Zakres obowiązków: sprawna i uprzejma obsługa gości restauracji hotelowej przygotowywanie sali współpraca z kuchnią dbanie o wizerunek restauracji hotelowej
2024-05-15 08:12:54Rado Resort w Woli Chorzelowskiej zatrudni osobę na stanowisku: Kelner/Kelnerka · Zakres obowiązków: · utrzymywanie porządku na sali · doradzanie klientom w wyborze potraw i przedstawianie menu · sporządzanie rachunków · przyjmowanie płatności · dban
2024-04-03 11:52:26Rado Resort w Woli Chorzelowskiej zatrudni osobę na stanowisku: Pokojowa. Umowa zlecenie. Zakres obowiązków: · odpowiedzialność za pierwsze wrażenie gościa po wejściu do pokoju · wykonywanie czynności związanych z obsługą gości Hotelu w zakresie czys
2024-04-03 11:52:22Zakres obowiązków:kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze branżowe, gastronomiczneInne wymagania: wykształcenie zasadnicze branżowe lub zasadnicze zawodowe o odpowiednim profilu umożliwiający
2024-05-16 18:41:25Zakres obowiązków:PokojowaPraca w godzinach :07.00-15.0011.00-19.00(+sobota, niedziela wg grafiku) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 do 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
2024-05-15 18:41:29Zakres obowiązków:Obsługa pieca konwekcyjno-parowego do wypiekania wyrobów cukierniczych, wypiekanie ciasteczek, pieczywa cukierniczego.Praca na II zmiany: 6-14, 10-18.Za pracę w sobotę przysługuje dzień wolny. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształc
2024-05-06 18:41:32Zakres obowiązków:KucharzI zmiana 07:00-15:00II zmiana 14:00-22:00Restauracja PIANO CAFE Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie w zawodzie Wynagrodzenie brutto: od 5 237 do 5 237 PLNRodzaj umowy:
2024-05-06 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni polskiej pod usługi wyłącznie cateringoweI zmiana 6-14, II zmiana 14-22 (od poniedziałku do piątku)I zmiana 10-18 (sobota, niedziela)Bar w Szpitalu w Mielcu ul. Żeromskiego 22 Wymagania:Wymagania pożąda
2024-03-22 18:41:27Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni polskiej pod usługi wyłącznie cateringoweI zmiana 6-14, II zmiana 14-22 (od poniedziałku do piątku)I zmiana 10-18 (sobota, niedziela)Bar w Szpitalu w Mielcu ul. Żeromskiego 22 Wymagania:Wymagania pożąda
2024-03-22 18:41:27Zakres obowiązków:KelnerZatrudnienie na sezon wakacyjny Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLiczba wolny
2024-04-27 18:41:40Zakres obowiązków:Powitanie gości i zapewnienie im odpowiedniego miejsca do siedzenia, przyjęcie zamówień od klientów i ich zapisanie, przygotowanie i podanie napojów, utrzymanie porządku w lokalu i na stanowisku pracy, obsługa kasy i rozliczanie się
2024-04-23 18:41:27Zakres obowiązków:KucharzPraca w pizzerii Trattoria Pizzeria Da Zio w godz. 15-22 (od poniedziałku do piatku + weekendy) wg grafiku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie Wynagrodzenie brutto: o
2024-03-27 18:41:47Zakres obowiązków:Kelner/kelnerkaPraca w pizzerii Trattoria Pizzeria Da Zio w godz. 12-23 (od poniedziałku do piatku + weekendy) wg grafiku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie Wynagrodzenie b
2024-03-27 18:41:47Zakres obowiązków:Barman-Kelner w Klubie Onyxpraca w godzinach od 17.00 do 23.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: Komunikatywność, mile widziane d
2024-01-24 18:41:11Twój zakres obowiązków, Powitanie gości i zapewnienie im odpowiedniego miejsca do siedzenia, Przyjęcie zamówień od klientów i ich zapisanie, Przygotowanie i podanie napojów, Utrzymanie porządku w lokalu i na stanowisku pracy, Obsługa kasy i..
2024-04-17 16:40:25ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie produktów zgodnie z recepturami, - weryfikacja receptur, przygotowywanie prób nowych produktów, - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych produktów, - obsługa pieców cukierniczych, - przestrzeganie zasad higi
2024-05-17 15:30:15Schiever PolskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, - dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, - atrakcyjne eksponowanie towaru, - przygotowywanie prób nowych produktów - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - obsługa
2024-05-17 15:30:15Schiever PolskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem kucharek (kilka osób) i planowanie ich pracy - Koordynacja pracy kuchni, dbanie o płynność i efektywność procesów - Przygotowywanie menu i dbanie o jego aktualność, z uwzględnieniem sezonowości i dostępności
2024-05-17 18:30:15SALESHR 4,1ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem kucharek (kilka osób) i planowanie ich pracy - Koordynacja pracy kuchni, dbanie o płynność i efektywność procesów - Przygotowywanie menu i dbanie o jego aktualność, z uwzględnieniem sezonowości i dostępności
2024-05-17 18:30:15SALESHR 4,1ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie produktów zgodnie z recepturami, - weryfikacja receptur, przygotowywanie prób nowych produktów, - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych produktów, - obsługa pieców cukierniczych, - przestrzeganie zasad higi
2024-05-17 15:30:15Schiever PolskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, - dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, - atrakcyjne eksponowanie towaru, - przygotowywanie prób nowych produktów - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - obsługa
2024-05-17 15:30:15Schiever PolskaZakres obowiązków:I zmiana od 8.00 - 16.00II zmiana od 10.00 - 22.00Przyrządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowani
2024-04-22 18:41:26Zakres obowiązków:Kelner - Barman Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 30 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób
2024-03-26 18:41:25Zakres obowiązków:Kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 33 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2024-03-26 18:41:25ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Inne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe nie jest wymagane, umiejętność pracy w zespole, książeczka do celów sanitarnych, rz
2024-03-02 07:31:16AKSAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ... 4,2Zakres obowiązków:- przygotowywanie ciasta zgodnie z recepturami obowiązującymi w zakładzie produkcyjnym;- dbanie o porządek na stanowisku pracy;- kontrola procesów produkcyjnych;- wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego;- stosowani
2024-03-01 18:42:02Zakres obowiązków:Prace pomocnicze w piekarniPraca w godzinach 19:00-3:00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie, istnieje możliwość przyuczenia Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNSy
2024-02-19 18:41:02