ZAKRES OBOWIĄZKÓW: • Serwowanie dań z karty z uwzględnieniem indywidualnych preferencji Gościa • Pomoc w wyborze pozycji z menu • Przygotowywanie napojów • Przestrzeganie zasad higieny i utrzymanie czystości w restauracji WYMAGANIA: • Doświadczenie n
2024-03-04 11:30:15AE FAVORITE GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄTwoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą mi
2024-05-09 12:30:34Zakres obowiązków:obsługa kelnerska gości ośrodka wypoczynkowego Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposób aplikowania:bezpośredni
2024-05-13 18:41:25Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw Białoruskiej kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: kucharzInne wymagania: [Umiejętność 1] : Doświadczenie w kuchni BiałoruskejWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzeni
2024-05-13 18:41:25Zakres obowiązków:Zmywanie naczyń kuchennych oraz restauracyjnych, dbanie o porządek i przestrzeganie zasad BHP oraz higieny pracy, współpraca z całym zespołem. Praca od poniedziałku do niedzieli (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagani
2024-05-13 18:41:25Zakres obowiązków:- obsługa gości restauracji,- przygotowywania posiłków, - prace porządkowe w restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Praca zmianowa oraz możliwa praca w dni wolne. Wymiar czasu pracy do u
2024-05-13 18:41:25Zakres obowiązków:Praca na kuchni , obieranie warzyw, zmywanie naczyń, utrzymanie porządków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposó
2024-05-13 18:41:24Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań kuchnii polskiej i pizzy. Sporządzanie dań zgodnie z normami jakościowymi określonymi przez HACCAP Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie za
2024-05-13 18:41:24Zakres obowiązków:Sporządzanie posiłków, gotowanie dań kuchni polskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, wymagany rok stażu pracy, przyg
2024-05-13 18:41:24Zakres obowiązków:Umiejętność sporządzania posiłków zgodnie z dokumentacją i zasadami kulinarnymi Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gatronomicznyInne wymagania: Wykształcenie: zawodowe gastron
2024-05-13 18:41:22Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Umiejętność 1] : doświadczenie na stanowisku kucharza Wynagrodzenie brutto: od 2 216 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie
2024-05-13 18:41:22Zakres obowiązków:Prace kuchenne, praca przy lepieniu pierogów i smażeniu naleśników.Godzina pracy: 6-14. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagane doświadczenie mi
2024-05-13 18:41:21Zakres obowiązków:Praca w Krynicy-Zdroju w "Gospodzie u Krakowiaka", w godz. 11-21, co druga sobota i niedziela pracujące, wynagrodzenie wg stawki godzinowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Kelner*Wy
2024-05-13 18:41:21Zakres obowiązków:Praca w Krynicy-Zdroju w "Gospodzie u Krakowiaka", w godz. 11-21, co druga sobota i niedziela pracujące, wynagrodzenie wg stawki godzinowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Kucharz*W
2024-05-13 18:41:21Zakres obowiązków:Praca w Krynicy-Zdroju w "Gospodzie u Krakowiaka", w godz. 11-21, co druga sobota i niedziela pracujące, wynagrodzenie wg stawki godzinowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Pomoc kuc
2024-05-13 18:41:21Zakres obowiązków:Przygotowanie sali konsumenckiej do obsługi gości; udzielanie informacji na temat oferowanych dań; przyjmowanie zamówień od klientów; podawanie gościom zamówionych potraw; prowadzenie rachunku klienta; dbanie o czystość krzeseł i st
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, zmechanizowanego sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Wymagania:Wy
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem; układanie receptur; nadzór nad jakością serwowanych dań, dbanie o odpowiednią estetykę potraw utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków. Prowadzenie zmiany. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wym
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:praca według stanowiska, obsługa klienta na sali Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), średnie zawodowe 4-letnie, średnie branżowe, średnie ogólnokształcące, pomaturalne/policealne, średnie zawodowe
2024-05-13 18:41:18Zakres obowiązków:praca wg stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), średnie zawodowe 4-letnie, zasadnicze branżowe, średnie zawodowe, średnie branżowe, średnie ogólnokształcące, zasadnicze zawodowe, pomatural
2024-05-13 18:41:18Zakres obowiązków:Wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- zróżnicowanych potraw z warzyw, owoców, mięsa, grzybów itp. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami podczas przygotowywania posiłków, utrzymywa
2024-05-11 18:41:27Zakres obowiązków:Serwowanie potraw i napoi dla klientów restauracji, obsługa kasy fiskalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bez
2024-05-11 18:41:18Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu potraw dla klientów restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośrednio do praco
2024-05-11 18:41:18Zakres obowiązków:- zapewnienie profesjonalnej obsługi poprzez dostarczanie gościom usług na najwyższym poziomie;- wdrażanie i koordynacja strategii sprzedaży zgodnie z polityką firmy;- odpowiedzialność za jakość obsługi gości oraz budowanie długofal
2024-05-11 18:41:16Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków w przedszkolu, utrzymanie czystości w pomieszczeniachkuchennych. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowa
2024-05-11 18:41:16Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków wg. karty menu, obsługa imprez okolicznościowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomicznyUprawnienia: przygotowywanie karty menu i imprez okolicznościowychW
2024-05-11 18:41:13Zakres obowiązków:Obsługa gości w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweJęzyk: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany Wynagrodzenie b
2024-05-11 18:41:13Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie zawodowe wskazane na podobnym stanowisku Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposó
2024-05-10 18:41:35Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7-15. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dl
2024-05-10 18:41:34Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o czystość, Praca w systemie 12H/ 1 dzień wolny; w godzinach od 10:00 do 21:00 (od lipca do godziny 22:00) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDRO
2024-05-10 18:41:34Zakres obowiązków:Obsługa klientów, wydawanie posiłków i napoi, dbanie o czystość, zmywanie naczyń Praca w systemie 12H/ 1 dzień wolny; w godzinach od 10:00 do 21:00 (od lipca do godziny 22:00) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe
2024-05-10 18:41:34Zakres obowiązków:zgodny z charakterystyką pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie zawodowe wymagane - 6 m-cyWymagany staż pracy: lata: 0, miesiące: 6 Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodz
2024-05-10 18:41:33Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:bezpoś
2024-05-10 18:41:33Zakres obowiązków:wg. potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Opis stanowiska pracy; Do zadań pracownika zatrudnionego na wyżej wskazanym stanowisku należeć będzie:przygotowywanie posiłków w DS. Nestor
2024-05-10 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków zgodnie z ustaloną agendą, przygotowanie menu dla gości indywidualnych. Przyjęcie i sprawdzanie towarów.Praca na jedną zmianę w godz. 07.00-16.00, również w dni wolne Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcen
2024-05-10 18:41:30Zakres obowiązków:Obsługa gości, przygotowanie sali restauracyjnej, wydawanie posiłków, dbanie o czystość i porządek.Praca na jedną zmianę w godz. 07.00-16.00, również w dni wolne Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymag
2024-05-10 18:41:30Zakres obowiązków:mycie naczyń, garów itp., obieranie warzyw, sprzątanie pomieszczeń, pomoc w przygotowywaniu posiłków;Godzina zakończenia pracy: 19:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj
2024-05-10 18:41:28Zakres obowiązków:Praca w "Restauracji Pod Orłem",Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69. Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (wymagany staż - lat
2024-05-10 18:41:28Zakres obowiązków:praca w restauracji, 1 osoba na 1 etat oraz 1 osoba na 1/2 etatu. Praca od poniedziałku do piatku na I zmianę Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: chęci do pracy, dyspozycyjność Wyna
2024-05-10 18:41:27Zakres obowiązków:Przygotowewanie posiłków (Zupy mleczne) w szpitalu na Szaserów Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweJęzyk: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - śred
2024-05-10 18:41:25Zakres obowiązków:Pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu potraw, krojeniu warzyw, przygotowaniu sprzątaniu kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: nepalski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 -
2024-05-10 18:41:25Zakres obowiązków:Przygotowanie dań a'la carte. Obróbka wstępna i końcowa. Wydawanie dań gościom w restauracji. Wymagana umiejętność gotowania i wypieku pizzy, dania kuchni polskiej. Praca w pensjonacie w miejscowości Złockie w systemie równoważnym w
2024-05-10 18:41:23Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków; Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadcznie zawodowe,książeczka sanitarno-epidemiologiczna Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa
2024-05-10 18:41:22Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków typu kebab Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Znajomość kuchni wschodniej Wynagrodzenie brutto: od 2 121 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyWymiar
2024-05-10 18:41:21Zakres obowiązków:Gotowanie posiłków dla grup zorganizowanych. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-05-10 18:41:20Zakres obowiązków:-prowadzenie zmiany-szkolenie pracowników-organizowanie i kierowanie pracą małych zespołówpracowniczych -sporządzanie potraw i napojów, m.in. odpowiednie przechowywanie żywności, sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów itp.; -prz
2024-05-10 18:41:18Poszukujemy 1 doświadczonego kucharza do kuchni a`la carte i bankietowej.- Jeśli się sprawdzi będzie możliwość pracy całorocznej.- 200-250 godzin.- Praca w Sulęczynie (26km za Wieżycą. Międy Wieżycą a Bytowiem). Dojazd na własną rękę. Piękny obiekt L
2024-05-10 11:00:17WORK IN GROUP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością 4,8Zakres obowiązków:pomoc kucharzowi, praca na obieraku i zmywaku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie w pracy
2024-05-09 18:41:36Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: średnie zawodowe, zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagany min. 1 rok do
2024-05-09 18:41:35Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Mile widizane doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 4 24
2024-05-09 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowywanie kebabów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, zasadnicze zawodoweInne wymagania: Konieczne doświadczenie w przygotowywaniu kebabów Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o prac
2024-05-09 18:41:35Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173 Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad Długość kontraktu: 2/2 tygodnie Data okrętowania: do uzgodnieni
2024-05-13 07:40:02Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań przy użyciu sprzętu kuchennego, Pobieranie potrzebnych składników z magazynu Dbanie o higienę swojego miejsca pracy. Możliwość pracy na porannej zmianie lub podczas eventów
2024-05-13 15:00:02