Restauracja Browar Podborze (z własnym browarem rzemieślniczym) znajdująca się w okolicy Ostrowi Mazowieckiej poszukuje do nowego zespołu kucharza/kucharkę Opis pracy: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami Zapewnianie jakości i
2025-09-20 21:05:30Restauracja Browar Podborze obok Ostrowi Mazowieckiej zatrudni kucharza/kucharkę i/lub pomoc kuchenną. Praca może być w opcji pierwszo i drugo zmianowej. I zmiana dotyczy przygotowywania śniadań bufetowych, godziny pracy 5:30 - 13:30 a druga zmi
2025-12-03 15:05:23Zakres obowiązków:Praca na recepcji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych
2025-11-18 18:40:43Hotel Dworek Nad Stawem w Podborzu (2km od centrum Ostrowi Mazowieckiej) zatrudni pokojówkę - pomoc hotelową. Do podstawowych obowiązków takiej osoby należy: sprzątanie pokoi hotelowych, stref wspólnych, obsługa bufetu śniadaniowego. Praca..
2025-11-18 12:05:40Dworek Nad Stawem Małgorzata GolonkoHotel Dworek nad Stawem w okolicy Ostrów Mazowiecka – poszukuje osoby na stanowisko: Recepcjonistka Opis stanowiska: Profesjonalna obsługa gości hotelowych. Przyjmowanie rezerwacji i meldowanie gości. Udzielanie informacji o usługach hotelowych..
2025-11-18 10:08:59Hotel Dworek Nad Stawem w Podborzu (obok Ostrowi Mazowieckiej - przy S8) zatrudni kucharkę/pomoc kuchenną do przygotowania śniadań bufetowych w hotelu. Praca od 5:30 do 13:30. Możliwość pracy w kuchni restauracyjnej (II zmiana) i/lub bankietowej
2025-11-03 05:05:32Hotel w okolicy Ostrów Mazowieckiej – poszukuje osób na stanowisko: SZEF KUCHNI Do obowiązków należeć będzie: Efektywne zarządzanie pracą w kuchni restauracyjnej i bankietowej oraz podległym personelem Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami
2025-10-05 21:05:33Szukamy pani do pracy na kuchnię szkolną w Ostrowi Mazowieckiej. Praca codziennie od poniedziałku do piątku w godz 7-15. Weekendy i święta wszystkie wolne. Poszukujemy osoby tylko z doświadczeniem na kuchni zbiorowego żywienia i ważną książeczką
2025-09-30 09:50:01Restauracja Browar Podborze (z własnym browarem rzemieślniczym) znajdująca się w okolicy Ostrowi Mazowieckiej poszukuje do nowego zespołu kucharza/kucharkę Opis pracy: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami Zapewnianie jakości i
2025-09-20 21:05:30Hotel w okolicy Ostrów Mazowieckiej – poszukuje osób na stanowisko: SZEF KUCHNI Do obowiązków należeć będzie: Efektywne zarządzanie pracą w kuchni restauracyjnej i bankietowej oraz podległym personelem Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami
2025-10-05 21:05:33Hotel Dworek Nad Stawem w Podborzu (obok Ostrowi Mazowieckiej - przy S8) zatrudni kucharkę/pomoc kuchenną do przygotowania śniadań bufetowych w hotelu. Praca od 5:30 do 13:30. Możliwość pracy w kuchni restauracyjnej (II zmiana) i/lub bankietowej
2025-11-03 05:05:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Twoje obowiązki: - Załadunek i rozładunek towarów - Proste prace magazynowe - Transport towarów za pomocą wózka widłowego WYMAGANIA: Nasze wymagania: - Uprawnienia UDT WJO II lub III – warunek konieczny - Badania do celów sani
2025-12-05 07:30:06Gi Group SAZAKRES OBOWIĄZKÓW: Twoje główne zadania: - zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy - obsługa kasy fiskalnej - dbałość o właściwą ekspozycję produktów - monitorowanie terminów przydatności do spożycia WYMAGANIA: O
2025-12-04 11:30:05P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZAKRES OBOWIĄZKÓW: Twoje obowiązki: - Załadunek i rozładunek towarów - Pakowanie towarów na palety - Kompletacja zamówień wg instrukcji - Transport towarów za pomocą wózka widłowego WYMAGANIA: Nasze wymagania: - Badania do celów sanitarno – epid
2025-12-02 07:30:10Gi Group SAZAKRES OBOWIĄZKÓW: Co będziesz robić? - Pakować gotowe suplementy i przygotowywać je do wysyłki - Etykietować produkty tak, by prezentowały się perfekcyjnie WYMAGANIA: Czego od Ciebie potrzebujemy? - Aktualnej książeczki Sanepid – warunek koniec
2025-11-25 07:30:08Gi Group SATwój zakres obowiązków, Opracowywanie i aktualizacja receptur oraz dokumentacji technologicznej, Nadzór nad systemem HCCP, GHP/GMP oraz tworzenie i prowadzenie pełnej dokumentacji , Ustalenie cen produktów w oparciu o koszty surowców, produkcji
2025-12-03 13:41:19Zakres obowiązków:Przygotowywanie burgerów, deserów, kompletowanie zamówień, wydawanie zamówień, dbanie o porządek. Praca na 3 zmiany: 6-14, 14-22, 22-6 Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole (zdolności interpers
2025-11-25 18:40:39Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu ku
2025-12-06 07:29:31️ Otwieramy rekrutację na stanowiskoPRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO Oferujemy: pełne szkolenie techniczne i sprzedażowe umowę B2B pakiet benefitów pracowniczych zdobycie doświadczenia pod okiem najlepszych fachowców z branży PV w Polsce wsparcie mery
2025-12-06 05:05:26Zakres obowiązków: Profesjonalna obsługa Klientów i budowanie z nimi pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw wg standardów Restauracji, Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej
2025-12-05 20:00:03Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 11:41:49Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 11:41:49Zadania: Zapewnienie wysokiej jakości obsługi i nawiązywanie pozytywnych relacji z Klientami. Przygotowanie dań zgodnie z wytycznymi i standardami. Dbanie o czystość stanowiska pracy. Operowanie kasą fiskalną
2025-12-05 07:30:38OPIS STANOWISKA Przygotowywanie obiektu do funkcjonowania poprzez jego otwieranie i zamykanie (restauracja oraz strefa rozrywki). Doskonała znajomość menu, serwowanie posiłków, w tym śniadań oraz wydawanie zamówionych dań. Utrzymywanie płynnej w
2025-12-04 16:30:03