Dla naszego Klienta – Hotelu zlokalizowanego w Kamieniu Śląskim – poszukujemy Specjalisty/ki ds. gastronomii i eventów. Nasz Klient poszukuje odpowiedzialnej i samodzielnej osoby, która posiada już pierwsze doświadczenie w gastronomii bądź hotel
2025-10-07 21:05:27Restauracja w Garwolinie "Ogniem i Piecem " zatrudni osoby chętne do pracy na stanowiska: kucharz, pomoc kucharza, kelner/kelnerka. Prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy
2025-10-14 05:05:32Hotel koło Warszawy (lokalizacja: około 25 km na wschód od ścisłego centrum Warszawy) poszukuje osoby na stanowisko menedżera w 3* hotelu z restauracją, obsługującą klientów indywidualnych, grupy szkoleniowo-konferencyjne oraz przyjęcia okoliczn
2025-10-26 21:05:31Twój zakres obowiązków, Budowanie pozytywnego wizerunku Hotelu Moran**** SPA wśród Gości hotelowych oraz na rynku lokalnym,, Zapewnienie najwyższej jakości świadczonych usług przez dział gastronomii,, Bieżące rozwiązywanie problemów,, Budowanie
2025-12-05 14:41:27Twój zakres obowiązków, Podejmowanie wielu decyzji, Rozwiązywanie problemów Gości, Zarządzanie pracą zespołu na zmianie, Dbanie o atmosferę na zmianie, Wspieranie zespołu w przygotowywaniu posiłków i obsłudze Gości, Dbanie o przestrzeganie..
2025-12-05 12:41:26W związku z dynamicznym rozwojem wieloletnia działająca restauracja w centrum Białegostoku zatrudni Managera. Wymagane doświadczenie w zarządzeniu salą i zespołem kelnerskim. Atrakcyjne warunki zatrudnienia, zainteresowane osoby - proszę o przes
2025-12-05 12:30:11Dołącz do naszego nowego projektu Sabi Sushi w Lillehammer – naszej 43. restauracji! Czy jesteś utalentowanym Szefem Sushi, który szuka swojej następnej przygody w Norwegii? Sabi Sushi otwo
2025-12-05 10:12:03Opis stanowiska: obsługa gości w przyjaznej atmosferze oraz dbanie o wysoki standard obsługi, współpraca z zespołem w codziennych obowiązkach, utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy, wspieranie przygotowań do serwisu oraz realizacja b
2025-12-05 07:30:37P.H.U. BOLOTwój zakres obowiązków, Stanowisko pizzermana:, , - przygotowywanie pizzy, , - krojenie składników, , - utrzymanie porządku w miejscu pracy, , Stanowisko kelnerki/kelnera, , - obsługa zamówień telefonicznych, , - pełna obsługa klientów na sali
2025-12-04 16:41:03Twój zakres obowiązków, organizacja i nadzorowanie pracy zespołu kuchennego,, kontrola jakości serwowanych potraw oraz efektywności kosztowej,, zapewnienie przestrzegania przepisów sanitarnych, higienicznych i BHP,, przygotowywanie i nadzór nad
2025-12-03 12:41:45W związku z dynamicznym rozwojem wieloletnia działająca restauracja w centrum Białegostoku zatrudni Managera. Wymagane doświadczenie w zarządzeniu salą i zespołem kelnerskim. Atrakcyjne warunki zatrudnienia, zainteresowane osoby - proszę o przes
2025-12-03 12:30:16MANAGER NOWEGO KONCEPTU GASTRONOMICZNEGO – LESZNO 2026Q2 Rekrutacja do nowego lokalu w Lesznie Dla naszego Klienta w Lesznie prowadzimy rekrutację na stanowisko Managera, który obejmie kluczową rolę w tworzeniu i zarządzaniu nowym, autorskim kon
2025-12-02 14:45:02Twój zakres obowiązków, Współtworzenie strategii prowadzenia sieci lokali gastronomicznych. , Opracowywanie i wdrażanie pomysłów na zwiększenie sprzedaży i dochodów. , Prowadzenie regularnych spotkań z zespołem managerów, omawianie wyników i..
2025-12-02 13:41:32Twój zakres obowiązków, Czego od Ciebie oczekujemy ?, , - Zarządzanie barem : nadzór nad personelem baru, kontrola jakości obsługi i napojów, tworzenie i pilnowanie grafików, szkolenia, wdrażanie standardów., , - Utrzymywanie stanów magazynowych
2025-12-01 23:40:07Twój zakres obowiązków, Obsługa klientów, Przygotowywanie produktów zgodnie z wytycznymi, Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy, Wydawanie posiłków, Zapewnienie jakości i estetyki serwowanych potraw, Realizacja zamówień klientów,.
2025-12-01 08:40:31Oferujemy:Miejsce pracy:Gdańsk Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN Opis wynagrodzenia:pracodawca oferuje możliwość uzyskania uprawnień, zniżki na firmowe produkty i usługim spotkania integracyjne.wymaga
2025-12-01 08:21:12Pracownik Gastronomii100_41399Obowiązki umowa o pracęwakaty na cały lub 0,5 etatustawka 5000 zł br przy całym etacie okres zatrudnienia: Grudzień 2025Wymagania przygotowywanie posiłków oraz przekąsek - Bistro/Kawiarnia obsługa kasy fiskalnej i t
2025-11-30 06:59:43GI GroupZakres obowiązków:Rozwożenie i rozkładanie cateringu oraz dbanie o estetyke pracy. Praca od poniedziałku do piątku (weekendy). W godzinach ustalonych z pracodawcą. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: prawo jazdy
2025-11-28 18:40:38Twój zakres obowiązków, Jako Supervisor Konferencji i Bankietów będziesz odpowiedzialny/a za:, • organizację i przebieg wydarzeń MICE,, • przygotowanie sal konferencyjnych oraz koordynację serwowania posiłków i przerw kawowych,, • ścisłą..
2025-11-28 09:41:31Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa klientów, dbanie o miejsce wykonywania pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: komunikatywność, umiejętności gastronomiczne, umiejętności kulinar
2025-11-27 18:40:34Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem pracowników restauracji hotelowej,, Szkolenie, motywowanie oraz bieżąca ocena pracy podwładnych,, Prowadzenie i analizowanie inwentaryzacji,, Organizowanie oraz sprawowanie kontroli nad imprezami..
2025-11-27 14:41:25Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów
2025-11-27 07:30:42Wymagania: książeczka do celów sanitarno epidemiologicznychgotowość do pracy na cały lub 0,5 etatu w grudniukomunikatywnośćnie wymagamy doświadczenia
2025-11-26 15:22:03GI GroupSzukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania.Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atm
2025-11-26 07:30:09Twój zakres obowiązków, zapewnienie wysokiego standardu świadczonych usług oraz zadowolenia Gości w restauracji hotelowej, organizowanie oraz nadzorowanie pracy kelnerów na zmianie śniadaniowej [od 6:30], wdrażanie nowych pracowników oraz..
2025-11-25 13:41:22Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, gastronomiczneInne wymagania: znajomość zagadnień z zakresu administracji, ekonomii, gasronomii, organizacjidyspozycyjnośćWymagany staż pracy
2025-11-24 18:40:51Twój zakres obowiązków, nadzorowanie oraz optymalizacja codziennych operacji lokalu, dążąc do zapewnienia najwyższej jakości Doświadczenia Gastronomicznego naszych Gości,, rekrutowanie, szkolenie i motywowanie zaangażowanego zespołu kierowników
2025-11-24 17:40:57Poszukujemy osoby do Pracy w firmie cateringowej. Do obowiazków bedzie nalezało rozwożenie i rozkładanie cateringu oraz dbanie o estetyke pracy.oferujemy: Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku Prace w zgranym zespole wymagania: • Prawo
2025-11-24 08:21:05Twój zakres obowiązków, Zarządzanie restauracją:, • Koordynowanie codziennej pracy restauracji, baru i współpraca z kuchnią., • Dbanie o najwyższy standard obsługi gości indywidualnych i hotelowych., • Organizacja i nadzór nad rezerwacjami..
2025-11-21 15:41:50Twój zakres obowiązków, Kierowanie codzienną działalnością kilku punktów gastronomicznych., Dokładne wdrażanie centralnego menu i utrzymywanie spójności marki., Rekrutacja, szkolenie i motywowanie zespołu w celu świadczenia najwyższej jakości..
2025-11-20 12:41:58Twój zakres obowiązków, • Nadzór i optymalizacja codziennej pracy lokalu, dbanie o wysoką jakość obsługi Klientów – także poprzez pracę za barem i dawanie przykładu zespołowi., • Budowanie i rozwijanie zespołu: szkolenie nowych pracowników,..
2025-11-20 11:43:06Twój zakres obowiązków, Kompleksowe zarządzanie wagonem gastronomicznym podczas kursów pociągu., Nadzór nad pracą personelu (kucharz oraz 2–3 kelnerów), organizacja grafików, onboarding nowych pracowników., Bieżąca obsługa gości: sprzedaż, praca
2025-11-19 18:03:22Manager ds. tras cateringowych i zarządzania cateringiem biurowym Miejsce pracy: Warszawa Forma zatrudnienia: Umowa B2B lub umowa zlecenie Opis stanowiska: Do naszego zespołu poszukujemy zaangażowanej, samodzielnej i zmotywowanej osoby, która bę
2025-11-16 21:05:37Twój zakres obowiązków, Organizowanie pracy kantyny i koordynowanie zespołu pracowników., Planowanie menu oraz nadzór nad produkcją i wydawaniem posiłków., Dbanie o standardy jakości, gramatury i zgodność z zasadami HACCP., Analiza kosztów oraz
2025-11-14 09:40:40Wymagania: książeczka do celów sanitarno epidemiologicznychgotowość do pracy na cały lub 0,5 etatu w grudniukomunikatywnośćnie wymagamy doświadczenia
2025-11-13 18:22:22GI GroupTwój zakres obowiązków, Organizowanie oraz sprawowanie kontroli nad imprezami okolicznościowymi, konferencjami, eventami, Obsługa klientów B2B i B2C, przygotowywanie ofert handlowych i sprzedaż usług eventowych oraz cateringowych, Sporządzanie.
2025-11-13 14:40:43Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i wydawanie posiłków oraz napojów , Obsługa klientów i realizowanie zamówień , Utrzymywanie czystości w miejscu pracy , Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa , Pomoc w przyjmowaniu i..
2025-11-13 09:40:43Twój zakres obowiązków, Zarządzanie personelem gastronomii oraz pensjonatu i zewnętrznych apartamentów, Planowanie i organizacja pracy personelu recepcji, housekeepingu, kuchni i restauracji, Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta,..
2025-11-12 16:40:33Twój zakres obowiązków, Obsługa klienta zgodnie ze standardami obowiązującymi w MOL POLSKA SP. Z O.O., Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, Dbanie o estetyczną i świeżą wystawkę dań, Obsługa kuchni w restauracji Subway
2025-11-12 12:40:47Twój zakres obowiązków, Zarządzanie operacyjne działem gastronomii – nadzór nad restauracją, barem, cateringiem, śniadaniami hotelowymi oraz innymi punktami gastronomicznymi; zapewnienie najwyższej jakości obsługi i zgodności z normami..
2025-11-12 12:40:46Twój zakres obowiązków, Obsługa klienta zgodnie ze standardami obowiązującymi w MOL POLSKA SP. Z O.O., Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, Dbanie o estetyczną i świeżą wystawkę dań, Obsługa kuchni w restauracji Subway
2025-11-12 11:40:48Twój zakres obowiązków, Optymalizacja procesów produkcyjnych oraz jakości produkowanych posiłków, Udział w rekrutacji oraz wdrażanie nowych pracowników, Przestrzeganie i kontrola pracy zgodnie z zasadami BHP, Kontrola stanu technicznego, higieny
2025-11-12 10:40:46Twój zakres obowiązków, Praca przygotowanie wydawanie posiłkow..
2025-11-11 22:40:04Twój zakres obowiązków, kompleksowe zarządzanie restauracją,, rekrutacja i prowadzenie zespołu ok. 15 osób,, organizacja pracy kuchni i sali, tworzenie grafików, motywowanie i szkolenie personelu,, obsługa przyjęć i dbanie o najwyższy standard.
2025-11-10 13:40:35Twój zakres obowiązków, Samodzielne zarządzanie kantyną na terenie JFTC oraz zabezpieczanie szkoleń w posiłki, catering., Zarządzanie zespołem, w tym rekrutacja i kontrola czasu pracy - 8-10 osób., Nadzorowanie produkcji i obsługi klienta (JFTC
2025-11-06 15:40:47Endi Wine House w Sopocie: poszukuje Kandydatów na stanowisko: Menedżer kuchni Miejsce pracy: Sopot Stawka: od 35 zł netto Oferujemy: pracę w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się firmie zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie, B2B stałe wyn
2025-11-06 08:21:08Wymagania: książeczka do celów sanitarno epidemiologicznychgotowość do pracy na cały lub 0,5 etatu w grudniukomunikatywnośćnie wymagamy doświadczenia
2025-11-05 18:22:03GI GroupHotel koło Warszawy (lokalizacja: około 25 km na wschód od ścisłego centrum Warszawy) poszukuje osoby na stanowisko menedżera w 3* hotelu z restauracją, obsługującą klientów indywidualnych, grupy szkoleniowo-konferencyjne oraz przyjęcia okoliczn
2025-10-26 21:05:31Dla naszego klienta, firmy produkcyjnej z branży piekarniczej prowadzimy rekrutację na stanowisko: Kierownika ds. jakości (k/m) Osoba na tym stanowisku będzie odpowiadać za kompleksowe zarządzanie jakością w zakładzie produkcyjnym, obejmujące za
2025-10-24 09:40:00ManpowerManpower (Agencja zatrudnienia nr 412) to globalna firma o ponad 70-letnim doświadczeniu, działająca w 82 krajach. Na polskim rynku jesteśmy od 2001 roku i obecnie posiadamy prawie 35 oddziałów w całym kraju. Naszym celem jest otwieranie przed k
2025-10-24 05:25:13Zakres obowiązków:Zarządzanie pracą personelu kuchennego oraz odpowiedzialność za całokształt pracy w kuchni: zapewnienia jakości i sprawnej obsługi, bezpieczeństwa żywności (HACCP) i wysokich standardów kulinarnych, kontrola kosztów, planowanie
2025-10-21 18:40:31Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Znajomość pracy w kuchni, dobra organizacja pracy, mile widziane doświadczenie. Wynagrodzenie brutt
2025-10-15 18:40:35Restauracja w Garwolinie "Ogniem i Piecem " zatrudni osoby chętne do pracy na stanowiska: kucharz, pomoc kucharza, kelner/kelnerka. Prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy
2025-10-14 05:05:32Manager ds. tras cateringowych i zarządzania cateringiem biurowym Miejsce pracy: Warszawa Forma zatrudnienia: Umowa B2B lub umowa zlecenie Opis stanowiska: Do naszego zespołu poszukujemy zaangażowanej, samodzielnej i zmotywowanej osoby, która bę
2025-11-16 21:05:37