Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań/ pomoc w przygotowywaniu dań, zmywanie naczyń stołowych/ Przestrzeganie procedur, zasad i obowiązków związanych z utrzymaniem standardów usług/Sprzedaż, wydawanie posiłków; Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształ
2024-04-16 18:41:27Zakres obowiązków:Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porz
2024-04-15 18:41:22Zakres obowiązków:Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porz
2024-04-05 18:41:27Zakres obowiązków:Czynności przygotowywania posiłków według określonych receptur, jadłospisów oraz zasad dietetyki. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologic
2024-04-23 18:41:19