Wymagania:książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych;dyspozycyjność;umiejętność pracy w zespole;Oferujemy:umowę o pracę;wynagrodzenie 4.500,00zł netto;
2024-02-22 15:00:18Zakres obowiązków:Obsługa baru i restauracji, obsługa klienta, podawanie posiłków i napojów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: polski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowanyWymagania p
2024-04-24 18:41:26Twój zakres obowiązków, Obsługa gości w restauracji lub barze, Przyjmowanie zamówień i podawanie potraw i napojów, Doradzanie klientom w wyborze dań i alkoholi, Obsługa kasy i rozliczanie się z klientami, Dbanie o czystość i porządek na sali,..
2024-04-23 11:40:42Zakres obowiązków:Przygotowywanie i serwowanie napojów Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: niemiecki, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkującyWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-03-19 18:41:17Zakres obowiązków:sprzątanie pokoi hotelowych, dbanie o czystość hotelu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Zawód: PokojowaInne wymagania: chęć do pracy, odpowiedzialność Wynagrodzenie brutto:
2024-04-11 18:41:14Zakres obowiązków:PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM KLIENTA Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharzInne wymagania: doświadczenie roczne w kuchni azjatyckiejWymagany staż
2024-03-28 18:41:29Zakres obowiązków:● Przygotowywanie potraw na najwyższym poziomie, z uwzględnieniem przepisów higienicznych● Kreatywne współtworzenie naszego menu i wprowadzanie nowych, innowacyjnych dań● Efektywna organizacja i zarządzan
2024-02-20 15:00:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw na najwyższym poziomie, z uwzględnieniem przepisów higienicznychKreatywne współtworzenie naszego menu i wprowadzanie nowych, innowacyjnych dańEfektywna organizacja i zarządzanie
2024-02-19 15:03:52Zakres obowiązków:● Przygotowywanie potraw na najwyższym poziomie, z uwzględnieniem przepisów higienicznych● Kreatywne współtworzenie naszego menu i wprowadzanie nowych, innowacyjnych dań● Efektywna organizacja i zarządzan
2024-02-16 15:00:18Wymagania: doświadczenie w pracy na kuchni, posiadanie badań sanepidowskich, umiejętność pracy w zespole, Płaca: 6.000,00 zł netto na rękę na okresie próbnym 2 miesiące. W razie konieczności możliwość
2024-02-12 15:03:52Wymagania:gotowosc do pracy w
2024-02-08 15:00:08Wymagania:gotowosc do pracy w
2024-01-15 15:00:08