Twoje główne zadania: współpraca z piekarzami - piecowymi/ciastowymi i pomoc w realizowanych przez nich zadaniach produkcyjnych wsparcie w przygotowywaniu ciasta na kolejną zmianę przygotowywanie i ważenie surowca na produkty piekarni obsługa ma
2025-12-15 15:20:00Zadania: Produkcja i pieczenie chlebów, bułek oraz innych wyrobów piekarniczych zgodnie z ustalonymi procedurami. Obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych. Dbałość o wysoką jakość produktów. Przygotowanie surowca na kolejną zmianę. Współpraca z z
2025-12-14 14:21:02Twoje gł ówne zadania:produkcja i pieczenie chleb ów, bułek oraz innych wyrob ów piekarniczych wg ustalonych procedur obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych dbałość o wysoką jakość produkt ów przygotowywanie surowca na następną zmianę/dzień wsp
2025-12-13 11:53:48Firma TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. Polska sieć handlowa TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowy
2025-12-13 06:59:52P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKITwoje główne zadania: produkcja i pieczenie chlebów, bułek oraz innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych dbałość o wysoką jakość produktów przygotowywanie surowca na następną zmianę/dzień współp
2025-12-12 14:20:18Zakres obowiązków:Prace na kuchni stołówki Sokołowskich Zakładów mięsnych, przygotowywanie i wydawanie posiłków profilaktycznych, porządkowania stanowiska pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: pr
2025-12-11 18:40:30Twoje główne zadania:produkcja i pieczenie chlebów, bułek i innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedurobsługa maszyn i urządzeń piekarniczychdbałość o wysoką jakość produktówprzygotowywanie ciasta na następną zmianę/dzieńwspółpraca z in
2025-11-19 11:54:02Twoje główne zadania:współpraca z piekarzami - piecowymi/ciastowymi i pomoc w realizowanych przez nich zadaniach produkcyjnychwsparcie w przygotowywaniu ciasta na kolejną zmianęprzygotowywanie i ważenie surowca na produkty piekarniobsługa maszyn
2025-11-18 11:54:16Firma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek
2025-11-12 18:35:07PHU Topaz Sp. z o.oFirma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sk
2025-11-12 15:35:11PHU Topaz Sp. z o.oTop Drive w Sokołowie Podlaskim (ul. Kolejowa) poszukuje pracownika na stanowisko - Pracownik restauracji Pracownik restauracji Top Drive Twoje główne zadania: - zapewnienie profesjonalnej obs
2025-11-07 15:35:08PHU Topaz Sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Wspieranie rozwoju poznawczego podopiecznych poprzez prowadzenie zajęć indywidualnych i grupowych dla dzieci i młodzieży, zapewnianie pomocy w nauce szkolnej podczas zajęć w świetlicy - Organizacja czasu wolnego dzieciom (za
2025-12-14 07:30:05Stowarzyszenie SOS Wioski Dziecięce w PolsceO Tobie: Chcesz być swoim szefem i rozwijać lokalny biznes. Masz łatwość w budowaniu relacji – z klientami oraz z osobami, z którymi współpracujesz. Jesteś otwarty na rozwój osobisty i chcesz zdobywać nowe umiejętności menedżerskie. Jesteś zaang
2025-12-10 10:25:16Żabka Polska Sp. z o. oWykształcenie techniczne (preferowane kierunki: mechatronika, elektrotechnika, automatyka, elektryka), umiejętność czytania schematów elektrycznych i dokumentacji technicznej, doświadczenie w pracy przy montażu lub utrzymaniu systemów automatyki
2025-12-08 10:25:12Grela Group Sp. z o. oWykształcenie techniczne Sumienność, dokładność i dyspozycyjność Umiejętność posługiwania się podstawowymi narzędziami pomiarowymi (w tym kluczem dynamometrycznym) Gotowość do pracy w systemie dwuzmianowym Znajomość pakietu MS Office komunikatyw
2025-12-08 10:25:12Grela Group Sp. z o. oTwój zakres obowiązków, Sprawne zarządzanie zespołem recepcji, w tym: rekrutacja, szkolenie, planowanie i koordynowanie pracy zespołu, Nadzór nad standardami obsługi gości, dbałość o wysoki poziom komunikacji i profesjonalizm personelu recepcji
2025-11-26 09:41:20Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z menu i standardami restauracji, Utrzymanie czystości w kuchni oraz przestrzeganie zasad BHP, Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia płynnej pracy, Kreowanie nowych recept
2025-11-26 09:41:20Twój zakres obowiązków, zapewnienie profesjonalnej obsługi gości, zgodnie z wyznaczonymi standardami Marena Wellness & SPA, identyfikacja potrzeb gości i otwartość na ich realizację, dokonywanie rezerwacji, meldowanie i wymeldowywanie.
2025-11-26 09:41:20Twój zakres obowiązków, Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania komórek organizacyjnych, które mu podlegają i kierowanie pracą pod nadzorem Szefa Kuchni przyporządkowanych mu pracowników, Stałe oferowanie profesjonalnej, przyjaznej i proaktywnej
2025-11-25 13:41:22Twój zakres obowiązków, Opracowywanie i aktualizacja receptur oraz dokumentacji technologicznej, Nadzór nad systemem HCCP, GHP/GMP oraz tworzenie i prowadzenie pełnej dokumentacji , Ustalenie cen produktów w oparciu o koszty surowców, produkcji
2025-12-03 13:41:19Opis zadań:W/G PROGRAMU STAŻU Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: książeczka zdowia (sanepid)Wymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Stypendium brut
2025-12-11 18:40:32Zakres obowiązków:Współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennych.Obsługa maszyn do mycia naczyń. Czyszczenie sztućców i zastawy.Dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń.Utrzymanie porządku w kuchni, pomi
2025-12-11 18:40:30Zakres obowiązków:Realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu.Przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość.Przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w k
2025-12-11 18:40:30Opis stanowiska wsparcie zespołu kuchni w bieżących czynnościach przygotowawczych obsługa urządzeń do mycia naczyń i dbanie o ich prawidłowy stan polerowanie zastawy oraz utrzymywanie jej w odpowiedniej jakości troska o czystość zaplecza kuchenn
2025-12-11 08:52:02Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrz
2025-12-11 08:48:02Główne zadania:realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hoteluprzygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakośćprzestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni
2025-12-10 11:53:51Główne zadania:współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennychobsługa maszyn do mycia naczyńczyszczenie sztućców i zastawydbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeńutrzymanie porządku w kuchni, pomieszczeni
2025-12-10 11:53:51Zakres obowiązków:Mieszanie surowców w zależności od rodzaju ciast oraz ich wyrabianie. Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień. Formowanie, wypiek lub smażenie.Praca w godzinach 13.00-21.00, sporadycznie 17.00-01.00 (praca w Siedlcach). Istniej
2025-12-09 18:40:30Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuc
2025-12-09 08:47:52Hotel Hetman w Siedlcach (ul. Warszawska 133) zaprasza do współpracy Kucharzy: Kucharz_ Hotel Hetman Główne zadania: - realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z po
2025-12-08 18:35:06PHU Topaz Sp. z o.oDo Hotelu Hetman w Siedlcach (ul. Warszawska 133) poszukujemy pracownika na stanowisko - Pomoc kuchenna Pomoc kuchenna_Hotel Hetman Główne zadania: - współpraca z kucharzami w zakresie pomocn
2025-12-08 18:35:06PHU Topaz Sp. z o.oTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie wysokiej jakości kebabów z wykorzystaniem świeżych składników., Zapewnienie doskonałej obsługi klienta i dbałość o czystość w miejscu pracy., Współpraca z zespołem w celu utrzymania wysokiej jakości usług
2025-12-08 08:40:33Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-12-06 07:29:31Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 12:41:25Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 11:41:49Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 11:41:49Restauracja Browar Podborze obok Ostrowi Mazowieckiej zatrudni kucharza/kucharkę i/lub pomoc kuchenną. Praca może być w opcji pierwszo i drugo zmianowej. I zmiana dotyczy przygotowywania śniadań bufetowych, godziny pracy 5:30 - 13:30 a druga zmi
2025-12-03 15:05:23Zakres obowiązków:Produkcja pieczywa. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:bezpośrednio
2025-12-02 18:40:28Zakres obowiązków:Produkcja wyrobów cukierniczych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:
2025-12-02 18:40:28