Twój zakres obowiązków, Zarządzanie całokształtem pracy kuchni., Tworzenie i rozwijanie koncepcji kulinarnych oraz opracowywanie nowych dań., Wdrażanie innowacyjnego menu., Praca z wykorzystaniem nowych technik kulinarnych oraz trendów..
2025-12-18 14:41:24Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska
2025-12-16 10:41:21Szef kuchni Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -
2025-12-10 21:05:27Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -..
2025-12-10 12:49:42T J. Kordus Property sp. jOpis pracy:- Do wyboru hotele 3* - 5*, pensjonaty rodzinne lub schroniska g órskie.- Posiadamy więcej stanowisk pracy, staramy się dopasować ofertę do Twoich potrzeb.- Oferujemy możliwość przepracowania jednego sezonu lub nawiązania stałej wsp ó
2025-12-22 11:53:49Dla naszej firmy działającej w sektorze hotelarskim w Irlandii poszukujemy: Baristy - Kelnera - Szefa kuchni - Kucharza - Zmywacza naczyń - Szefa kuchni pizzy - Cukiernika - Recepcjonisty. Oceniane są również profile juniorów do przeszkolenia...
2025-12-19 09:28:40Opis stanowiska Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Spr
2025-12-25 07:29:13