Twój zakres obowiązków, Organizacja i koordynacja pracy zespołu kucharzy i pomocników, Tworzenie menu bankietowego w oparciu o standardy firmy i wymagania klienta, Planowanie produkcji i logistyki przygotowań (również poza siedzibą firmy), Nadzó
2025-11-14 19:40:06ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Praca dwuzmianowa:8 godzin dziennie, od pon. do pt.I zmiana: od 6.00 do 14.00II zmiana: od 14.00 do 22.00 - utrzymanie porządku i czystości w zakładzie produkcyjnym: sprzątanie strefy produkcyjnej - inne prace porządkowe WYMA
2025-12-06 07:30:09Inwemer System Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Telefoniczna/mailowa obsługa zapytań przychodzących (NIE SPRZEDAŻ) - Przedstawienie najlepszego rozwiązania dotyczącego nadania przesyłek - Informowanie klientów o statucie paczki, ofertach, promocjach. - Dbanie o utrzymanie
2025-12-04 18:30:11Apc tempus a sp. z o.o. sp. komZAKRES OBOWIĄZKÓW: Praca Dodatkowa: Sprzątanie i Odśnieżanie Terenów ZewnętrznychRodzaj pracy: - Dodatkowa – w zależności od warunków pogodowych. - Praca polega na usuwaniu śniegu i lodu oraz posypywaniu chodników w celu zapewnienia bezpieczeńst
2025-12-03 18:30:11Inwemer System Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - organizacja i nadzór nad robotami i siłami własnymi - zarządzanie zespołem pracowników - planowanie i kontrolowanie harmonogramów prac oraz budżetów projektów - optymalizacja prac i kosztów - prowadzenie dokumentacji i rapor
2025-12-03 07:30:06SALESHR 4,6Poszukiwany Kucharz – praca w sali bankietowo-weselnej Do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko Kucharza. Zakres obowiązków: · samodzielne przygotowywanie posiłków według ustalonego menu, · dbanie o estetykę i jakość serwowanych dań, ·
2025-10-20 21:05:34Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na samodzielnym stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe, przygotowywanie śniadań dla gości z hotelu oraz obiadów na spotkani
2025-12-02 21:05:27Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami. Dekoracja wydawanych dań. Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy. Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji. Dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny ur
2025-12-02 21:05:27Kucharz Miejsce pracy: Łódź Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami, Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji Dbałość o właściwy stan techniczny i sani
2025-12-02 21:05:27Kucharz Bankietowy Miejsce pracy: Łódź Widzew Opis stanowiska: Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej na przyjęcia bankietowe, współpraca z zespołem . Wymagania Wykształcenie kierunkowe zawodowe jako kucharz lub pokrewne z branży gastronomicznej
2025-12-02 21:05:27Zakres obowiązków:-obowiązkowe przestrzeganie BHP-obieranie warzyw, owoców-obróbka mięsa-gotowanie-dbanie o miejsce oraz stanowisko pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)Wykształcenie: zasadn
2025-11-25 18:40:39Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie posiłków według ustalonego menu, Dbanie o estetykę i jakość serwowanych dań, Współpraca z zespołem podczas organizacji przyjęć..
2025-11-19 18:03:29Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań kuchni polskiej (serwowanych w bufecie),, przygotowywanie śniadań (jajecznica, jajka sadzone),, przygotowywanie kanapek, bagietek, bajgli i sałatek,, dbanie o jakość i estetykę potraw,, utrzymanie..
2025-11-14 09:40:42Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie posiłków według ustalonego menu, Kreatywność i otwartość wobec nowych rozwiązań kulinarnych, Dbałość o estetykę i jakość serwowanych dań (slow food), Współpraca z zespołem oparta na wzajemnym.
2025-11-13 11:40:52Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami, Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji Dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów..
2025-09-16 18:10:42T.j. kordus property spółka jawnaTwój zakres obowiązków, przygotowywanie receptur i tworzenie dań, tworzenie atrakcyjnego i modnego menu, nadzorowanie i dbanie o wysoki poziom efektywności pracy podległego zespołu, w tym tworzenie grafiku dla personelu, optymalizacja kosztów..
2025-12-02 15:41:55Zakres obowiązków:Przygotowywanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi i maszyn gastronomicznych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologiczn
2025-11-24 18:40:49Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, napojów i deserów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicz
2025-11-20 18:40:32Aktualnie jest przez Nas poszukiwany:KUCHARZ / KUCHARKAMiejsca pracy:FULDA, ILMENAU, ZWEISEL, BERTSDORF, NIDDA, BAD GRIESBACH Walter-Fach-Kraft Personal GmbH to niemiecki pracodawca specjalizujący się w zatrudnianiu specjalistów na terenie Niemi
2025-12-06 10:59:44Walter-Fach-Kraft Personal GmbH 4,2Aktualnie jest przez Nas poszukiwany:KUCHARZ / KUCHARKAMiejsca pracy:FULDA, ILMENAU, ZWEISEL, BERTSDORF, NIDDA, BAD GRIESBACH Walter-Fach-Kraft Personal GmbH to niemiecki pracodawca specjalizujący się w zatrudnianiu specjalistów na terenie Niemi
2025-12-06 10:59:44Walter-Fach-Kraft Personal GmbH 4,2Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie składników do potraw (mycie, obieranie, krojenie warzyw i owoców) , Utrzymywanie czystości stanowiska pracy oraz zaplecza kuchennego , Pomoc w podstawowych pracach kuchennych zgodnie z poleceniami kucharza
2025-11-20 17:41:08Zakres obowiązków:- pomoc przy przygotowywaniu posiłków,- wydawanie obiadów,- zmywanie,- sprzątanie stołówki oraz pomieszczeń kuchennych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: umiejętności: wykonywanie podstawowy
2025-12-03 18:40:29Szef kuchni Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -
2025-12-02 21:05:27Zakres odpowiedzialności: • pomoc w przygotowywaniu posiłków • bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni • utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni Wymagania: • wykształcenie min. zawodowe •
2025-12-02 21:05:27Zakres odpowiedzialności: • pomoc w przygotowywaniu posiłków • bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni • utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni Wymagania: • wykształcenie min. Zawodowe,..
2025-12-02 12:24:42Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -..
2025-12-02 12:23:54Zatrudnię panią na stanowisko pomocy kuchennej. Praca od poniedziałku do piątku Godziny pracy do ustalenia Miejsce pracy Bałuty Wypłacamy tygodniówki. Osoby zainteresowane proszę o kontakt tylko telefoniczny. Proszę nie przesyłać CV 601270319 60
2025-11-27 05:05:35Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie ciasta (monoprodukt - ciastko pasteis de nata) według receptury., Dbanie o utrzymanie stałej jakości wyrobów zgodnie z ustalonym standardem., Realizacja procesu wypieku – obsługa pieców, nadzorowanie..
2025-11-26 11:41:42Zakres obowiązków:Przygotowanie miejsca pracy przed przystąpieniem do pracy, obieranie i przygotowywanie produktów, zmywanie, sprzątanie w kuchni, wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne
2025-11-21 18:40:36Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -..
2025-09-16 18:10:26T J. Kordus Property sp. jTwój zakres obowiązków, Przygotowanie półproduktów wykorzystywanych przy produkcji, Kontrolowanie stanów magazynowych, Współpraca z dostawcami, Utrzymywanie stanowiska w należytej czystości, Tworzenie elementów dekoracyjnych na wyrobach, Obsługa
2025-11-25 17:40:56