Restauracja zatrudni kucharzy zmianowych na etat. wymagane doświadczenie
2024-01-08 21:20:15Zakres obowiązków:zgodny ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Chęci do pracy, mile widziane orzeczenie le
2024-04-03 18:41:38Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: umiwjętność pracy w zespole Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonyLiczba wolnych mie
2024-02-21 18:41:05Zakres obowiązków:produkcja i nadzór nad przygotowywaniem jakościowego dań, współpraca z pozostałymi pracownikami, uzupełnianie dokumentacji HACCP, wykonywanie poleceń przełożonego, kontrola dostaw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadn
2024-04-26 18:41:30Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarn
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:prace pomocnicze w przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: chęci do pracy Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpoś
2024-04-25 18:41:33Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni regionalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (
2024-04-24 18:41:37Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o estetykę potraw, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, nadzór nad przygotowywaniem dań na czas i ich wydawania. Wymagania:Wymagania konieczne: Wyksz
2024-04-23 18:41:20Twój zakres obowiązków, Zatrudnimy kucharza/kucharkę - kuchnia Polska, Jeśli nie lubisz zmieniać miejsca pracy, jesteś pozytywnym człowiekiem to zapraszam do nas, nie będziesz żałował...
2024-04-23 13:40:36Poszukuje do baru kucharza ,oraz kierowcy do rozwozenia pizzy itd
2024-04-18 16:28:38Zakres obowiązków:Realizowanie standardów hotelu i racjonalne gospodarowanie produktami, dbanie o czystość i porządek stanowiska pracy, znajomość i przestrzeganie przepisów HACCP Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1
2024-04-17 18:41:32Twój zakres obowiązków, Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych., Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.,..
2024-04-15 17:40:30Restauracja zatrudni Pracownika Kuchni. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań oraz produkcji wg. r
2024-04-14 16:40:01Twój zakres obowiązków, sprawne i zgodne ze standardami 4* hotelu wydanie pysznego śniadania, estetyczne przygotowanie bufetów, półmisków etc., praca z najnowszymi piecami RATIONAL, przyjmowanie dostaw produktów i przestrzeganie zasady FIFO,..
2024-04-11 13:40:30Ośrodek Sportów Konnych, Hotel, Restauracja "Trzy Podkowy " zatrudni osobę na stanowisko Kucharza. Wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii, dyspozycyjność, uczciwość, sumienność. Zapewniamy pełne przygotowanie do pracy na samodzielnym stanowisku
2024-04-10 14:55:32Twój zakres obowiązków, Kucharz będzie odpowiedzialny/a za:, przygotowanie potraw,, zapewnienie wysokiej jakości dań,, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie..
2024-04-10 09:40:40Zakres obowiązków:przygotowywanie dań znajdujących się w menu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gimnazjalneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagane doświadczen
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Praca na wyspie WIELKA ŻUŁAWA , od 28.04.2023r. -
2024-04-09 18:41:36Twój zakres obowiązków, Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw z naszego menu, przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed..
2024-04-05 14:40:56Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych (zup). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Praca między godz. 11:00-2
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadcz
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Znajomość, przestrzeganie przepisów HCCP, GMP, GHP, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesem technologicznym związanych z przygotowywaniem posiłków dla małego dziecka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawod
2024-04-02 18:41:23Zakres obowiązków:Prace związane z przygotowaniem potraw, przygotowanie surowców, obróbka mięs, ryb, drobiu, warzyw, nabiału, przygotowywanie surówek, utrzymanie czystość miejsca pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnie
2024-03-29 18:42:29Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami Grupy Dobry Hotel, Zachowanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa w miejscu pracy., Przygotowywanie składników, obróbka mięsa, ryb, owoców i warzyw.,..
2024-03-28 10:40:38Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:Gotowanie, pieczenie, wydawka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie min. rok na kuchni Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wol
2024-03-20 18:41:31Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-03-19 18:41:16Chcesz sobie dorobić w sezonie lecz nie masz pomysłu? Gościniec Pod Dębem poszukuje kucharza na okres od początku maja do września do pracy w przyczepie gastronomicznej nad jeziorem Dadaj. Jeżeli jesteś zainteresowany/na zadzwoń lub napisz na podany
2024-03-13 08:05:39Zakres obowiązków:Obróbka i smażenie ryb słodkowodnych. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Wymagania: Doświadczenie w zawodzie kucharz
2024-03-04 18:42:50