Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o estetykę potraw, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, nadzór nad przygotowywaniem dań na czas i ich wydawania. Wymagania:Wymagania konieczne: Wyksz
2024-04-23 18:41:20Zakres obowiązków:Obróbka wstępna warzyw i owoców. Przygotowywanie posiłków wg wytycznych. Wydawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis
2024-04-30 18:41:26PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świ
2024-04-29 12:36:26McDonald's PolskaZakres obowiązków:produkcja i nadzór nad przygotowywaniem jakościowego dań, współpraca z pozostałymi pracownikami, uzupełnianie dokumentacji HACCP, wykonywanie poleceń przełożonego, kontrola dostaw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadn
2024-04-26 18:41:30Zakres obowiązków:przyjmowanie zamówień, obsługa gości, obsługa płatności, przygotowywanie napoi ciepłych i zimnych, obsługa ekspresu, obsługa cateringów, wykonywanie poleceń przełożonego Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnoks
2024-04-25 18:41:33Zakres obowiązków:Mała gastronimia - pieczenie pizzy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposób aplikowania:bezpośrednio d
2024-04-23 18:41:21Zakres obowiązków:Gotowanie, pieczenie, wydawka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie min. rok na kuchni Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wol
2024-03-20 18:41:31Zakres obowiązków:Ogólny zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków dla osób w podeszłym wieku, osób somatycznie chorych z zachowaniem zasad żywieniowych i zasad estetyki,- wykonywanie wyrobów garmażeryjnych,- wypiek ciast,- mycie naczyń stołowych
2024-05-02 18:41:21Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, kebabów, dbanie o czystość Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: mi
2024-04-30 18:41:34Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE ZUP, KREMÓW, DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, podstawoweInne wymagania: podstawowe lub zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określo
2024-04-30 18:41:27Zakres obowiązków:przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Język: wietnamski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowanyUprawnienia: kucharz kuchni azjatyckiej, gotowanieWymag
2024-04-30 18:41:26Witam Może lubisz podróże pociągiem, lubisz kolej ? To mam pracę dla Ciebie. Mianowicie szukamy kelnera/ kelnerki do pracy w pociągu w Warsie Wymagania jakie mamy to książeczka sanepidowska chęć jej wykonania Praca w delegacji dwa tygodnie w pracy a
2024-04-30 00:29:44Zakres obowiązków:zgodny ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Mile widziane wykształcenie zawodo
2024-04-29 18:41:24Informacje podstawoweMiejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskieZakres obowiązków: samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o
2024-04-29 18:00:12SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY 4,9Opis stanowiska pracy Numer oferty: StPr/24/0701Obowiązki:Samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o estetykę wydawanych potraw.Wymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i upra
2024-04-29 18:00:02SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY 4,9Informacje podstawoweMiejsce pracy: Fordońska - RESTAURACJA POD DĘBEM 102, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskieZakres obowiązków: przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie; u
2024-04-29 18:00:01SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY 4,9Informacje podstawoweMiejsce pracy: Fordońska - RESTAURACJA TELIMENA 15, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskieZakres obowiązków: przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie; udz
2024-04-29 18:00:01SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY 4,9Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami, Zachowanie czystości na stanowisku pracy, Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy...
2024-04-26 13:40:38Twój zakres obowiązków, zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta, przygotowania i serwowanie ciepłych i zimnych napojów, drinków, obsługa płatności (POS), zamawianie towarów, dbałość o czystość stanowiska, dbanie o czystość stolików i sali,..
2024-04-26 11:40:37Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: chiński, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowanyUprawnienia: gotowanie, kucharz kuchni azja
2024-04-25 18:41:33Zakres obowiązków:obsługa zamówień w restauracji azjatyckiej, pomoc w tłumaczeniu zamówień Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: chiński, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowanyUprawnienia:
2024-04-25 18:41:33Zakres obowiązków:PROSTE PRACE KUCHENNE Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznychInne wymagania: Chęci do pracy, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologiczn
2024-04-24 18:41:24Zakres obowiązków:Obsługa klientów , serwowanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno - epidemiologicznychInne wymagania: Chęci do pracy, książeczka zdrowia do celów sanitarno-
2024-04-24 18:41:24Zakres obowiązków:praca w restauracji szybkiej obsługi, przyjmowanie i realizowanie zamówień, smażenie frytek, krojenie mięsa typu kebab, podgrzewanie potraw, obsługa klientów wg. określonych standardów, dbanie o czystość w sali jadalnej, obsługa ter
2024-04-24 18:41:24Zakres obowiązków:samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o estetykę wydawanych potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: sumienność, r
2024-04-23 18:41:20Twój zakres obowiązków, Przygotowanie posiłków, Obsługa kasy fiskalnej, Dbanie o czystość ..
2024-04-22 09:40:38Twój zakres obowiązków, Przyjmiemy osobę do naszego zespołu na stanowisko kelner/kelnerka, kucharz/kucharka, , , Zakres obowiązków kelner/kelnerka:, , · obsługa gości wg standardów lokalu, , · przygotowywanie napojów, , · obsługa ekspresu do kawy,..
2024-04-18 21:40:04Naleśnikarnia GramofonZakres obowiązków:Przeprowadzanie praktycznych zajęć zgodnie z podstawą programową na kwalifikacyjnych kursach zawodowych.Praca w weekendy.Pensum 7 godzin.Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony (wrzesień 2024 - maj 2025) na podstawie K
2024-04-18 18:41:12Twój zakres obowiązków, Pomoc w przygotowaniu standardowych posiłków i bankietów, Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy, Obsługa sprzętu kuchennego, Wspieranie zespołu kuchennego w codziennej pracy..
2024-04-17 11:40:31Learn more about applying for Pracownik/Pracowniczka Gastronomii / Kucharz/Kucharka (pełny etat, 3/4 lub 1/2 etatu), IKEA Retail, Bydgoszcz at IKEA
2024-04-17 10:05:01IKEAZakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci: śniadanie, obiad, podwieczorek, przyjmowanie towarupoczątkowo um. zlecenie 3 m-ce, następnie um. o pracę Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania
2024-04-16 18:41:16Twój zakres obowiązków, Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych., Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.,..
2024-04-15 17:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw z karty menu., Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów., Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego., Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości., Dbanie o..
2024-04-15 12:40:38