PRACA NAD MORZEM dla kucharzy i pizzermanów. Harem Mielno to jedna z najpopularniejszych restauracji w Mielnie. Znajdujemy się przy głównej ulicy w dzielnicy Unieście. OPIS STANOWISKA PRACY: -przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi..
2024-04-16 13:32:55Harem Mielno 2,4Restauracja w Sarbinowie Poszukuje Kucharza / Pomocy kuchennej – Praca Sezonowa Restauracja ,,Pod Brzózką’’ poszukuje osób na stanowisko Kucharz / Pomoc Kuchenna do pracy sezonowej od Czerwca do połowy Września. Kuchnia prosta polska, mała karta. Co
2024-04-14 10:34:49Poszukujemy na stanowisko kucharza lub kucharki w ośrodku wypoczynkowym w Sarbinowie . Istnieje możliwość zakwaterowania
2024-03-04 13:27:37OPIS Mielno Holiday Apartments jest całorocznym hotelem rodzinnym. Dla nas podstawą prowadzenia obiektu hotelowego jest zespół pracowników dla których praca jest czymś więcej i którzy kochają to co robią. Aktualnie do naszego Hotelu poszukujemy kandy
2024-04-25 15:57:22Poszukujemy kucharza do Ośrodka wczasowo-rehabilitacyjnego w Chłopach. Mile widziana osoba kreatywna, zorganizowana a przy tym umiejąca współpracować z innymi ludźmi. Nasze miejsce pracy jest naszym drugim domem więc zależy nam na dobrej atmosferze
2024-02-19 09:58:27Dzień dobry! Restauracja Lazur w Sarbinowie poszukuje osoby na stanowisko Kucharza. Praca w zespole 6 kucharzy i 3 pomocy kuchennych na nowoczesnej kuchni sekcyjnej. Powierzchnia kuchni głównej 68m2, zaplecze 90m2; chłodnia, magazyny mroźnicze, magaz
2024-02-08 09:16:47Zakres obowiązków:wg ustaleń z pracodawcą zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 800 PLNRod
2024-05-13 18:41:30Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków o odpowiednich wartościach kalorycznych, zgodnie z jadłospisem i według norm i przepisów technologicznych i sanitarnych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wykszt
2024-04-29 18:41:37Zakres obowiązków:przygotowywanie dań z menu wg ścisłych receptur, częściowa produkcja przed serwisem, porządkowanie produktów własnej sekcji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: wykształcenie średnie zawodowe
2024-04-11 18:41:26