Zakres obowiązków:Sporządzanie różnego rodzaju potraw Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 3 Wynagrodzenie brutto: od 4 600 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba wolnych miejsc pracy
2024-03-19 18:41:17Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Doświadczenie w zawodzie Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRod
2024-02-07 18:41:14Zakres obowiązków:przygotowywanie dań kuchni tureckiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonyLiczba wolnych miejsc pracy:2Opis oferty:Oferta
2024-04-25 18:41:54Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy,, dbanie o jakość i estetykę serwowanych potraw...
2024-04-25 14:40:43Zakres obowiązków:- USTALANIE JADŁOSPISU WRAZ Z INTENDENTEM,- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW,- ZAMYKANIE BLOKU ŻYWIENIOWEGO,- DBANIE O SPRZĘT GASTRONOMICZNY SZKOŁY,- DBANIE O PORZĄDEK W KUCHNI I ZAPLECZUGODZINY PRACY: 06.30-14.30 Wymagania:Wymagania koniec
2024-04-23 18:41:34Zakres obowiązków:- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków,- obróbka warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie),- rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców,-
2024-04-22 18:41:35Zakres obowiązków:Pomoc zawodowemu kucharzowi kuchni wietnamskiej i chińskiej w przygotowywaniu potraw orientalnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneJęzyk: wietnamski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie -
2024-04-19 18:41:33Zakres obowiązków:- przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat,- dbanie o odpowiednią estetykę potraw,- utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy Wymagania:Wymagania koniecz
2024-04-18 18:41:26Zakres obowiązków:kandydat powinien znać różne techniki przygotowywania posiłków, potrafić obsługiwać sprzęt gastronomiczny, umieć ocenić jakość produktów, znać zasady przechowywania żywności oraz przyrządzania dań zimnych i gorących. Ponadto musi um
2024-04-18 18:41:26Opis stanowiska:poszukujemy kucharzy i kelner ów na sezon letni, miejsce pracy: MaltaGł ówne zadania:kucharz: przyrządzanie gorących posiłk ów z karty, kelner przyjmowanie zam ówień i obsługa klienta na salipraca w restauracjach i hotelach w maltańsk
2024-04-17 11:53:55Kucharzu, czy nie masz dość już ciężkiej atmosfery w ciasnej, nie klimatyzowanej kuchni? Mamy dla Ciebie rozwiązanie! Dołącz do naszego zespołu kucharzy w przestronnej i dobrze wyposażonej kuchni, gdzie..
2024-04-16 14:41:44Pazim Sp. z o.o. (Radisson Blu)Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw i ciast i napojów zgodnie z ustalonymi normami i recepturami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych Wynagrodzenie
2024-04-05 18:41:28Twój zakres obowiązków, Szukamy osoby, która:, * Lubi nowe wyzwania i kreowanie nowych smaków. Szczególnie interesuje nas kuchnia polska w nowoczesnej aranżacji., * Chce się rozwijać i poszerzać swoje umiejętności., * Chce brać udział w..
2024-04-05 12:40:47Zakres obowiązków:wykonywanie poleceń szefa kuchnidbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dańwłaściwe gospodarowanie produktami spożywczymiwspółpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchnipilnowanie świeżości używanych produktów Wymagania:Wym
2024-04-04 18:41:05Zakres obowiązków:wykonywanie poleceń szefa kuchnidbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dańwłaściwe gospodarowanie produktami spożywczymiwspółpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchnipilnowanie świeżości używanych produktów Wymagania:Wym
2024-04-04 18:41:05Twój zakres obowiązków, Zatrudnimy zastępcę szefa kuchni oraz kucharza sekcji ciepłej w Restauracji Pocztowa 13, Szef kuchni:, zamawianie towaru , dbanie o porządek na kuchni , inwentaryzacje , zmiana karty menu , wkładki weekendowe , zarządzenie..
2024-04-04 13:40:36Zakres obowiązków:przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującym menu restauracji TOMASO Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 do 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta
2024-04-03 18:41:40Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków śniadaniowych zgodnie z ustalonymi standardami i wypiekanie pieczywa, dbanie o estetyczny wygląd i smak potraw, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy oraz w kuchni, odpowiedzialność..
2024-04-03 13:40:41Twój zakres obowiązków, Pizzeria Pizza Pasta i Basta ciesząca się dużą popularnością i zaufaniem wśród Gości przyjmie do pracy kucharza z doświadczeniem mniejszym lub większym :) w kuchni włoskiej., Praca polega na tworzeniu past wg. naszej..
2024-04-03 12:40:39Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i standardami ustalonymi przez szefa kuchni, Wykonywanie zamówień kuchni zgodnie z terminami i oczekiwaniami klientów, Przygotowywanie i obróbka składników potrzebnych do..
2024-04-02 13:40:39Zakres obowiązków:- SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW WEDŁUG ŚCIŚLE USTALONYCH NORM I RECEPTUR KULINARNYCH- PORCJOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z NORMAMI ŻYWIENIOWYMI- DBANIE NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ, SMAK I ESTETYKĘ WYDAWANYCH POTRAW- PRZYGOTOWYWANIE I PRZECHOWYWANIE PRÓBEK P
2024-03-29 18:42:31Zakres obowiązków:PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM KLIENTA Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharzInne wymagania: doświadczenie roczne w kuchni azjatyckiejWymagany staż
2024-03-28 18:41:29CHOSZCZNO Dzień dobry, do naszej restauracji łączącej w sobie kuchnię polską, oraz pizzerię poszukujemy KUCHARZA z doświadczeniem :) Oczekujemy umiejętności w przygotowywaniu takich dań jak: pizza/sałatki/makaron Po okresie próbnym- umowa o prace. St
2024-03-20 11:51:46Zatrudnię kucharza-pizzera do nowopowstałej restauracji włoskiej w Szczecinie od 25 kwietnia Wymagane: - min. rok doświadczenia - motywacja i chęć do pracy - uczciwość, słowność i sumienność - 8-10 godzin dziennie (również w weekendy) - 25-30zł godzi
2024-03-06 16:24:13Zakres obowiązków:● Przygotowywanie potraw na najwyższym poziomie, z uwzględnieniem przepisów higienicznych● Kreatywne współtworzenie naszego menu i wprowadzanie nowych, innowacyjnych dań● Efektywna organizacja i zarządzan
2024-02-20 15:00:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw na najwyższym poziomie, z uwzględnieniem przepisów higienicznychKreatywne współtworzenie naszego menu i wprowadzanie nowych, innowacyjnych dańEfektywna organizacja i zarządzanie
2024-02-19 15:03:52Zakres obowiązków:● Przygotowywanie potraw na najwyższym poziomie, z uwzględnieniem przepisów higienicznych● Kreatywne współtworzenie naszego menu i wprowadzanie nowych, innowacyjnych dań● Efektywna organizacja i zarządzan
2024-02-16 15:00:18