Opis stanowiska Sprawowanie bezpośredniego nadzoru nad realizacją robót, w oparciu o umowę, wymagania techniczne, dokumentację techniczną i pozostałe dokumenty związane z nadzorowanymi pracami, Zlecanie robót i rozliczanie podwykonawców, Współpraca z
2024-04-21 16:18:02Twój zakres obowiązków, zarządzanie gastronomią hotelową (restauracje, bar, kawiarnie, punkty sezonowe), planowanie, organizowanie i kontrola pracy podległego personelu, nadzór na prawidłowym funkcjonowaniem i zaopatrzeniem magazynów, kuchni,..
2024-04-05 15:40:37Twój zakres obowiązków, Realizacja działań związanych z zasobami ludzkimi zgodnie z przepisami prawa i standardami Grupy EGGER, Uczestniczenie i monitorowanie procesu oceny personelu, Odpowiedzialność za działania szkoleniowe i rozwojowe..
2024-03-28 12:40:37Oczekujemy: minimum rocznego doświadczenia w handlu detalicznym (preferowane sieci super- i hipermarketów) umiejętności koordynowania pracy zespołu oraz znajomości zasad prawidłowej komunikacji z klientami i współpracowni
2024-03-21 17:03:03Kaufland