ZAKRES OBOWIĄZKÓW: • Serwowanie dań z karty z uwzględnieniem indywidualnych preferencji Gościa • Pomoc w wyborze pozycji z menu • Przygotowywanie napojów • Przestrzeganie zasad higieny i utrzymanie czystości w restauracji WYMAGANIA: • Doświadczenie n
2024-03-04 11:30:15AE FAVORITE GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowanie dań na imprezy okolicznościowe zgodnie z obowiązującymi standardami, - właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, - dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań, - współpraca z innymi kucharzami i pracownik
2024-05-03 07:30:12HR INVESTZakres obowiązków:Praca w "Restauracji Pod Orłem",Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69. Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (wymagany staż - lat
2024-05-10 18:41:28Zakres obowiązków:praca w restauracji, 1 osoba na 1 etat oraz 1 osoba na 1/2 etatu. Praca od poniedziałku do piatku na I zmianę Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: chęci do pracy, dyspozycyjność Wyna
2024-05-10 18:41:27Zakres obowiązków:Pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu potraw, krojeniu warzyw, przygotowaniu sprzątaniu kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: nepalski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 -
2024-05-10 18:41:25Zakres obowiązków:Przygotowanie dań a'la carte. Obróbka wstępna i końcowa. Wydawanie dań gościom w restauracji. Wymagana umiejętność gotowania i wypieku pizzy, dania kuchni polskiej. Praca w pensjonacie w miejscowości Złockie w systemie równoważnym w
2024-05-10 18:41:23Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków; Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadcznie zawodowe,książeczka sanitarno-epidemiologiczna Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa
2024-05-10 18:41:22Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków typu kebab Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Znajomość kuchni wschodniej Wynagrodzenie brutto: od 2 121 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyWymiar
2024-05-10 18:41:21Zakres obowiązków:Gotowanie posiłków dla grup zorganizowanych. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-05-10 18:41:20Zakres obowiązków:-prowadzenie zmiany-szkolenie pracowników-organizowanie i kierowanie pracą małych zespołówpracowniczych -sporządzanie potraw i napojów, m.in. odpowiednie przechowywanie żywności, sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów itp.; -prz
2024-05-10 18:41:18Poszukujemy 1 doświadczonego kucharza do kuchni a`la carte i bankietowej.- Jeśli się sprawdzi będzie możliwość pracy całorocznej.- 200-250 godzin.- Praca w Sulęczynie (26km za Wieżycą. Międy Wieżycą a Bytowiem). Dojazd na własną rękę. Piękny obiekt L
2024-05-10 11:00:17WORK IN GROUP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością 4,8Opis zadań:przygotowywanie potraw i dodatków, dbanie o stanowisko miejsca pracy, wydawanie posiłków, Zwracanie uwagi na higienę pracy i bezpieczeństwo. Praca w godz. 9-17 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania dodatkowe: Up
2024-05-16 18:41:27Opis zadań:pomoc pracownikom w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: średnie zawodowe Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób apliko
2024-05-16 18:41:25Opis zadań:wg programu Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceInne wymagania: WYMAGANIA: wykształcenie min. średnie KANDYDAT: brakPROGRAM: FEOSTAŻ: 6 miesięcyGwarancja zatrudnienia po stażu na min. okres 3 miesiecy w peł
2024-05-16 18:41:24Opis zadań:Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacyjnym pracy; Przechowywanie żywności; Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych; Sporządzanie potraw i napojów; Dekorowanie potraw; Obsługa maszyn i urządzeń gastronomic
2024-05-16 18:41:21Opis zadań:przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji potraw z magazynu;zabezpieczanie przed zepsu
2024-05-16 18:41:20Opis zadań:zgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęd
2024-05-16 18:41:20Opis zadań:w razie potrzebyzgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowan
2024-05-16 18:41:20Opis zadań:zgodny z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Pomoc kuchennaInne wymagania: wykształcenie podstawowe,godz. pracy 10-18, 13-20, praca w niedzielę i święta Stypendium brutto: 1 79
2024-05-16 18:41:18Opis zadań:- Wymagania: Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Podgórzyn, powiat: karkonoski, woj: dolnośląskieAdres:
2024-05-16 18:41:15Opis zadań:- Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Podgórzy
2024-05-16 18:41:15Opis zadań:Przygotowanie miejsca pracy, dbanie o porządek na stanowiskach, zmywanie naczyń oraz czyszczenie sprzętów kuchennych, przygotowywyanie składników, porcjowanie oraz dekorowanie potraw, przygotowywanie dań pod nadzorem kucharza. Wymagania:Wy
2024-05-15 18:41:34Opis zadań:- wykonywanie poleceń szefa kuchni i właściciela restauracji;- wstępne przygotowywanie posiłków;- dbanie o czystość miejsca pracy;- obieranie warzyw i owoców. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: książecz
2024-05-15 18:41:24Opis zadań:Obsługa kasy fiskalnj, podawanie potraw do stołu, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, serwowanie, sprzątanie ze stołów,inkasowanie nalezności, rozliczanie z pobranych potraw i napojów oraz utargów. Wymagania:Wymagania koni
2024-05-15 18:41:21Opis zadań:Pomoc kuchenna Wymagania: Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Recz, powiat: choszczeński, woj: zachodni
2024-05-14 18:41:34Opis zadań:- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- przygotowanie posiłkó dpla gosci- utrzymanie czystości stanowiska pracy- wspópraca z innymi pracownikami- obróbka wstępna warzyw, owoców- przygotowanie surowców do dań - oszczędne gospodarowani
2024-05-14 18:41:34Opis zadań:Mycie naczyń, pomoc w przygotowaniu potraw, podstawowe zasady BHP, obieranie warzyw, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskie Stypendium
2024-05-14 18:41:22Opis zadań:przygotowywanie posiłków (mięsnych, rybnych) dla klienta indywidualnego oraz zbiorowegobilansowanie posiłków w/g wartości odżywczejtechniki obróbki żywności głównie termiczna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagani
2024-05-14 18:41:18Opis zadań:- pomoc w przygotowaniu posiłków zgodnie z jadłospisem- utrzymanie czystości w jadalni- obróbka warzyw- utrzymanie czystości w obiekcie- pomoc w przygotowaniu jadłospisu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania poż
2024-05-14 18:41:18Opis zadań:Obieranie owoców i warzyw. Zmywanie naczyń, patelni i garnków. Pieczenie szarlotek i ciasteczek. Utrzymywanie porządku na kuchni. Obsługa urządzeń kuchennych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne w
2024-05-13 18:41:22Opis zadań:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzędu
2024-05-13 18:41:20Opis zadań:Przygotowywanie sali do obsługi kelnerskiej, przygotowywanie naczyń, sztućców, szkła. Pomoc w obsłudze klienta. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: komunikatywność, dyspozycyjność, umiejętność prac
2024-05-13 18:41:20Opis zadań:1. Obieranie warzyw.2. Wydawanie posiłków.3. Obróbka mięs.4. Utrzymanie czystości w kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: chęć do pracy, książeczka sanitarno-epidemiologiczna Stypendium brutto: 1 790
2024-05-10 18:41:22Zakres obowiązków:1. Pomoc w przygotowaniu posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym (śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek). 2. Zmywanie po posiłkach. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: średnie zawodoweInne
2024-05-14 18:41:24Zakres obowiązków:PRZYGOTOWANIE POTRAW, WYBÓR SPRZĘTÓW DO PRZYGOTOWANIA DAŃ, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, DOPILNOWANIE, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP W KUCHNI Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: DOŚWIADCZEN
2024-05-16 18:41:32Zakres obowiązków:Obsługa gości ośrodka, utrzymanie czystości sali konsumpcyjnej. Praca zmianowa w godz. 7-19, również w weekendy. Praca na umowę zlecenie na okres 5 m-cy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia:
2024-05-16 18:41:32Zakres obowiązków:Praca przy grillu, frytkownicach, przygotowywanie kanapek, frytek, sałatek, deserów i napojów. Praca związana z obsługą klientów, obsługą kasy i drukarki fiskalnej. Prace porządkowe związane z utrzymaniem porządku na obszarze restau
2024-05-16 18:41:32Zakres obowiązków:obszar produkcji: praca przy grillu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętó
2024-05-16 18:41:30Zakres obowiązków:proste prace kuchenne, zmywak, wsparcie kucharzy Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagana książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie, chęć do pracy Wynagrodzenie bru
2024-05-16 18:41:27Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw tj. makarony, zupy, sałatki, potrawy włoskie. Przygotowanie produktów do pizzy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wyk. bez znaczenia, chęci do pracy, punkt
2024-05-16 18:41:24Zakres obowiązków:Praca na stanowisku kelnera w hotelu. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner*Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, wysoka kultura osobistaInne wy
2024-05-16 18:41:20Zakres obowiązków:1. Przygotowywanie potraw2. Dbanie o czystość kuchni3. Pomoc na zmywaku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie na kuchni Wynagrodzenie brutto: od 28 PLNR
2024-05-16 18:41:15Zakres obowiązków:zgodny z charakterystyką pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodoweWymagany staż pracy: lata: 0, miesiące: 1 Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLN
2024-05-15 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw z przeznaczeniem do cateringu lotniczego i HOTELU WILGA.Umowa zlecenie 3 miesiące,następnie umowa o prace. Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą.Miejsce wykonywania pracyMierzęcice Osiedle 166 Mierzęcice Osied
2024-05-15 18:41:32Zakres obowiązków:Praca w restauracji hotelowej , przy obsłudze gości, obsługa i przygotowanie bufetu śniadaniowego, wydawanie i serwowanie dań z restauracji .Umowa-zlecene 3 miesiące,następnie umowa o prace.Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą. W
2024-05-15 18:41:32Zakres obowiązków:Prace kuchenne, przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni, mycie naczyń.Godziny pracy i konkretne dni - do ustalenia z pracodawcą. Rozpoczęcie pracy od godziny 10:00.Możliwość podjęcia pracy w większej ilości godzin.Możli
2024-05-15 18:41:32Zakres obowiązków:Obsługa gości restauracji oraz ogródka restauracyjnego. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna Wynagrodzenie brutto: od 28 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o
2024-05-15 18:41:32Zakres obowiązków:samodzielny kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, 2 lata doświadczenia na stanowisku (oprócz prakty
2024-05-15 18:41:25Zakres obowiązków:Praca w renomowanej restauracji na samodzielnym stanowisku. Kuchnia europejska. Godziny pracy: do ustalenia wg. grafiku (restauracja czynna całą dobę). Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
2024-05-15 18:41:25Zakres obowiązków:prace pomocnicze w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLNRodzaj umowy:Umowa zle
2024-05-14 18:41:34Zakres obowiązków:obsługa kelnerska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, obsługa kas fiskalnych Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLNRodzaj
2024-05-14 18:41:34Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw z menu, pomoc w obsłudze klienta, dbałość o czystość w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Wykształcenie:
2024-05-14 18:41:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Masz łatwość w nawiązywaniu kontaktów, budowaniu relacji oraz potrafisz o nie dbać? - Obsługa kelnerska a’la carte oraz obsługa dużych przyjęć - Stawiasz na pracę zespołową - Znasz język angielski w stopniu umożliwiającym swobodną
2024-05-04 22:30:15COELUM FORTUNA SP. Z O.OZAKRES OBOWIĄZKÓW: Hotel Vesta *** w Jeleśni poszukuje pracownika na stanowisko kelnera. WYMAGANIA: - lubisz lubisz przebywać między ludźmi i być im pomocnym; - potrafisz pracować w zespole; - umiesz radzić sobie w stresowych sytuacjach; - posiadasz
2024-05-05 07:30:02Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko