Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie. Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na cz
2024-03-14 18:41:13Opis stanowiska: przygotowanie potraw zapewniając najwyższą jakość produktów i usług, dbałość o estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, dbanie o porządek
2024-03-04 15:51:50Opis stanowiska: przygotowanie potraw zapewniając najwyższą jakość produktów i usług, dbałość o estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, dbanie o porządek
2024-03-04 15:51:50Nie wymagamy doświadczenia! Wystarczą chęci i dyspozycyjność, a wszystkiego Cię nauczymy! Zakres obowiązków obejmuje: przyjmowanie zamówienia wprowadzenie zamówienia do systemu oraz wystawienie rachunku profesjonalna obsługa gości, doradztwo w zakres
2024-03-04 15:51:52Zakres obowiązków:Zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków, dbalość o miejsce pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób apliko
2024-03-26 18:41:18Zakres obowiązków:Gotowanie posiłków dla grup zorganizowanych. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-03-26 18:41:18Zakres obowiązków:Przygotowywanie i serwis posiłków, odbiór surowców z dostawy, pobór surowców z magazynu, obróbka surowców, przygotowanie dań do serwisu, utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: za
2024-03-19 18:41:07Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimem technologicznym znajomość stosowanych norm wyżywienia oraz właściwego zużycia środków spożywczych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodow
2024-03-19 18:41:07Zakres obowiązków:Samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 5 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:
2024-03-13 18:41:17Zakres obowiązków:Do Twoich zadań należeć będzie:lepienie tradycyjnych pierogów,przyrządzanie pozostałych produktów garmażeryjnych.Oczekujemy:chęci do pracy,dobrej organizacji pracy,umiejętności samodzielnej pracy jak i współpracy w zespole,komunikat
2024-02-06 18:40:59Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, Przygotowywanie składników oraz dbanie o ich jakość, Praca zgodnie z przepisami sanitarnymi i normami bezpieczeństwa, Sprzątanie stanowiska pracy i dbanie o..
2024-03-28 09:40:40Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe. Wynagrodzenie brutto: od
2024-03-19 18:41:11Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe na wyżej wymienionym stanowisku pracy, mile widziana k
2024-03-19 18:41:11Opis zadań:KUCHARZ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Ni
2024-03-01 18:41:56Restauracja Zielony Piec w Leśnej poszukuje do pracy KUCHARZA. Jeśli masz doświadczenie, chcesz się rozwijać, lubisz pracę w zespole i wyzwania - prześlij nam swoje CV lub skotaktuj się z nami telefonicznie. Zapewniamy stałe zatrudnienie, szkolenia
2024-02-23 08:37:00Restauracja Kredens zlokalizowana w kompleksie CENTRUM CONFERO w Nysie, poszukuje osoby chętnej do pracy w charakterze kucharza. Jeśli jesteś osobą oryginalną, ciekawą, potrafisz nawiązywać nowe znajomości i zawsze masz asa w rękawie to wyślij nam sw
2024-02-14 08:12:13Zakres obowiązków:W ZAWODZIE Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNYCH LUB GOTOWOŚĆ JEJ WYROBIENIAInne wymagania: DOŚWIADCZENIE MILE WIDZIANE, CHĘCI DO PRACY Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PL
2024-02-08 18:41:02Restauracja Zielony Piec w Leśnej poszukuje pracowitej i kreatywnej osoby na stanowisko Kucharz / Kucharka Oferujemy: * umowę o pracę na pełen etat na czas nieokreślony * atrakcyjne zarobki * system premiowy, * pracę w zgranym zespole, * klarowne zas
2024-01-20 11:11:01Zakres obowiązków:Kuchnia a'la carte, przygotowywanie i wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Język: niemiecki, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowanyUprawnienia: Prawo jazdy kat. BInne wym
2024-01-06 18:40:55Zakres obowiązków: nauka zawodu kucharz Wynagrodzenie brutto: od 560.46 do 700.58 PLN miesięczny Zawód: Kucharz* Wymagania inne:
2024-01-06 09:00:07MCK DzierżoniówTwój zakres obowiązków, przyrządzaniem oraz wydawaniem ciepłych i zimnych dań śniadaniowych, zgodnie ze standardami Qubus Hotel – podczas zmian porannych,, przygotowywaniem dań a’la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez..
2024-03-28 12:40:37Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Praca w godz.: 8:00-16:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 9 miesięcy. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne
2024-03-26 18:41:18Twój zakres obowiązków, Elegancka i prestiżowa restauracja przy Platinum Palace Boutique Hotel and SPA zatrudni Kucharza/Kucharkę. Szukasz miejsca, w którym możesz rozwijać swoje umiejętności – dobrze trafiłeś!!! Nasz hotel został uznany w 2023..
2024-03-26 13:40:37ZADZWOŃ DO NAS: 71 7110144 Dla swojego Klienta – firmy z branży Usługowej poszukujemy do zespołu: Stanowisko: Kucharz - Opole ul. Szarych Szeregów Zadania/Czynności: Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne..
2024-03-26 11:19:50HRBRestauracja & Catering Smaki Świata zatrudni kucharza, pomoc Kucharza Aplikację proszę wysyłać na adres lub osobiście w Restauracji. W zgłoszeniu prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb bieżącyc
2024-03-26 09:00:18Opis zadań:PRAWIDŁOWE I ZGODNE Z RECEPTURĄ PRZYRZĄDZANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE W NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHNI I JEJ ZAPLECZA, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACCP ORAZ BHP Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania:
2024-03-25 18:41:32Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw kuchni cateringowej zgodnie z obowiązującymi standardami,, nadzór nad jakością przygotowywanych potraw,, tworzenie/współtworzenie nowych receptur potraw,, utrzymanie porządku i dbanie o zapewnienie..
2024-03-25 07:40:03Dodatkowe obowiązki: - Gotowanie Dodatkowe wymagania: - Doświadczenie:: poniżej 2 lat - Osoba niepaląca - Osoba ze zdjęciem - Akceptuje obecność zwierząt Praca z zamieszkaniem: Nie Wymiar czasu pracy: Pełny etat Wymiar czasowy: Początek: 2024-03-22
2024-03-24 06:50:01Miejscowość: ŚwiętePraca od poniedziałku do piątku To oferujemy:Dobrą, stabilną praceGodziny pracy 6-14 lub 8-16 do ustaleniaUmowa zlecenie, po okresie pr óbnym umowa o pracęDarmowy obiadPo okresie pr óbnym dodatki, benefity: pakiet medyczny, karta s
2024-03-23 11:53:47Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, dbanie o estetykę przyrządzonych dań, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, ocenianie świeżości używanych produktów, dbanie o porządek na stanowisku pracy, dbanie o należyty stan techniczny narzęd
2024-03-22 18:41:17Twój zakres obowiązków, Planowanie menu i przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, Nadzorowanie pracy kuchennego personelu podczas swojej zmiany, Kontrola jakości potraw oraz dbanie o estetykę podania, Zamawianie i kontrola zapasów..
2024-03-22 16:40:30Walter-Fach-Kraft Personal GmbH to niemiecki pracodawca specjalizujący się w zatrudnianiu specjalistów na terenie Niemiec, Austrii oraz Polski. Postaw z nami swój pierwszy krok i dołącz do grona naszych fachowców. Aktualnie jest przez Nas poszukiwany
2024-03-22 12:41:08Obowiązki: - Sprzątanie mieszkania, domu Dodatkowe obowiązki: - Gotowanie, - Zakupy, - Pranie, - Mycie okien Dodatkowe wymagania: - Doświadczenie:: poniżej 2 lat - Osoba niepaląca - Osoba ze zdjęciem - Akceptuje obecność zwierząt Praca z zamieszkanie
2024-03-22 06:50:01Zakres obowiązków:Kuchnia polska, gotowanie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: doświadczenie jako kucharz Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposó
2024-03-21 18:41:17Twój zakres obowiązków, Prowadzenie warsztatów kulinarnych z naciskiem na obróbkę i przygotowanie wołowiny, dzielenie się wiedzą i umiejętnościami z gośćmi., Opracowywanie i wdrażanie menu na imprezy okolicznościowe,, Nadzorowanie całego procesu..
2024-03-21 11:40:44Zakres obowiązków:Nauczanie w szkole branżowej I i II stopnia praktycznej nauki zawodu na kierunku kucharz (uczniowie z dysfunkcją wzroku). 22/22 etatu - pełny wymiar. Oferta dostępna w sali C, G.Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 349 56 30. Wymagania:W
2024-03-20 18:41:295 650 - 5 700 zł
2024-03-20 12:37:07HR Work Force Sp. z o. o 0,85 650 - 5 700 zł
2024-03-20 12:37:07HR Work Force Sp. z o. o 0,8Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą firmową, dbałość o jakość, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, współpraca z szefem kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, zasadnicze
2024-03-19 18:41:07Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, Kontrola jakości serwowanych posiłków, Dbanie o pozytywny wizerunek hotelu...
2024-03-19 14:40:46Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań wg jadłospisu i wskazań szefa kuchni.Dbałość o gramaturę.Dbałość o estetykę i jakość wyprodukowanych potraw.Obsługa urządzeń gastronomicznych.Przestrzeganie standardów GHP/GMP oraz systemu HACCP.Dbanie o porządek
2024-03-18 18:41:32Zakres obowiązków:Praca w restauracji polegająca na bieżącej obsłudze klienta oraz obsłudze kasy fiskalnej. Bieżące uzupełnianie witryn serwowanymi daniami. Poszerzanie wiedzy na temat oferowanego asortymentu, uczenie się o ich zawartości, pochodzeni
2024-03-16 18:41:25Zakres obowiązków:Wykonywanie poleceń szefa kuchni wynikających z codziennego podziału prac ; Przestrzeganie obowiązujących przepisów sanitarnych i systemu HACCPw trakcie wykonywanych czynności; Sporządzanie posiłków według ustalonego jadłospisu zgod
2024-03-15 18:41:27Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków., Dekoracja kwiatami jadalnymi oraz innymi półproduktami...
2024-03-15 10:40:33