Zakres obowiązków:Praca w restauracji w Kamienu Śląskim. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: dyspozycyjność, wymagane doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 4 600 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką god
2024-03-07 18:41:34Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy
2024-05-03 14:00:26Zakres obowiązków:Twój zakres obowiązków•przygotowywanie dań z właściwą starannością, zarówno dla gości indywidualnych, jak i grup, współtworzenie karty dań, zarządzanie stanem magazynowym•dbałość o czystość miejsca pracyNasze wymagania•praktyka w za
2024-05-06 18:41:31Kucharz / Pomoc KuchennaTwój zakres obowiązków Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami Dbanie o estetykę serwowanych potraw – nasi goście jedzą też oczami :) Utrzymywanie odpowiedniej higieny i czystości na stanowisku pr
2024-04-29 18:00:02ILLUSTRO Szkolenia Doradztwo Grzegorz Rippel 4,9Opis oferty pracyPoszukiwani kucharze do pracy we Francji.Wymagania:Komunikatywna znajomość języka francuskiego lub angielskiegoMinimum 2 lata doświadczeniaPodleganie ubezpieczeniu zdrowotnemu na minimum 30 dni przed wyjazdemZakres obowiązków:Przygot
2024-04-29 18:00:00Sidrom Sp. z o. oZakres obowiązków:Przygotowywanie smacznych i atrakcyjnych wizualnie dań w restauracji oraz zarządzanie i dbanie o towar.Praca od środy do niedzieli w godzinach: 12.00-20.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany st
2024-04-22 18:41:25Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie ze standardami, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, zapewnienie wysokiego standardu obsługi, umiejętne gospodarowanie towarem oraz minimalizowanie strat, dbanie o porządek w miejscu pracy
2024-04-16 18:41:22ZADZWOŃ DO NAS: 71 7110144 Dla swojego Klienta – firmy z branży Usługowej poszukujemy do zespołu: Stanowisko: Kucharz - Opole ul. Szarych Szeregów Zadania/Czynności: Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne..
2024-04-09 08:56:23HRBOpis zadań:PRAWIDŁOWE I ZGODNE Z RECEPTURĄ PRZYRZĄDZANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE W NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHNI I JEJ ZAPLECZA, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACCP ORAZ BHP Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania:
2024-03-25 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi standardami pracyDbałość o porządek w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Umiejętność organizacji na stanowisku pracy, Przygotowywanie posiłk
2024-03-08 18:41:23Rozrywka
2024-02-29 08:55:07Do naszej kuchni poszukujemy obecnie pracownika na stanowisko: KUCHARZ Do obowiązków zatrudnionej osoby należeć będzie: planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom, nadzorowanie pracy zespołu, udział w tworzeniu menu, kontrola jakości oraz
2024-02-23 07:00:45Dla naszego klienta w Niemczech szukamy kandydatów na stanowisko: Kucharz/Pomoc kuchenna: Wynagrodzenie: Pomoc kuchenna 1.700€ netto, a kucharze mają 2.200€ netto. Pokoje dwuosobowe (koszt po stronie pracodawcy, natomiast pokoje jednoosobowe płatne 2
2024-02-09 13:13:06Wymagania - Dobrej organizacji pracy - Samo
2024-01-20 10:40:02Daro Sp. z o.oPoszukiwani kucharze do pracy we Francji. Wymagania: Komunikatywna znajomość języka francuskiego lub angielskiego Minimum 2 lata doświadczenia Podleganie ubezpieczeniu zdrowotnemu na minimum 30 dni przed wyjazdem Zakres obowiązków: Przygotowywanie po
2024-01-09 09:19:52Zakres obowiązków:smażenie naleśników, przygotowywanie stanowiska i półproduktów, współpraca zespołowa z innymi działami, dbałość o jakość wykonywanych dań, dbałość o stanowisko pracy na bonach. Wymagania:Inne wymagania: Książeczka do celów sanitarno
2024-05-06 18:41:42Witam Zatrudnimy Samodzielnego kucharza - kucharkę do restauracji oraz sali weselnej w Ośrodku Agroturystycznym w Borkach Wielkich koło Olesna. Osobę pełna zaangażowania , lubiąca gotować klasycznie a czasem nieco poszaleć kulinarnie . Ośrodek wraz z
2024-05-04 11:12:47ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Zawody: Kucharz* - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN - Opis wynagr
2024-04-27 07:31:19HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagr
2024-04-27 07:31:19Narodowy Instytut Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie...Zakres obowiązków:Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; umiejętność samodzielnej pracy na kuchni; umiejętność organizacji pracy, odpowiedzialność, sumienność, umiejętność pracy w zespole; umiejętność sporządzania potraw zgodnie z recepturam
2024-04-26 18:41:39Zakres obowiązków:Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych - dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie
2024-04-26 18:41:39Twój zakres obowiązków, Przygotowanie i wydanie posiłków pracowniczych na stołówce zakładowej Rossman..
2024-04-25 10:40:36Poszukujemy do naszego zespołu KUCHARZA w punkciegastronomiczny z jedzeniem na wagę mieszczącym się w centrum Gliwic. Wymagania:przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamirealizacja zadań zgodnie z proceduramidobra organizacja pracydysc
2024-04-24 11:53:52ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe. Dobra organizacja pracy, skrupulatność, punktualność. - Przeznaczone wyłącznie dla osó
2024-04-23 07:31:05Klub młyn rafał kulejewski, lemaxZakres obowiązków:Przygotowanie produktów pod dania, wykonywanie zamówień złożonych przez gości, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, kontrola stanów magazynowych. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11.00 do 19.00 oraz 14.00 do 22.00. Wym
2024-04-22 18:41:29Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, Planowanie i organizowanie pracy w kuchni, Dbanie o jakość oraz estetykę podawanych dań, Zapewnienie zachowania standardów sanitarnych i higienicznych , Dobieranie..
2024-04-15 19:40:05Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie ze standardem restauracji, dbanie o porządek i higienę pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, staż pracy na wyżej wym
2024-04-15 18:41:16Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków zamówionych przez kelnerów, rozładowywanie zamówień, utrzymywanie porządku na swoim stanowisku pracy..
2024-04-15 11:40:45Zakres obowiązków:Zgodnie z zawodem Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Janina kania "seven" ga
2024-04-09 18:41:27Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym menu, Organizacja pracy w kuchni podczas swojej zmiany, Kontrola jakości potraw i ich prezentacja, Współpraca z resztą zespołu kuchennego, Prowadzenie dokumentacji dotyczącej..
2024-04-09 10:40:40Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca jako kucharz: z doświadczeniem:- wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- zabezpi
2024-04-08 18:41:29ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze branżowe, kierunek: Kucharz - Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz (kilka lat). Samodzielność pracy, umiejętność pracy w zespole, ważne
2024-03-13 07:31:09Niniwa sp. z o.oZakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, dbanie o estetykę i racjonalne gospodarowanie towarem. Praca wg grafiku, godziny 08.00-16.00 (od pon do ndz). Pierwsza umowa na 3 miesiące, pół roku z mozliwością
2024-03-12 18:41:20