Twój zakres obowiązków, Nadzór nad operacyjnym funkcjonowaniem restauracji: współpraca z Szefem Kuchni, koordynacja pracy sali, zapewnienie płynnej obsługi od przygotowania do serwowania., Zarządzanie personelem: rekrutacja, szkolenia, układanie
2025-12-12 15:41:33ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Prezentowanie technologii, urządzeń, materiałów z danego wyspecjalizowanego obszaru - Doradztwo techniczne wyspecjalizowane w danym obszarze - Poszukiwanie nowych relacji biznesowych w danym obszarze - Utrzymywanie dotychcza
2025-12-26 11:30:05DPIdea Dariusz Kuchnowski Tomasz Ferek s.cZAKRES OBOWIĄZKÓW: - praca na hali produkcyjnej lodów,- pomoc około produkcyjna,- pakowanie produktów z branzy spozywczej, tj. lody na patyku, lody w pudełku,- przenoszenie kartonów z produktem spożywczym, tj.lody.- streczowanie palet,- układani
2025-12-26 07:30:10Grupa Progres Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: Jako agencja pracy poszukujemy dla swojego Klienta z branży produkcji lodów pracowników do nowoczesnego zakładu produkcyjnego!Szukasz stabilnej pracy z atrakcyjnymi dodatkami i benefitami? Sprawdź naszą ofertę!Oferujemy: - Sta
2025-12-25 07:30:15Gi Group SAZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Instalowanie paneli sterowania maszynami oraz ich podłączenie do systemów automatyki - Praca przy rozdzielnicach niskiego napięcia - Wykonywanie okablowania przemysłowych sieci komunikacyjnych, takich jak PROFINET - Montaż t
2025-12-25 07:30:07Epcido. Sp. z o.o 5,0Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków z gotowych półproduktów, Dbanie o czystość stanowiska oraz stolików restauracyjnych, Obsługa gości oraz wydawanie posiłków, Dbanie o pozytywny wizerunek firmy i wysoki standard obsługi gości..
2025-12-22 12:41:17Oferujemy: Atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę – 5500 zł brutto/mc, Pracę od poniedziałku do piątku (7:00 -15:00) – WOLNE WEEKENDY, Przyjazną atmosferę pracy oraz wsparcie przełożonych. wymagania: Aktualne badania sanitarno – epid
2025-12-17 14:21:03Opis stanowiska Kontrola dokumentów od dostawców, Kontrola jakości sporządzanych potraw, Nadzór nad wydawaniem posiłków, Zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy, Obsługa klienta, roznoszenie posiłków, Przestrzeganie zasad HACCP
2025-12-16 15:27:59Twój zakres obowiązków, Czego od Ciebie oczekujemy ?, , - Zarządzanie barem : nadzór nad personelem baru, kontrola jakości obsługi i napojów, tworzenie i pilnowanie grafików, szkolenia, wdrażanie standardów., , - Utrzymywanie stanów magazynowych
2025-12-01 23:40:07ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: prawo jazdy kat.B - Inne wymagania: umiejętność pracy w zespole, dbałość o estetykę i porządek, odpowiedzialność i punktualność. - Przeznacz
2025-11-29 07:31:38Firma gastronomiczna bon appetit rzepiński...Twój zakres obowiązków, Podejmowanie wielu decyzji, Rozwiązywanie problemów Gości, Zarządzanie pracą zespołu na zmianie, Dbanie o atmosferę na zmianie, Wspieranie zespołu w przygotowywaniu posiłków i obsłudze Gości, Dbanie o przestrzeganie..
2025-12-05 12:41:26ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas nieokreślony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: preferowany- menedżerski/zarządzanie - Języki: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany - U
2025-10-22 07:31:45Opis stanowiska Sprawdzanie dokumentów i dostaw od dostawców. Kontrola jakości przygotowywanych posiłków. Nadzór nad wydawaniem dań. Obsługa klientów i roznoszenie posiłków. Zmywanie naczyń oraz dbanie o czystość stanowiska pracy. Przestrzeganie
2025-12-26 07:29:37Oferujemy: Umowę o pracę i wynagrodzenie 5500 zł brutto miesięcznie. Pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00–15:00. Wolne weekendy – gastronomia bez weekendowego chaosu. Przyjazną atmosferę oraz wsparcie przełożonych. Stabilne zatrudnie
2025-12-19 08:21:09Wymagania pracodawcy:\nDoświadczenie na analogicznym stanowisku w branży spożywczej, żywności funkcjonalnej, zdrowej żywności lub suplementów diety\nPraktyczna znajomość prawa żywnościowego (obowiązującego w Polsce i w Unii Europejskiej)\nW
2025-12-15 11:54:06ER GroupTwój zakres obowiązków, zapewnienie najlepszej jakości produktu i obsługi Gości,, efektywne zarządzanie zespołem,, zapewnienie zadowolenia Gości z czystości i utrzymania restauracji,, wykorzystywanie dostępnych systemów i narzędzi w celu budowy
2025-12-01 18:40:10Twój zakres obowiązków, Kompleksowy nadzór nad działem gastronomii w hotelu resortowym, Zarządzenia zespołem wraz z rekrutacją, szkoleniami, grafikami oraz standardem pracy, Rozliczenia finansowe wraz z analizują budżetu restauracji, Budowanie.
2025-11-27 08:40:33Do restauracji Manna 68 szukamy managera. W Mannie 68 przede wszystkim dbamy o siebie nawzajem i o naszych Gości. Większość zespołu pracuje z nami bardzo długo, jesteśmy zżyci i wspieramy się nawzajem. Manager w Mannie zajmuje się: Przestrzegani
2025-11-07 08:21:06Dyrektor PZS nr 2 w Rumi zatrudni nauczyciela przedmiotów zawodowych w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w pełnym wymiarze czasu pracy. Dyrektor skontaktuje się z wybranym kandyd
2025-11-27 15:35:09POWIATOWY ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2 IM. HIPOLITA... 3,5ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe - Inne wymagania: Wymagania : -wykształcenie średnie lub wyższe o kierunku analiza lub technologia żywności i/lub analiza chemiczna, -mile widziane doś
2025-12-20 07:31:18Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska 4,2Kierownik / Menager Hotelu powinien nam zapewnić: podnoszenie jakości obsługi i sprzedaży kontrolę kosztów motywację personelu zarządzanie czasem pracy zespołu kontrolę jakości i nadzór Wymagania dyspozycyjność uczciwość zaangażowanie doświadcze
2025-10-24 15:05:26Twój zakres obowiązków, Prowadzenie restauracji pod nieobecność Kierownika Restauracji,, Dbanie o dobre samopoczucie Gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym.
2025-12-22 10:41:08FlexiPersonal Sp. z o.o. – agencja pracy tymczasowej (KRAZ nr 31986) – poszukuje Kierownika Restauracji do pracy w prestiżowym Hotelu **** w Niemczech. Nasz Klient prowadzi elegancki, 4-gwiazdkowy obiekt w malowniczej lokalizacji, który stawia n
2025-12-19 21:25:14Twój zakres obowiązków, kompleksowa obsługa Gości,, rozwiązywanie bieżących problemów w sposób zapewniający satysfakcję Gości,, zarządzanie rezerwacjami,, obsługa programów hotelowych i połączeń telefonicznych,, informowanie Gości o warunkach..
2025-12-16 12:41:33Twój zakres obowiązków, kompleksowa obsługa recepcji,, wsparcie klientów oraz pracowników,, przyjmowanie gości/klientów/partnerów i kierowanie ich do odpowiednich pracowników,, dbanie o porządek i estetykę ogólnodostępnych sal spotkań i sal..
2025-12-23 13:41:30Firma zatrudni osoby do serwisu sprzątającego/pokojówka do nowo otwartego hotelu. Mile widziane osoby z orzeczeniem oraz osoby z Ukrainy. Praca dodatkowa lub stała. Hotel 5 min od dworca SKM. Praca w godzinach od 9-15
2025-12-20 21:05:23Poszukujemy energicznych, otwartych i komunikatywnych dziewczyn, które lubią kontakt z ludźmi i dobrze czują się w pracy z gośćmi. Szukamy osób uśmiechniętych, kreatywnych i pewnych siebie, które potrafią budować dobrą atmosferę w zespole i wśró
2025-12-20 08:21:10Prestiżowy hotel w Sopocie poszukuje wyjątkowej osoby, która dołączy do zespołu profesjonalistów jako Front Desk Agent — pierwsza twarz hotelu, głos, który wita gości, i osoba, która tworzy atmosferę elegancji, profesjonalizmu i gościnności od p
2025-12-19 15:05:29Oferujemy:Miejsce pracy:Sopot Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług Wynagrodzenie brutto:od 31,00 do 40,00 PLN Opis wynagrodzenia:pracodawca oferuje: atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane na czas, możliwość rozwoju i zwiększenia z
2025-12-19 08:21:09Poszukujemy obsługi kelnerskiej, zakres oferowanych zleceń poniżej Hotel Sofitel Grand, ul. Powstańców Warszawy 12, Sopot01.01.2026 | 08:00-16:00 (obsługa bufetu śniadaniowego oraz przerwy kawowej) SOPOTORIUM Medical Resort, Ul. Bitwy pod Płowca
2025-12-19 08:21:09ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Inne wymagania: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, dyspozycyjność, umiejętność pracy w kuchni, w zespole oraz pod presją czasu
2025-12-18 07:31:21AU DEVELOPMENT ADAM ULATOWSKI