Twój zakres obowiązków, Kucharz będzie odpowiedzialny/a za:, przygotowanie potraw,, zapewnienie wysokiej jakości dań,, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie..
2024-04-10 09:40:40Opis stanowiska przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z i
2024-04-26 15:50:06Szukamy kucharza z doświadczeniem do pracy w 3* Hotelu Miejsce pracy: Górzno Więcej informacji: 604 237 677 #praca #gorzno #gastronomiarazem #szukamykucharza
2024-04-02 17:36:28Hotel Stork poszukuje samodzielnego kucharza / kucharki z pasją do gotowania i wyczuciem smaku z doświadczeniem zawodowym. Obowiązki przygotowywanie dań z zachowaniem najwyższych standardów jakości przygotowywanie potraw wg. ustalonych receptur Szefa
2024-02-12 11:43:00Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, godz. pracy: 06:00-14:00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w
2024-04-29 18:41:28ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN - System wynagrodzenia: Czasowy
2024-04-27 07:31:19CENTRUM KONFERENCYJNO-REKREACYJNE U.TOMASZEWSKA...Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem pracy, godz. pracy: 10:00-22:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpośrednio do
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarn
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni regionalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (
2024-04-24 18:41:37Poszukuje do baru kucharza ,oraz kierowcy do rozwozenia pizzy itd
2024-04-18 16:28:38Zakres obowiązków:Realizowanie standardów hotelu i racjonalne gospodarowanie produktami, dbanie o czystość i porządek stanowiska pracy, znajomość i przestrzeganie przepisów HACCP Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1
2024-04-17 18:41:32Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, Racjonalne gospodarowanie towarem, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy..
2024-04-16 11:40:32Restauracja zatrudni Pracownika Kuchni. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań oraz produkcji wg. r
2024-04-14 16:40:01Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw z karty menu., Trzymanie poziomu obsługi gości., Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny., Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe, garmaże., Dbanie o estetykę dań,..
2024-04-11 10:40:35Ośrodek Sportów Konnych, Hotel, Restauracja "Trzy Podkowy " zatrudni osobę na stanowisko Kucharza. Wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii, dyspozycyjność, uczciwość, sumienność. Zapewniamy pełne przygotowanie do pracy na samodzielnym stanowisku
2024-04-10 14:55:32Zakres obowiązków:przygotowywanie dań znajdujących się w menu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gimnazjalneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagane doświadczen
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Praca na wyspie WIELKA ŻUŁAWA , od 28.04.2023r. -
2024-04-09 18:41:36ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe,zasadnicze zawodowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych,praca w zespole,dobra organizacja pracy,punktualność - In
2024-04-06 07:31:12Gminna stołówka w izabelinieZakres obowiązków:Przygotowaniem dań a'la carte, przygotowaniem dań bufetowych, przygotowaniem śniadań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasad
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych (zup). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Praca między godz. 11:00-2
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadcz
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Znajomość, przestrzeganie przepisów HCCP, GMP, GHP, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesem technologicznym związanych z przygotowywaniem posiłków dla małego dziecka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawod
2024-04-02 18:41:23Zakres obowiązków:Prace związane z przygotowaniem potraw, przygotowanie surowców, obróbka mięs, ryb, drobiu, warzyw, nabiału, przygotowywanie surówek, utrzymanie czystość miejsca pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnie
2024-03-29 18:42:29Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-03-19 18:41:16Chcesz sobie dorobić w sezonie lecz nie masz pomysłu? Gościniec Pod Dębem poszukuje kucharza na okres od początku maja do września do pracy w przyczepie gastronomicznej nad jeziorem Dadaj. Jeżeli jesteś zainteresowany/na zadzwoń lub napisz na podany
2024-03-13 08:05:39Zakres obowiązków:Obróbka i smażenie ryb słodkowodnych. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Wymagania: Doświadczenie w zawodzie kucharz
2024-03-04 18:42:50Obowiązki kucharza/kucharki - przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami firmy - dbanie o jakość i smak potraw - przygotowanie składników, takich jak mięso, ryby, warzywa, owoce - nadzorowanie higieny i czystości w kuchni - planowanie
2024-02-28 11:35:00Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: umiwjętność pracy w zespole Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonyLiczba wolnych mie
2024-02-21 18:41:05Restauracja zatrudni kucharzy zmianowych na etat. wymagane doświadczenie
2024-01-08 21:20:15