Hotel Stork poszukuje samodzielnego kucharza / kucharki z pasją do gotowania i wyczuciem smaku z doświadczeniem zawodowym. Obowiązki przygotowywanie dań z zachowaniem najwyższych standardów jakości przygotowywanie potraw wg. ustalonych receptur Szefa
2024-02-12 11:43:00Do naszej restauracji tj. Restauracji Karczma Młyn - Hotel*** Dworek Wapionka, poszukujemy samodzielnego, pozytywnego i odpowiedzialnego kucharza, który potrafi pracować pod presją czasu i dobrze odnajduje się w zespole. Jest to obiekt całoroczny, us
2024-05-04 07:04:26Restauracja zatrudni Pracownika Kuchni. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań oraz produkcji wg. r
2024-04-14 16:40:01Twój zakres obowiązków, Kucharz będzie odpowiedzialny/a za:, przygotowanie potraw,, zapewnienie wysokiej jakości dań,, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie..
2024-04-10 09:40:40Szukamy kucharza z doświadczeniem do pracy w 3* Hotelu Miejsce pracy: Górzno Więcej informacji: 604 237 677 #praca #gorzno #gastronomiarazem #szukamykucharza
2024-04-02 17:36:28Zakres obowiązków:Prace związane z przygotowaniem potraw, przygotowanie surowców, obróbka mięs, ryb, drobiu, warzyw, nabiału, przygotowywanie surówek, utrzymanie czystość miejsca pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnie
2024-03-29 18:42:29ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas nieokreślony WYMAGANIA: - Inne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN - System
2024-05-09 07:31:07Arkadiusz żółtowski punkt małej gastronomiZakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem pracy, godz. pracy: 10:00-18:00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o prac
2024-05-08 18:41:24ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe,zasadnicze branżowe - Inne wymagania: oferta w ramach utworzonego stanowiska pracy - doposażenie stanowiska pracy, dostępna dla osób bezrobotnych zarej
2024-05-07 07:31:06ZAJAZD SZAFRAN s.c. AGNIESZKA JAROSZEWSKA-MANELSKA...Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna - pomoc przy robieniu potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, zasadnicze branżoweInne wymagania: oferta w ramach utworzonego stanowiska pracy - doposażenie stanowiska pracy, dostępna
2024-05-06 18:41:29ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN - System wynagrodzenia: Czasowy
2024-04-27 07:31:19CENTRUM KONFERENCYJNO-REKREACYJNE U.TOMASZEWSKA...Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem pracy, godz. pracy: 10:00-22:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpośrednio do
2024-04-26 18:41:34Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarn
2024-04-25 18:41:50Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni regionalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (
2024-04-24 18:41:37Poszukuje do baru kucharza ,oraz kierowcy do rozwozenia pizzy itd
2024-04-18 16:28:38Zakres obowiązków:Realizowanie standardów hotelu i racjonalne gospodarowanie produktami, dbanie o czystość i porządek stanowiska pracy, znajomość i przestrzeganie przepisów HACCP Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1
2024-04-17 18:41:32Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, Racjonalne gospodarowanie towarem, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy..
2024-04-16 11:40:32Masz smykałkę do gotowania? Potrzebujesz stałej pracy masz duże, wspaniałe serce. Gościniec Pod Dębem poszukuje osoby do kuchni Masz pasję, lubisz gotować, jesteś kreatywny. Dobrze trafiłeś. Czekaliśmy na Ciebie. Zadzwoń do nas lub napisz na adres ma
2024-04-14 08:54:52Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw z karty menu., Trzymanie poziomu obsługi gości., Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny., Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe, garmaże., Dbanie o estetykę dań,..
2024-04-11 10:40:35Ośrodek Sportów Konnych, Hotel, Restauracja "Trzy Podkowy " zatrudni osobę na stanowisko Kucharza. Wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii, dyspozycyjność, uczciwość, sumienność. Zapewniamy pełne przygotowanie do pracy na samodzielnym stanowisku
2024-04-10 14:55:32Zakres obowiązków:przygotowywanie dań znajdujących się w menu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne, zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagane doświadczen
2024-04-09 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Praca na wyspie WIELKA ŻUŁAWA , od 28.04.2023r. -
2024-04-09 18:41:36ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe,zasadnicze zawodowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych,praca w zespole,dobra organizacja pracy,punktualność - In
2024-04-06 07:31:12Gminna stołówka w izabelinieZakres obowiązków:Przygotowaniem dań a'la carte, przygotowaniem dań bufetowych, przygotowaniem śniadań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasad
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań ciepłych (zup). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Praca między godz. 11:00-2
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadcz
2024-04-04 18:41:14Zakres obowiązków:Znajomość, przestrzeganie przepisów HCCP, GMP, GHP, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesem technologicznym związanych z przygotowywaniem posiłków dla małego dziecka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawod
2024-04-02 18:41:23Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-03-19 18:41:16Chcesz sobie dorobić w sezonie lecz nie masz pomysłu? Gościniec Pod Dębem poszukuje kucharza na okres od początku maja do września do pracy w przyczepie gastronomicznej nad jeziorem Dadaj. Jeżeli jesteś zainteresowany/na zadzwoń lub napisz na podany
2024-03-13 08:05:39Zakres obowiązków:Obróbka i smażenie ryb słodkowodnych. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Wymagania: Doświadczenie w zawodzie kucharz
2024-03-04 18:42:50Obowiązki kucharza/kucharki - przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami firmy - dbanie o jakość i smak potraw - przygotowanie składników, takich jak mięso, ryby, warzywa, owoce - nadzorowanie higieny i czystości w kuchni - planowanie
2024-02-28 11:35:00