Cekal jest polską agencją pośrednictwa pracy powstałą w 2013 roku która zajmuję się rekrutacją personelu do pracy w całej Uni Europejskiej. Obsługujemy wiele branż. Jesteśmy legalnym biurem pośrednictwa pracy o numerze KRAZ 27184 OPIS STANOWISKA.
2024-05-10 CekalZAKRES OBOWIĄZKÓW: - praca przy remontach dachów, - znajomość obsługi maszyn do cięcia drewna, - umiejetność pracy w zespole, - brak przeciwskazań do pracy na wysokości powyżej 3 metrów. WYMAGANIA: - doświadczenie w pracy na budowie, - zawód lub prak
2024-05-09 15:30:15EUROPOL INTERIM SP. Z O.OCo będziesz robić?mycie, obieranie i krojenie warzyw/owocówpomoc w przygotowaniu dań, sałatek deserówwspółpraca podczas gotowania z głównym kucharzem Czego oczekujemy?mile widziane doświadczenie na podobnym stanowiskudobra kondycja fizycznadyspozycyj
2024-04-27 05:25:42Opis stanowiska:przygotowywanie dań mięsnych i rybnych na grillu,oferta pracy do końca września (możliwość powrotu do tego samego pracodawcy w następnym roku).Wymagania:WYMAGANE doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza,WYMAGANA znajomość języka
2024-05-06 11:53:56Stanowisko: POMOC KUCHENNA/KUCHARZTermin: od zaraz -31.10.2024 Lokalizacja: La Malene, Francja Plusy wsp ółpracy z GRH: · Zwrot koszt ów dojazdu, a jeżeli wsp ółpracowałeś już z Nami to dodatkowo BONUS na POWR ÓT · Zatrudnienie na polskiej umowie uwz
2024-05-10 11:54:03Opis stanowiska:Poszukujemy doświadczonych kucharzy na stanowisko Chef de Partie oraz Demi Chef de Partie, zainteresowanych pracą w Saint Tropez we Francji.Wymagania:Poprzednie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowiskuZnajomość języka angielskieg
2024-05-06 11:53:56Opis stanowiska:miejsce pracy Hotele we Francji, Szwajcarii i Austriiobecnie prowadzimy rekrutację kandydat ów do pracy w branży hotelarskiej na poniższe stanowiska: Pokoj ówka / pokojowy Kucharz lub szef kuchni Kelner kelnerkaRecepcjonista/Recepcjon
2024-05-06 11:53:53Co będziesz robić? - mycie, obieranie i krojenie warzyw/owoców - pomoc w przygotowaniu dań, sałatek deserów - współpraca podczas gotowania z głównym kucharzem Czego oczekujemy? - mi
2024-04-23 15:37:20Aterima europe sp. z o.o. sp. kOpis oferty pracyPoszukiwani kucharze do pracy we Francji.Wymagania:Komunikatywna znajomość języka francuskiego lub angielskiegoMinimum 2 lata doświadczeniaPodleganie ubezpieczeniu zdrowotnemu na minimum 30 dni przed wyjazdemZakres obowiązków:Przygot
2024-04-29 18:00:00Sidrom Sp. z o. oFrancuska restauracja w okolicach Grenoble specjalizująca się w tradycyjnej kuchni góralskiej poszukuje do swojego zespołu pracownika na stanowisko Kucharz (K/M) 473. Kucharz (K/M)Obowiązki Przygotowanie potraw - kuchnia klasyczna francuska - menu gó
2024-05-08 11:00:25Sidrom Sp. z o. oRodzinna przyhotelowa restauracja położona pomiędzy winnicami i pastwiskami, w pobliżu pięknych miasteczek Arbois, Poligny, Lons le Saunier i Dole, na obrzeżach Besançon, serwująca wyrafinowane dania kuchni regionu Franche-Comte, poszukuje pracownika
2024-04-29 18:00:07Sidrom Sp. z o. oFrancuska przyhotelowa restauracja położona w dolinie High Allier, w okolicach Saint-Flour poszukuje pracownika na samodzielne stanowisko: Kucharz (K/M) 278. Kucharz z j. francuskimObowiązki Przygotowanie potraw - tradycyjna kuchnia francuska Estetyc
2024-04-29 18:00:07Sidrom Sp. z o. oFrancuska restauracja w okolicach Grenoble poszukuje do swojego zespołu 171. Kucharz (K/M)Obowiązki Przygotowanie potraw - kuchnia klasyczna francuska, amerykańska (płyta ciepła mięsa) Estetyczne prezentowanie przygotowanych dań (przystawki, mięso, r
2024-04-29 18:00:07Sidrom Sp. z o. oPraca od zaraz co najmniej na pół roku Włoska sieć restauracji we Francji, w Dolinie Loary, otwarta od 1990 roku, poszukuje do swojego zespołu pracowników na stanowisko kucharz (K/M) 18. Kucharz, Pizzerman z j. francuskim (K/M)Obowiązki Przygotowywan
2024-04-29 18:00:03Sidrom Sp. z o. oTwój zakres obowiązków, mycie, obieranie i krojenie warzyw/owoców, pomoc w przygotowaniu dań, sałatek deserów, współpraca podczas gotowania z głównym kucharzem..
2024-04-26 11:40:37Opis stanowiska przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z i
2024-04-26 15:50:06Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą mi
2024-05-09 12:30:34