Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw w oparciu wypracowane przez nas standardy, zwracanie szczególnej uwagi na estetykę i jakość serwowanych dań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wymagania pożądane: Uprawnieni
2024-03-19 18:41:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-03-19 18:41:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy i innych potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze z
2024-03-14 18:41:28Chcesz sobie dorobić w sezonie lecz nie masz pomysłu? Gościniec Pod Dębem poszukuje kucharza na okres od początku maja do września do pracy w przyczepie gastronomicznej nad jeziorem Dadaj. Jeżeli jesteś zainteresowany/na zadzwoń lub napisz na podany
2024-03-13 08:05:39Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wyma
2024-03-11 18:41:22Zakres obowiązków:Obróbka i smażenie ryb słodkowodnych. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Wymagania: Doświadczenie w zawodzie kucharz
2024-03-04 18:42:50Poszukuje do baru kucharza ,oraz kierowcy do rozwozenia pizzy itd
2024-03-03 04:36:08Obowiązki kucharza/kucharki - przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami firmy - dbanie o jakość i smak potraw - przygotowanie składników, takich jak mięso, ryby, warzywa, owoce - nadzorowanie higieny i czystości w kuchni - planowanie
2024-02-28 11:35:00Restauracja zatrudni Pracownika Kuchni. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań oraz produkcji wg. r
2024-02-18 16:40:04Hotel Stork poszukuje samodzielnego kucharza / kucharki z pasją do gotowania i wyczuciem smaku z doświadczeniem zawodowym. Obowiązki przygotowywanie dań z zachowaniem najwyższych standardów jakości przygotowywanie potraw wg. ustalonych receptur Szefa
2024-02-12 11:43:00Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadcz
2024-01-30 18:41:31Zakres obowiązków:Przygotowaniem dań a'la carte, przygotowaniem dań bufetowych, przygotowaniem śniadań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasad
2024-01-19 18:41:11Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych (zup). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Praca między godz. 11:00-2
2024-01-08 18:40:59Masz smykałkę do gotowania? Potrzebujesz stałej pracy masz duże, wspaniałe serce. Gościniec Pod Dębem poszukuje osoby do kuchni Masz pasję, lubisz gotować, jesteś kreatywny. Dobrze trafiłeś. Czekaliśmy na Ciebie. Zadzwoń do nas lub napisz na adres ma
2024-01-03 22:22:30Zakres obowiązków:gotowanie, sprzątanie, przyjmowanie zamówionego towaru, przygotowanie sosów, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweJęzyki: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący, bengalski, w
2024-03-21 18:41:19Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, fast foodów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Wymadane doświaczenie w zawodzie. Praca w barze KURKA WODNA w Siemiana
2024-03-11 18:41:22Twój zakres obowiązków, przygotowanie potraw kuchni polskiej i europejskiej, planowanie menu, przyjmowanie dostaw i kontrola jakości dostarczanych produktów..
2024-03-11 00:40:10Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla klientów Ośrodka Agroturystycznego Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie
2024-03-05 18:41:21Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw z karty menu., Trzymanie poziomu obsługi gości., Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny., Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe, garmaże., Dbanie o estetykę dań,..
2024-03-05 14:40:40Hotel w Ostródzie poszukuje osoby na stanowisko kucharza/kucharki w pełnym wymiarze czasu pracy. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Ponieważ stawka jest negocjowalna, proszę o przesłanie krótkiego opisu doświadczenia na podobnym stanowisku + propozy
2024-03-02 20:10:29Szukamy kucharza z doświadczeniem do pracy w 3* Hotelu Miejsce pracy: Górzno Więcej informacji: 604 237 677 #praca #gorzno #gastronomiarazem #szukamykucharza
2024-02-25 08:01:51Restauracja Restart Resto &Bar poszukuje doświadczonego kucharza, który dołączy do naszego zespołu. Lokalizacja: Działdowo Obowiązki: Przygotowywanie wysokiej jakości dań zgodnie z ustalonym menu i standardami Restauracji Restart Resto &Bar. Wymagani
2024-02-16 13:43:52Restauracja zatrudni kucharzy zmianowych na etat. wymagane doświadczenie
2024-01-08 21:20:15Do naszej restauracji tj. Restauracji Karczma Młyn - Hotel*** Dworek Wapionka, poszukujemy samodzielnego, pozytywnego i odpowiedzialnego kucharza, który potrafi pracować pod presją czasu i dobrze odnajduje się w zespole. Jest to obiekt całoroczny, us
2023-12-04 07:13:24Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiejJedna zmiana, godziny pracy: 11.00-19.00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, wymagana znajomość kuchni indyjsk
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie w gastronomii Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowani
2024-03-27 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań typu kebab, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: bengalski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący Wynagrodzenie brutt
2024-03-27 18:41:44Zakres obowiązków:praca w kuchni, utrzymanie stanowiska pracy w czystości Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: doświadczenie min. 1 rokWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodze
2024-03-27 18:41:37Zakres obowiązków:OBRÓBKA RYB, MIĘS, OBIERANIE WARZYW, PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ I AZJATYCKIEJ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Mile widziane 3-miesię
2024-03-26 18:41:19Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurą, wytycznymi i HACCP. Sporządzenie inwentur. Praca na systemie gastronomicznym. Utrzymanie porządku w miejsu i na stanowisku pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub nie
2024-03-26 18:41:19Zakres obowiązków:Przygotowanie i wydawanie posiłkówI zmiana godz 6.00-14.00Oferta DiWSP dla osób bezrobotnych, zarejestrowanych w PUP Elbląg. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawod
2024-03-25 18:41:38Twój zakres obowiązków, Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy., Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami., Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat., Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.,..
2024-03-25 18:40:01Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym menu, Zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetycznego podania, Zachowanie higieny i czystości w kuchni, Współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego..
2024-03-22 13:40:42Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie ciasta na pizzę , Formowanie ciasta i wykładanie składników, Pieczenie pizzy w piecu, Przygotowywanie sosów i dodatkowych składników, Dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy, Współpraca z innymi..
2024-03-22 12:40:36Twój zakres obowiązków, Gotowanie, dbanie o świeżość produktów i czystość miejsca pracy...
2024-03-22 08:40:12Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw. Organizacja pracy w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis ofer
2024-03-21 18:41:26Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków koreańskich;komponowanie karty dań;zakup produktów spożywczych;nadzór nad jakością zamawianej żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków;kontrola stanów magazynowych;nadzór nad estetyką pod
2024-03-21 18:41:23Zakres obowiązków:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI. SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA PRODUKTY U WIETNAMSKICH DOSTAWCÓW. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: wietn
2024-03-21 18:41:23Zakres obowiązków:przygotowywanie dań zgodnie zobowiązujacymi standardami ,utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie w gastronomii Wynagr
2024-03-21 18:41:23Twój zakres obowiązków, Jak wygląda codzienna praca? , Tworzenie menu a’la carte, menu okazjonalnych, bankietowych i eventowych, oraz tematycznych wkładek, Obsługa restauracji a’la carte, niewielkich eventów i bankietów, Stała współpraca z..
2024-03-21 12:40:45Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw typu kebab, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: bengalski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany W
2024-03-20 18:41:36Zakres obowiązków:Gotowanie, pieczenie, wydawka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie min. rok na kuchni Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wol
2024-03-20 18:41:31Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej,składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców,obsługa klientów w języku wietnamskim Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: wietnams
2024-03-20 18:41:31Zakres obowiązków:Prace związane z przygotowywaniem dań dla klientów restauracji w szczególności pizzy.Dwie zmiany 10-18, 15-23Oferta DIWSP dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w PUP Elbląg Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze za
2024-03-19 18:41:16Twój zakres obowiązków, utrzymywanie porządku i higieny pracy, przygotowywanie produkcji pod kartę menu, przygotowywanie potraw, dbanie o jakość przygotowywanych dań, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, odpowiednie..
2024-03-19 12:40:43Zakres obowiązków:organizowanie pracy w sposób zapewniającyprawidłową i termonową realizację zadań i współpracę z współpracownikami. Przestrzeganie przepisów BHP, HCCP i dyscypliny pracy. Przygotowanie i szczegółowe opracowywanie procesów technologic
2024-03-18 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, urozmaicenie menu, sporządzanie receptur. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Dyplom kucharza, znajomość języka wietnamskiego z uwagi na czytanie receptur. Umowa o pracę
2024-03-18 18:41:33Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych oraz zimnych przeznaczonych do bezpośredniego spożycia. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas okr
2024-03-15 18:41:36Zakres obowiązków:przygotowywanie różnorodnych potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, doświadczenie zawodowe 3 lat
2024-03-15 18:41:28Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami jakościowymi, Organizowanie i nadzorowanie pracy w kuchni, Prowadzenie zaopatrzenia w potrzebne składniki i artykuły spożywcze, Kontrola jakości surowców..
2024-03-15 10:40:32