Opis stanowiska:rozbi ór grubej i drobnej zwierzyny łownej oraz baran ów,rozbi ór kawałk ów mięsa na gulasze, steki, kawałki do pieczenia,czyste, schludne prowadzenie cięcia,szybki, poprawny spos ób pracy,utrzymanie porządku na stanowisku pracy.Wymag
2024-05-06 11:53:54Opis stanowiska:produkcja kiełbasy, rozbi ór mięsa (wieprzowina i wołowina), odkostnianie, przetwarzanie mięsaWymagania:Posukujemy kandydat ów kt órzy:- znają język niemiecki - mają doświadczenie na stanowisku rzeźnika, przy porcjowaniu mięsaOferujem
2024-05-06 11:53:53Opis stanowiska:Oferta pracy dla dw óch os ób w zakładzie mięsnym. Rzeźnik do rozkroju ćwiartek świnek i kr ówek +pomocnik (możliwość doszkolenia pracownika do pracy na nożu - wtedy wystarczą tylko chęci!) Wymagania:auto na dojazd, komunikacja w języ
2024-05-06 11:53:55