Twój zakres obowiązków, Kreowanie menu i tworzenie receptur,, Nadzór nad jakością dań i stałe utrzymanie standardów,, Kontrola food cost,, Kompleksowe zarządzanie zespołem,, Tworzenie grafików pracy,, Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania..
2024-04-22 13:40:37Zakres obowiązków:- zarządzanie pracownikami kuchni;- tworzenie menu oraz jego aktualizacja w porozumieniu z menadżerem; - sporządzanie i udzielanie informacji o alergenach;- wprowadzanie i przygotowywanie nowych potraw, wdrażanie pomysłów autorskich
2024-04-29 18:41:30Poszukuję pracownika: - Chef - Szef kuchni - Kucharz - Kucharka - Pomoc kuchenna - Kelner - Kelnerka - Pracownik restauracji Miejsce pracy: Kraków Region: Małopolskie Nasze oczekiwania: - Wysoka kultura osobista - Dyspozycyjność - Aktualne..
2024-04-27 16:08:55Hotel 5 5,0Twój zakres obowiązków, Tworzenie menu, receptur oraz ofert gastronomicznych, Efektywne zarządzanie zespołem pracowników kuchni, Zarządzanie budżetem podległego działu, bieżąca kontrola kosztów, Sprawne administrowanie działem (rozliczanie czasu..
2024-04-25 11:40:44Twój zakres obowiązków, Planowanie i organizację pracy w kuchni,, Kreowanie nowych, kreatywnych dań i specjałów menu,, Przygotowywanie sezonowych/weekendowych wstawek do menu,, Stałe doskonalenie receptur i technik przygotowywania potraw,,..
2024-04-24 13:40:38ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 4 242 do 5 000 PLN - Opis wynagrodzenia: D
2024-04-17 07:31:13Ch gołąbkowice sp. z o.o. spółka komandytowaTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie i wydawanie pozycji z menu, Praca w oparciu o przygotowane receptury i ustalone procedury, Nadzór nad dobrym smakiem i wyglądem wydawanych dań oraz zachowanie czystości na stanowiskach, Tworzenie nowych dań..
2024-04-09 09:40:38Restauracja hotelowa 3* poszukuje Szefa Kuchni i Kucharza. Od osoby chętnej do pracy oczekujemy: Tworzenie menu a 'la carte oraz cateringowego i na uroczystości zaangażowania Współpracy z osobą zarządzająca hotelem oraz restauracją Ciągłe poszuk
2024-04-02 09:00:29Zakres obowiązków:Zadania:- organizacja pracy zespołu,- tworzenie karty menu,- przygotowanie potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) Wynagrodzenie brutto:
2024-03-19 18:41:10Praca na stanowisku Szefa Kuchni gastronomii hotelowej. Wymagana umiejętność samodzielnego zarządzania zespołem kucharzy, prowadzenie rzetelnie gospodarki magazynowej, kreatywność w tworzeniu karty menu i oferty gastro. Niezbędna rzetelność i odpowie
2024-03-13 12:06:18Firma Meta Sp. z o.o. / Arena Catering zatrudni Zastępcę szefa kuchni. Twój zakres obowiązków: - tworzenie ofert kulinarnych oraz menu, - opracowywanie nowych receptur gastronomicznych, - zamawianie towarów/ produktów/ sprzętu kuchennego, - kontrola
2024-03-01 09:20:07Restauracja hotelowa 3* zatrudni osoby z doświadczeniem na stanowisko Szef Kuchni ,Kucharz ,Pomoc kuchenna. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie cv na adres @
2024-01-08 08:47:22Zakres obowiązków: -przygotowywanie bufetu śniadaniowego zgodnie ze standardami firmy, - prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających z powierzonych zleceń, - pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, -profesjonalne świadcze
2024-04-25 09:32:17Twój zakres obowiązków, Zapewnienie najwyższej jakości potraw i zgodności ze standardami restauracji., Zamawianie towarów oraz kontrola jakości składników i świeżości produktów., Kontrolowanie wyglądu i jakości potraw przed podaniem., Utrzymywanie..
2024-04-18 11:40:40Zajazd Oaza w Oleśnicy poszukuje na pełen etat kelnerki z doświadczeniem. Ubezpieczenie , dobre zarobki. wszelkie informacje pod numerami telefonów 41-376-5225 oraz kom.728-56-31-36.. Bardzo pilne.
2024-04-17 09:12:18Twój zakres obowiązków Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i przepisami Zachowanie zasad higieny i bezpieczeństwa w kuchni Utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy Monitorowanie stanu zapasów i zgłaszanie potrzeby uzupełnienia..
2024-04-10 07:18:27Zakres obowiązków:- przygotowywanie i podawanie napojów,- obsługa klienta, Wymagania:Wymagania pożądane: Zawód: BarmanUprawnienia: chęć do pracyWymagania dodatkowe: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wymagania: wykształcenie b
2024-04-09 18:41:23Zakres obowiązków:- pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw,- obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania dodatkowe: Uprawnienia:
2024-04-09 18:41:23Zakres obowiązków:- obsługa sali w restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner*Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczn
2024-04-09 18:41:23