Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, ustalanie MENU z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, zakup towarów u dostawc
2024-05-15 18:41:24Zakres obowiązków:Sprzątanie pokoi hotelowych oraz obiektu, domków rekreacyjnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: ch
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Przygotowanie sali konsumenckiej do obsługi gości; udzielanie informacji na temat oferowanych dań; przyjmowanie zamówień od klientów; podawanie gościom zamówionych potraw; prowadzenie rachunku klienta; dbanie o czystość krzeseł i st
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Praca w recepcji hotelowej. Bieżące prowadzenie recepcji. Obsługa gości oraz centrali telefonicznej. Ewidencja korespondencji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceWymagania pożądane: Język: angielski
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, zmechanizowanego sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Wymagania:Wy
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem; układanie receptur; nadzór nad jakością serwowanych dań, dbanie o odpowiednią estetykę potraw utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
2024-05-13 18:41:20Zakres obowiązków:Sprzątanie pokoi hotelowych. Dbanie o czystość wewnątrz i na zewnątrz budynków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Sumienność, staranność, uczciwość. Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umow
2024-05-10 18:41:23Zakres obowiązków:przygotowanie surowców, obróbka ciasta, wypiekanie Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Piekarz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: - praca w godz. 16.00 - 24.00- miejsc
2024-04-26 18:41:32Zakres obowiązków:Obsługa pod nadzorem maszyn i urządzeń oraz aparaturę kontrolno-pomiarową w produkcji wyrobów piekarskich, wykonywanie różnych prac porządkowych, przygotowywanie, zgodnie z wytycznymi, surowców do produkcji: mieszanek piekarskich, m
2024-04-10 18:41:16