Opis zadań:W/G PROGRAMU STAŻU Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: książeczka zdowia (sanepid)Wymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Stypendium brut
2025-12-11 18:40:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Wspieranie rozwoju poznawczego podopiecznych poprzez prowadzenie zajęć indywidualnych i grupowych dla dzieci i młodzieży, zapewnianie pomocy w nauce szkolnej podczas zajęć w świetlicy - Organizacja czasu wolnego dzieciom (za
2025-12-19 07:30:06Stowarzyszenie SOS Wioski Dziecięce w PolsceZAKRES OBOWIĄZKÓW: Zakres obowiązków: - Codzienne odkurzanie i zmywanie podłóg - Sprzątanie powierzchni biurowych i toalet - Uzupełnianie materiałów higienicznych - Wynoszenie i segregacja odpadów - Czyszczenie pomieszczeń produkcyjnych zgodnie
2025-12-17 18:30:10Gi Group SAZAKRES OBOWIĄZKÓW: Zadania: - Przeprowadzanie kompleksowych badań słuchu - Dobieranie sprzętu dopasowanego do potrzeb Klientów - Aktywna sprzedaż rozwiązań i produktów firmy - Dbanie o długofalowe relacje z Klientami WYMAGANIA: Wymagania: - Dypl
2025-12-16 15:30:12Gi Group SAWykształcenie techniczne (preferowane kierunki: mechatronika, elektrotechnika, automatyka, elektryka), umiejętność czytania schematów elektrycznych i dokumentacji technicznej, doświadczenie w pracy przy montażu lub utrzymaniu systemów automatyki
2025-12-08 10:25:12Grela Group Sp. z o. oTwój zakres obowiązków, kompleksowa obsługa Gości,, rozwiązywanie bieżących problemów w sposób zapewniający satysfakcję Gości,, zarządzanie rezerwacjami,, obsługa programów hotelowych i połączeń telefonicznych,, informowanie Gości o warunkach..
2025-12-16 12:41:33Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem i normami żywieniowymiObróbka wstępna i termiczna surowców (w szczególności mięsa i wyrobów mięsnych)Sporządzanie potraw gorących i zimnychDbanie o smak, jakość i estetyk
2025-12-18 18:40:26Twoje główne zadania: produkcja i pieczenie chlebów, bułek oraz innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych dbałość o wysoką jakość produktów przygotowywanie surowca na następną zmianę/dzień współp
2025-12-18 07:27:59Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuc
2025-12-16 08:52:30Opis stanowiska wsparcie zespołu kuchni w bieżących czynnościach przygotowawczych obsługa urządzeń do mycia naczyń i dbanie o ich prawidłowy stan polerowanie zastawy oraz utrzymywanie jej w odpowiedniej jakości troska o czystość zaplecza kuchenn
2025-12-16 07:28:03Twoje główne zadania: współpraca z piekarzami - piecowymi/ciastowymi i pomoc w realizowanych przez nich zadaniach produkcyjnych wsparcie w przygotowywaniu ciasta na kolejną zmianę przygotowywanie i ważenie surowca na produkty piekarni obsługa ma
2025-12-15 15:20:00Zadania: Produkcja i pieczenie chlebów, bułek oraz innych wyrobów piekarniczych zgodnie z ustalonymi procedurami. Obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych. Dbałość o wysoką jakość produktów. Przygotowanie surowca na kolejną zmianę. Współpraca z z
2025-12-14 14:21:02Firma TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. Polska sieć handlowa TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowy
2025-12-13 06:59:52P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZakres obowiązków:Współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennych.Obsługa maszyn do mycia naczyń. Czyszczenie sztućców i zastawy.Dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń.Utrzymanie porządku w kuchni, pomi
2025-12-11 18:40:30Zakres obowiązków:Realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu.Przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość.Przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w k
2025-12-11 18:40:30Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrz
2025-12-11 08:48:02Zakres obowiązków:Mieszanie surowców w zależności od rodzaju ciast oraz ich wyrabianie. Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień. Formowanie, wypiek lub smażenie.Praca w godzinach 13.00-21.00, sporadycznie 17.00-01.00 (praca w Siedlcach). Istniej
2025-12-09 18:40:30Hotel Hetman w Siedlcach (ul. Warszawska 133) zaprasza do współpracy Kucharzy: Kucharz_ Hotel Hetman Główne zadania: - realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z po
2025-12-08 18:35:06PHU Topaz Sp. z o.oDo Hotelu Hetman w Siedlcach (ul. Warszawska 133) poszukujemy pracownika/pracownicy na stanowisko - Pomoc kuchenna (k / m) Pomoc kuchenna (k /m)_Hotel Hetman Główne zadania: - współpraca z ku
2025-12-08 18:35:06PHU Topaz Sp. z o.oTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie surowców do obróbki kuchennej (mycie, obieranie, krojenie warzyw i owoców), Pomoc przy sporządzaniu potrwa i półproduktów, Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, Mycie naczyń, sprzętów kuchennych i..
2025-12-08 10:41:52Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 12:41:25Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 11:41:49Twój zakres obowiązków, Opracowywanie i aktualizacja receptur oraz dokumentacji technologicznej, Nadzór nad systemem HCCP, GHP/GMP oraz tworzenie i prowadzenie pełnej dokumentacji , Ustalenie cen produktów w oparciu o koszty surowców, produkcji
2025-12-03 13:41:19Zakres obowiązków:Produkcja pieczywa. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:bezpośrednio
2025-12-02 18:40:28Zakres obowiązków:Produkcja wyrobów cukierniczych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:
2025-12-02 18:40:28Zakres obowiązków:Praca na stanowisku piekarza z umiejętnością ręcznego wyrobu chleba. Praca w godzinach od 04.00 do 12.00 i od 22.00 do 06.00 w Mordach. Pracodawca oferuje bezpłatne zakwaterowanie. Możliwość indydwidualnego określenia rodzaju z
2025-12-01 18:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-11-26 13:41:19Twój zakres obowiązków, Sprawne zarządzanie zespołem recepcji, w tym: rekrutacja, szkolenie, planowanie i koordynowanie pracy zespołu, Nadzór nad standardami obsługi gości, dbałość o wysoki poziom komunikacji i profesjonalizm personelu recepcji
2025-11-26 09:41:20Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z menu i standardami restauracji, Utrzymanie czystości w kuchni oraz przestrzeganie zasad BHP, Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia płynnej pracy, Kreowanie nowych recept
2025-11-26 09:41:20Twój zakres obowiązków, zapewnienie profesjonalnej obsługi gości, zgodnie z wyznaczonymi standardami Marena Wellness & SPA, identyfikacja potrzeb gości i otwartość na ich realizację, dokonywanie rezerwacji, meldowanie i wymeldowywanie.
2025-11-26 09:41:20Twój zakres obowiązków, Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania komórek organizacyjnych, które mu podlegają i kierowanie pracą pod nadzorem Szefa Kuchni przyporządkowanych mu pracowników, Stałe oferowanie profesjonalnej, przyjaznej i proaktywnej
2025-11-25 13:41:22