Szef kuchni Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -
2025-12-02 21:05:27Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -..
2025-12-02 12:23:54Twój zakres obowiązków, kreowanie atrakcyjnego menu w oparciu o sezonowość i lokalne produkty, nadzorowanie podległego zespołu, przygotowywanie grafików, dbanie o wysoki poziom efektywności pracy, właściwe korzystanie z powierzonych sprzętów..
2025-11-05 19:40:06Opis stanowiska:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - r óżne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydat ów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneWymagania:doświadczenie zawodowe, znajomość języka angielskiego
2025-11-28 11:53:51Obowiązki:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - różne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydatów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneirlandzka umowa o pracęStawka początkowa: 18 Euro Brutto za godzinę- 40
2025-11-27 21:25:19Opis stanowiska przygotowywanie zup, sosów, surówek, kanapek oraz wstępna obróbka warzyw i mięsa, utrzymanie czystości na kuchni i zapleczu, zmywanie naczyń i sprzętu. Praca zmianowa: 6–14 / 14–22 / 22–6
2025-12-05 11:30:40Opis stanowiska Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontro
2025-12-05 07:30:38