Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzWymagania pożądane: Zawód: Kucharz*Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe Wyn
2024-04-30 18:41:38Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucharz*Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie
2024-04-12 18:41:32Wymagania Wykształcenie kierunkowe, Doświadczenie na stanowisku kucharza. Wymagane dokumenty: Cv Zapraszamy do przesłania aplikacji wraz ze zgodą na
2024-05-18 08:36:02Zakres obowiązków:przygotowywanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowan
2024-05-17 18:41:22Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI BLISKIEGO I DALEKIEGO WSCHODU, PREZENTACJA DAŃ W FORMIE BUFETOWEJ.[Praca na czas określony] : 04.06.2024 -03.06.2027[Godzina zakończenia pracy] : 17:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lu
2024-05-17 18:41:21Zakres obowiązków:według stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: książeczka SANEPID-owskaWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneInne wymagania: Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sum
2024-05-16 18:41:29Zakres obowiązków:wg. potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Opis stanowiska pracy; Do zadań pracownika zatrudnionego na wyżej wskazanym stanowisku należeć będzie:przygotowywanie posiłków w DS. Nestor
2024-05-10 18:41:32Jesteśmy częścią międzynarodowej Grupy Compass, jednej z największych firm gastronomicznych na całym świecie i liderem w zakresie żywienia zbiorowego. Obecnie poszukujemy odpowiednich osób na stanowisko:KUCHARZMiejsce pracy: Radomsko ul. Duńska 22 (r
2024-05-09 11:00:22Compass Group PolandWymagania doświadczenie, dyspozycyjność, zaangażowanie w pracę, umiejętność pracy w zespol
2024-05-07 08:36:02Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków.Praca w restauracji w godzinach od 10.do 22.00w/g grafiku okres próbny 3 miesiące. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie kandydatów dowolne.U
2024-05-06 18:41:35Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku, współpraca z zespołem, Zachowanie standardów jakości..
2024-04-24 19:40:06Obowiązki: *przygotowywanie posiłków wg karty *nadzór nad estetyką potraw *przestrzeganie procedur HACCP *dbałość o wysoką jakość produktów i świeżość potraw *dbanie o czystość w miejscu pracy Oczekujemy: • zaangażowania w pracę, • umiejętności pracy
2024-04-17 17:44:04Zakres obowiązków:W/g stanowiska. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: sumienność, motywacja do pracyInne wymagania: Wymagana; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie brutto
2024-04-16 18:41:26Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: Wymagania; doświadczenie zawodowe, motywacja do pracy, sumienność oraz odpowiedzialność. Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLNRodzaj
2024-04-04 18:41:13Zakres obowiązków:Zgodnie ze stanowiskiem- przygotowywanie posiłków kuchni polskiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: wymagane doświadczenie na podobnym stanowiskuInne wymagania: Zakres obowiązków; Praca w
2024-04-04 18:41:13Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneInne wymagania: Wymagania; doświadczenie zawodowe, motywacja do pracy, sumienność. Wymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRo
2024-03-25 18:41:37„Społem” Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Kielcach poszukuje kandydatów na stanowisko KUCHARZ Twój zakres obowiązków: - sporządzanie potraw i wyrobów wg obowiązujących receptur, norm, zgodnie z zasadami żywienia - organizowanie stanowiska pracy w
2024-03-19 07:27:00Restauracja we Włoszczowie poszukuje osoby na stanowisko: kucharz. Oferujemy: stabilne zatrudnienie, terminowe wynagrodzenie, umowę, szkolenia tematyczne, pracę w zgranym zespole oraz zwrot części kosztów dojazdu. Wymagane: aktualna książeczka do cel
2024-03-18 08:25:49Poszukiwana osoba do pracy w bistro na stanowisko Pomoc Kuchenna. Od kandydatów oczekujemy: - pasji do gotowania (doświadczenie w pracy na kuchni będzie dodatkowym atutem) - kreatywności, - książeczki do celów sanitarno- epidemiologicznych, - komunik
2024-03-16 13:56:01Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób apl
2024-03-08 18:41:29Nawiążę współpracę z kucharzem , który pomoże rozwinąć wygaszony lokal gastronomiczny w Kielcach w zamian za odstąpienie części udziałów. Kwestia dogadania
2024-02-28 00:17:43Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków profilaktycznych dla pracowników MANa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: doświadczenie w zawodzie kucharza (wymagany staż - lata
2024-05-21 18:41:38Zakres obowiązków:obróbka mięsa i warzyw, przygotowywanie pracownika do dalszych prac związanych z zawodem kucharza. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżowe, kierunek: gastronomiaUprawnienia: Książeczka Sanitarno - Epidemiologi
2024-05-21 18:41:31Do Twoich zadań będzie należało: • Przygotowanie i wydawanie dań • Obsługa urządzeń technologicznych • Kontrola jakości gotowych dań i składnik ów • Przestrzeganie zasad BHP • Dbanie o porządek w miejscu pracy Od kandydat ów oczekujemy: • Minimum 2 l
2024-05-21 11:53:52ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Inne wymagania: Wymagana wiedza i umiejętności.Istnieje możliwość ewentualnego douczenia.Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych bądź chęć jej
2024-05-21 07:31:07F.H.U. SMAK KRZYSZTOF BĄKOWSKIDussmann Polska Sp. z o.o. do swojego zespołu gastronomicznego, w jednej z lokalizacji poszukuje kandydatów/ek na stanowisko: Kucharz / KucharkaLokalizacja: Łyszkowice Oferujemy:Praca na jedną zmianę poniedziałek – piątek , w godz. 6-14Zatrudnieni na
2024-05-20 21:25:45Zakres obowiązków:Koordynowanie pracy w kuchni, praca przy przygotowywaniu posiłków od podstaw, dopilnowanie odpowiednich warunków przechowywania żywności, segregowanie i przetwórstwo artykułów żywnościowych, utrzymanie czystości w miejscu pracyPraca
2024-05-20 18:41:29Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Dbanie o porządek na stanowisku pracy. Godziny pracy wg grafiku. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno –
2024-05-18 18:41:20Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, wydawania potraw klientom, dbałość o czystość miejsca pracy,wykorzystywanie urządzeń gastronomicznych do przygotowania potra, obróbka termiczna żywności, sprzedaż gotowych dań Wymagania:Wymag
2024-05-18 18:41:13ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas nieokreślony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe mile widziane. Mozliwość wyrobienia przez pracodawcę książeczki sanepid. - Przeznaczone wyłącznie dla osób
2024-05-18 07:31:05HURT- BAR-TRANS Zbigniew NędzaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Inne wymagania: Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane doświadczenie, mile widziane prawo jazdy, mile widziana książeczka sanepidowska - Przeznaczo
2024-05-18 07:31:04Zajazd hetman spółka akcyjna 2,8ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas nieokreślony WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: Doświadczenie na stanowisku kucharz - minimum 3 lata - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
2024-05-18 07:31:01Bleik logistick daniel figarskiZakres obowiązków:Praca samodzielnego kucharza kuchni ciepłej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Doświadczenie na stanowisku kucharz - minimum 3 lataWymagany staż pracy: lata: 3 Wynagrodzenie bru
2024-05-17 18:41:24Zatrudnię Kucharza na samodzielne stanowisko w wymiarze całego etatu w żłobku w dzielnicy Janów Olechów Wymagane wykształcenie kierunkowe -Kucharz. Godziny pracy 6:00 -14:00 od poniedziałku do piątku. Wynagrodzenie zasadnicze brutto:4420pln plus doda
2024-05-17 13:40:35Zakres obowiązków:-przyrządzanie potraw kuchni tureckiej-przyrządzanie sałatek-obsługa kasy fiskalnej i terminala-kontrola surowców i produktów do spożycia,-sprzątanie miejsca pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcą
2024-05-16 18:41:29Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySpos
2024-05-16 18:41:29Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci.Godziny pracy: 6-14 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-05-16 18:41:19ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: Wykształcenie kandydatów - dowolne.Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych/Orzeczenie lekarskie do celów
2024-05-16 07:31:03Krawczyk michalak spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne - Inne wymagania: Min. 3 lata doświadczenia zawodowego - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
2024-05-16 07:31:03Alfreda Perczak PPHU POL-TRANS-CATERING...Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw z przeznaczeniem do cateringu lotniczego i HOTELU WILGA.Umowa zlecenie 3 miesiące,następnie umowa o prace. Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą.Miejsce wykonywania pracyMierzęcice Osiedle 166 Mierzęcice Osied
2024-05-15 18:41:32Zakres obowiązków:Prace kuchenne, przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni, mycie naczyń.Godziny pracy i konkretne dni - do ustalenia z pracodawcą. Rozpoczęcie pracy od godziny 10:00.Możliwość podjęcia pracy w większej ilości godzin.Możli
2024-05-15 18:41:32Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw z menu, wydawanie dań w/g ustalonych standardów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, gospodarowanie produktami do produkcji potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wym
2024-05-15 18:41:27ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: mile widziane gastronomia - Inne wymagania: wykształcenie zawodowe/średnie/wyższe mile widziane gastronomiczne lub doświadczenie w zawodzie/
2024-05-15 07:31:06Stefan sajdak sas-budZakres obowiązków:pomoc w przygotowaniu posiłków Wymagania:Inne wymagania: książeczka sanepidowska Wynagrodzenie brutto: od 4 242Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:kontakt przez OHPMiejsce pracy:
2024-05-14 18:41:34Szukamy samodzielnego kucharza do obsługi restauracji pracowniczej Obowiązki: przygotowywanie dań ciepłych i zimnych zgoodnie z przepisami Praca 2 zmiany, poniedziałek - piątek 6-14 lub 18-2 Dojazd własny (Pawlikowice) Wymagana książeczka..
2024-05-14 11:34:05Zakres obowiązków:Sporządzanie posiłków kuchni azjatyckiej. Praca na woku - kuchnia ciepła. Produkcja sosów na naturalnych składnikach według receptur kuchni azjatyckiej. . Pomoc w planowaniu i zamawianiu towaru do produkcji na kuchni (produkty kuchn
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem; układanie receptur; nadzór nad jakością serwowanych dań, dbanie o odpowiednią estetykę potraw utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
2024-05-13 18:41:20