów, umieszczanie w chłodni, wypełnianie kart produkcyjnych, Kontrola jakości i higiena – dbanie o walory smakowe, świeżość, estetykę.
2025-12-03 14:41:29Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawanso
2025-12-02 18:40:27Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:Przygotowywanie i wydawanie posiłk ów zgodnie z jadłospisem i na zasadach określonych w powszechnie obowiązujących przepisach dotyczących zbiorowego żywienia Przygotowywanie posiłk ów dla wychowank ów zgod
2025-12-02 11:53:42Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-12-02 09:41:33Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków wedlug ustalonych przepisów. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla
2025-12-01 18:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań kuchni japońskiej (sushi, rolki, przystawki) i międzynarodowej, Dbanie o jakość produktów oraz estetykę i smak potraw, Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, Współpraca z zespołem i udzia
2025-12-01 17:41:18Pilnie poszukiwana osoba na stanowisko cukiernika. Miejsce pracy: okolice Sulejówka – Hotel Opis stanowiska: Odpowiedzialność za prowadzenie działu cukierniczego. Nadzorowanie oraz praca przy produkcji ciast naturalnych, ciast drożdżowych, tortó
2025-11-29 21:05:25Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni , Kontrolowanie jakości i świeżości używanych produktów , Odpowiedzialność
2025-11-29 11:41:24Zakres obowiązków:- znajomość przepisów i zasad związanych z właściwym przyrządzaniem potraw oraz eksploatacją maszyn i urządzeń służby żywnościowej,- przygotowanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej,- dbałość o stan sanitarno - higieni
2025-11-28 18:40:37